sherlock_holmes 05.06.07, 08:09 wiadomosci.onet.pl/1548052,11,item.html Ale tego to nawet Cimoszewicz nie przewidział... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 08:29 hehe:) niestety mimo wysiłków aktywistów radiomaryjnych, zdegenerowany naród w najlepsze oddaje się bezbożnemu ryćkaniu :)))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 09:24 A coś Ty myślał?? W końcu prowadzi do śmierci, bo nawet najmniejsze dziecko wie że im więcej ludzi się rodzi (przynajmniej w założeniu tematu pt. seks) tym więcej umiera. Dlatego należy zakazać seksu to umieralność nam spadnie..... Odpowiedz Link
simr1979 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 09:40 To nie są śmichy chichy - wam się wydaje, że oni tak zeznają, bo to jest ich "linia polityczna" (radiomaryjność, narodowy katolicyzm itepe). Tymczasem sprawy przedstawiają się duzo gorzej - rządzą nami ludzie z głębokimi zaburzeniami osobowości (w tym seksualności)...:/ Odpowiedz Link
pizza987 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 10:25 Zgadza się że na razie jest to troszku śmieśno, troszku straszno. Tyle że na razie wolę się z tego śmiać niż brać na poważnie. Martwić się zacznę jak zaczną się ruchy w kierunku zakazu śmiechu. Inna sprawa że na świecie nie ma 100% zdrowych psychicznie ludzi. Większość z nas ma jakieś delikatne newice, psychozy itp. Tylko póki nikt się nie pcha na szkło i nie pokazuje swoich przypadłośći pubklicznie nie jest to takim problemem. Ja ze swoją nerwicą natręctw nigdzie się nie pcham i jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link
edek40 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 11:27 Sobecka nie wie o czym mowi. Nie od dzis wiadomo, ze seks w obrebie najblizszej rodziny to grzech kazirodztwa. O czym wiec ona gada. Chce zmuszac ludzi do grzechu. Wstyd. Seks jest zly i juz. I przereklamowany. I poszedlbym sobie spac. Ale sie dzialo gdy oznajmilem zonie, ze nie bedzie juz bara bara, bo w rodzinie takie rzeczy nie uchodza... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Seks jest zły! 05.06.07, 11:33 edek40 napisał: > Ale sie dzialo gdy oznajmilem zonie, ze nie bedzie juz bara bara, bo w > rodzinie takie rzeczy nie uchodza... Dlatego ja pozostaje w nieformalnym zwiazku z mloda niewiasta. Dzieki temu moge sie ryckac jak chce i kiedy chce (nie moge z kim chce - jest ta jedna -, ale jakies minusy musza byc...). Odpowiedz Link
lexus400 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 11:56 Po Teletubisiach myslalem, ze juz nic glupszego nie wpadnie debilom do lbow - a jednak. Odpowiedz Link
computerland1 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 14:50 emes-nju napisal: > nie moge zkim chce - jest ta jedna -, ale jakies minusy musza byc... nie, nie stary, to nie tak. mozesz, ale nie chcesz:) Odpowiedz Link
edek40 Re: :):):) n/t 05.06.07, 15:07 Kobiety w zlosci sa nieobliczalne. Pomysl tylko, ze moglaby go czyms zdzielic. Albo podrapac pazurami welur tapicerki alfy. Albo, az boje sie myslec, urwac spojler-dume emesa. Odpowiedz Link
computerland1 Re: :):):) n/t 05.06.07, 15:13 wiec rodzi sie pytanie - co zmienic latwiej - auto czy kobiete?:) Odpowiedz Link
emes-nju PS 05.06.07, 15:21 Kobieta po skonczeniu 25 lat nie staje sie poszukiwanym youngtimerem :-D Odpowiedz Link
