krakus.mp 19.09.06, 20:20 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/gilowska_podjela_decyzje,792833,2943 Jak wróci do rządu, to spiję się z rozpaczy. Ta baba mnie wq...a na maxa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 12:39 A moze jeszcze (naiwnie) wierzy, ze jest wstanie cos w pisiorkowym rzadzie zdzialac dla dobra kraju...? Odpowiedz Link
computerland1 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 12:53 edek popierasz babe czy popierasz autora watku? Odpowiedz Link
mejson.e Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 13:12 computerland1 napisał: > edek popierasz babe czy popierasz autora watku? Ja popieram Krakusa - niech się spije ...;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 13:33 computerland1 napisał: > to i ja. gdzie pijemy?:) Oraz co? Do picia sie przylaczam. Szkoda, ze transport lotniczy uniemozliwil mi przywiezienie z Wloch odpowiedniej ilosci wybornych trunkow winnego gatunku, za ulamki Euro za litr :-( Odpowiedz Link
eres4 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:27 computerland1 napisał: > to i ja. gdzie pijemy?:) Zaczekajcie! Jeszcze nie powiedziała, że wraca do rządu. Nie macie więc jeszcze powodu do picia ;-) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:29 Ale przygotowac sie trzeba. Powod picia niewazny - moge pic ZA powror z kims, kto pije z rozpaczy :-0 Odpowiedz Link
edek40 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:32 Czy Ty nie masz jakiegos malutkiego problemu z piciem. Bo ja np. musze miec powod. A najlepszym jest, gdy mam na to ochote. To tak dobry powod jak kazdy inny. A tak bez powodu? Odpowiedz Link
computerland1 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:36 no jak nie mam ochoty, to nie pije:) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:38 Zauwazylem, ze ja tez. Generalnie pije bo lubie, ale zawsze moge przerwac :-P Odpowiedz Link
computerland1 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:39 ja tez lubie, ale nie przesadzam. z przerwaniem czasami gorzej:) Odpowiedz Link
edek40 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 15:42 Jeden moj znajomy wynalazl genialny sposob na kaca. Przenosil go na dzien nastepny. Cale szczescie polapal sie, zanim sie stoczyl. Odpowiedz Link
typson Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 16:18 no jest jeszcze powod kanalizacyjny - zupelnie inny niz kazdy inny Odpowiedz Link
edek40 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 16:40 A zebys wiedzial. To jest dobry powod i korzystam z niego :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 19:21 Witam. Jeszcze babsko nie powiedziało tak,a wszyscy piszą,że sprwa idzie w dobrym kierunku. Myślę,że babsko nie zrezygnuje z dużej kasy i władzy. Wqrwia mnie fakt,że jednym z jej pomysłów jest reorganizacja firmy w której pracuję.Czym taka reorganizacja się może zakończyć,nietrudno zgadnąć. Więc jak wróci, to się spiję ze złości. Jak macie chęć na pijacką libację, to możemy się spotkać na forumowej imprezce. :)))) Pzdr. Odpowiedz Link
edek40 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 19:27 Powodem do picia jest juz jej pierwsze zasiascie na PiSuarze. Teraz uderzona w twarz, zapewne przez kolegow z PiS, dalej chce z nimi pracowac? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 19:35 edek40 napisał: > Powodem do picia jest juz jej pierwsze zasiascie na PiSuarze. Teraz uderzona w > twarz, zapewne przez kolegow z PiS, dalej chce z nimi pracowac? Może chce się zemścić? Odpowiedz Link
edek40 Re: Baba nie ma honoru 20.09.06, 21:26 Wallenrod w spodnicy? Ze niby ma roz... PiS od srodka? Odpowiedz Link
emes-nju Re: Baba nie ma honoru 21.09.06, 09:46 edek40 napisał: > Wallenrod w spodnicy? Ze niby ma roz... PiS od srodka? W skrocie ROZ PiS DZIC. Odpowiedz Link
guru454 Re: Baba nie ma honoru 21.09.06, 15:49 Och,Zyta Naród się pyta Dlaczego chcesz wrócić? By nas wszystkich zasmucić? Odpowiedz Link
flamengista ale niektórzy są naiwni:/ 22.09.06, 15:43 wiem, w opozycji Zyta była świetnym posłem i fajnie sie jej słuchało. Ale przecież ministrem finansów była fatalnym. Gdy musiała ustąpić z PO nagle radykalnie zmieniła poglądy, by tylko dostać sie do PiS. Zamiast obniżać podatki, próbowała je podnosić, by zaspokoić apetyty socjalne kolegów z PiS i nie tylko. Ale tylko podnosić podatki naukowcom czy dziennikarzom, bo o górnikach (emerytury) czy rolnikach (Krus) się nie zająknęła. Widać, że jedynym jeje celem jest władza i kasa - więc czemu się dziwicie że skorzystała z okazji? Odpowiedz Link
typson Re: ale niektórzy są naiwni:/ 22.09.06, 15:50 > wiem, w opozycji Zyta była świetnym posłem i fajnie sie jej słuchało. to fakt. Poza tym w swietle nowej ustawy bezie OZI. A w swietle wyroku sądu Zyta to OCHUI Odpowiedz Link
krakus.mp I naczesałem się wczoraj 22.09.06, 19:30 Z dwóch powodów.Powrotu babsztyla i z powodu wykopania solara z rządu. Drugi powód mnie naprawdę uradował. Odpowiedz Link