cracovian 10.08.06, 16:21 Ostatni filmik wg. mnie jest najlepszy. www.ihumpedyourhummer.com/blog/category/video/h2/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotje Re: Nowy trend w uzytkowaniu Hummera H2 ;-) 10.08.06, 23:28 Ciekawam ile kosztuje eksploatacja tego potwora, skoro zlopie on niczym smok? Ja rozumiem w USA, bo benzyna niczym woda. Ale tutaj? jadac wczoraj z ErPe do domu widzialam w Reichu takich chyba ze 30 sztuk. Wcale mi sie ten potwor nie podoba i chyba nawet za darmo ( co tam! nawet za doplata) bym go nie chciala. Czy one tez jezdza po drogach w Polszcze? Odpowiedz Link
cracovian "ten potwor" tzn. ktory... 11.08.06, 00:58 ..bo ja probuje tutaj bez skutku ludziom wytlumaczyc, ze sa trzy (H1, H2, H3) tak samo jak jest Toyota Camry, Corolla i Yaris... H1 jest podobny do wersji wojskowej - w tym roku koniec cywilnej produkcji. H2 to bazowany na Chevy Yukon potworek i niewiele rozni sie od milionow innych, coraz mniej popularnych, pelnej wielkosci SUVow H3 to sredni SUV bazowany na pickapie Isuzu D-Max (Isuzu Rodeo w UK) - bardzo fajna maszyna z pieciocylindrowym silnikiem, ktora pali mniej niz Jeep Cherokee, Ford Explorer, moj Isuzu Trooper, a juz na pewno o polowe mniej niz moj 2-drzwiowy samochodzik, za posiadanie ktorego nikt na mnie klatwy nie rzuca ani nawet nie zabiera sie od tylu... Odpowiedz Link
winnix Re: Nowy trend w uzytkowaniu Hummera H2 ;-) 11.08.06, 09:35 > Czy one tez jezdza po drogach w Polszcze? Ano. Jednego ma Tomek Iwan, przerobił sobie go na gaz... Ja poważnie mówię. Odpowiedz Link