computerland1 Re: PS 05.06.07, 15:28 oj kochany, znam takie po 40-tce, ktorych bys szukal i szukal... o kobietach mowa:):) Odpowiedz Link
tomek854 Re: PS 05.06.07, 17:12 Może Twoja - moja już 25 lat skończyła jakiś czas temu a bym jej nie zamienil na żadną inną :-) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 15:29 Zawsze w takiej sytuacji można wrócić do starej opcji polsko-niemieckiej z hełmem w roli głównej. Podobno Emes ma w tym temacie jakieś doświadczenie....;P Odpowiedz Link
computerland1 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 15:29 nie jakies, a najwieksze:):) --- jakas tam sygnaturka Odpowiedz Link
emes-nju Re: Seks jest zły! 05.06.07, 15:33 Ja sie do tego przyznaje choc, jak juz nadmienialem, zerwalem z nalogiem. A Wy jestescie hipokryci :-) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 15:33 computerland1 napisał: > nie jakies, a najwieksze:):) > --- > jakas tam sygnaturka Chyba było po to żeby nie było że rozsiewam plotki. A propos, intryguje mnie czy kobieta Emesa też ma napis "Made by Alfa Romeo"? Odpowiedz Link
computerland1 Re: Seks jest zły! 05.06.07, 15:34 pizza987 napisał: > Chyba było po to żeby nie było że rozsiewam plotki. ale to wszyscy wiedza, wiec rozsiac sie nie da:) > A propos, intryguje mnie czy kobieta Emesa też ma napis "Made by Alfa Romeo"? no moze nie 'made' i nie 'by':):):) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Seks jest zły! 05.06.07, 15:41 pizza987 napisał: > A propos, intryguje mnie czy kobieta Emesa też ma napis "Made by Alfa Romeo"? Ona nie przypomina kija od szczotki! Odpowiedz Link
bassooner Pewnikiem... 05.06.07, 22:01 ...ale dla Sobeckiej. Już sobie wyobrażam seks w jej wykonaniu z mężusiem. Facio pewnie łazi w domciu w spodniach od gangu, ale już bez śladu kanta i bamboszkach, do tego jakaś bezpłciowa, niebieskawa koszula. Bzykali się pewno...no obstawiam, że łączna suma bzykań to ilość dziatwy razy, no powiedzmy trzy. Słowem jeśli mają trójeczkę to bzykań było dziewięć. Mężuś to pewnie jakiś przytłustawy, niskiego wzrostu wiecznie spocony pantofel, który drży ze strachu przed przenikliwym spojrzeniem żonusi. Z tego stresu to bzykanie wyglądało w ten sposób, że ledwo na nią "wszedł", to od razu "złaził", jeszcze bardziej spocony i zadyszany. Jej to nawet i pasowało, bo w gruncie rzeczy to wzbudzał w niej odrazę. No to jak kobita ma lubić seks??? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Pewnikiem... 06.06.07, 13:30 Następnym razem będę lał po gębie.... Jadłem właśnie kanapki. P.S. Żona moego pracownika roku charakteryzuje się podobnymi gabarytami. W wieku 24 lat.... Cellulitem także.... Odpowiedz Link
pizza987 Re: Pewnikiem... 06.06.07, 13:40 emes-nju napisał: > To on ja MUSI kochac :-D > Ona jego też, koleś nie ma jedynki na przedzie i z ust jedzie mu jak ze szlamiastego stawu. Jak dla mnie oni są przykładem że miłość jest ŚLEPA.... Odpowiedz Link
edek40 Ty zboczencu 06.06.07, 11:12 Ja sobie takich rzeczy nie wyobrazam! Juz nawet seks ze zwierzetami wydaje mi sie mniej perwersyjny... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Ty zboczencu 06.06.07, 11:18 On nie jest zboczencem. On sie umartwia w celu oczyszczenia duszy szlachtnej :-) Odpowiedz Link
niknejm Re: Seks jest zły! 06.06.07, 17:09 Na tą panią seks na pewno jest zły. I dlatego unika jej. ;-) Pzdr Niknejm Odpowiedz Link