Dodaj do ulubionych

W-wa - Z-ne

19.07.07, 08:34
ello,

jeździł może ktoś w ostatnich tygodniach na południe?
bo nie wiem czy lepiej pchać sie na kraków czy na katowice ... jaki jest
aktualny stan remontów na tych odcinkach?

no i czy kraków objechać obwodnicą czy miastem (w piątek około 19)

pzdr,
j
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: W-wa - Z-ne 19.07.07, 08:53
      Nie wiem jak o 19.00 ale w dzien obwodnica Krakowa jest zapchana na kilka km z
      powodu remontu, moim zdaniem jesli chodzi o trase to chyba jednak gierkowka.
      • bassooner Re: W-wa - Z-ne 19.07.07, 10:58
        Dwa tygodnie temu jechalem Gierkowka z Lodzi do Czestochowy i nazad...spoko.
    • emes-nju Re: W-wa - Z-ne 19.07.07, 11:29
      Nie wiem jak jest na Gierkowce, ale w zasadzie nie ma wieszego pola manewru.

Natomiast od Katowic jest :-) Zawsze jezdze przez Bielsko Biala, potem (droga 52) przez Kety, Andrychow do Wadowic. W Wadowicach w prawo na droge 28 na Sucha Beskidzka. Za Makowem skret w prawo na droge 957 na Zawoje - najpiekniejszy odcinek. Do Zakopa dojezdza sie jadac dalej droga 957 az do Czarnego Dunajnca gdzie skreca sie w prawo na droge 958. Do Zakopa wjezdza sie od strony Chocholowa. Glowna zaleta tej trasy (oprocz widokow) jest unikniecie Zakopianki. Ale jest dluzsza od standartowej i trudniejsza.

Pzdr
      • computerland1 Re: W-wa - Z-ne 19.07.07, 11:39
        emes-nju napisał:
        > ... Ale jest dluzsza od standartowej...

emes, Ty takiego babola?:):)
        • computerland1 Re: W-wa - Z-ne 19.07.07, 11:41
          jechalem 15-go czerwca, w piatek, ale okolo 8 rano. jechalem przez radom,
          kielcownie, i niestety obwodnice, pozniej zakopianka az do nowego targu. czas
          5:05, ale przyznam, ze zgodnie z przepisami to nie jechalem. na obwodnicy jest
          straszny syf. koledzy jechali katowicka, pozniej A4, przez miasto i dalej na
          poludnie. jechali troche dluzej, ale dlatego, ze wolniej. no i bez stresu.
        • emes-nju Re: W-wa - Z-ne 19.07.07, 11:54
          Ale jakiego babola?
          • edgar22 Skoro pytasz o babola.... 19.07.07, 12:00
            so.pwn.pl/lista.php?co=standardowy
            • emes-nju Re: Skoro pytasz o babola.... 19.07.07, 12:12
              Aaaa... Ortografia nigdy nie byla moja mocna strona :-) Poza tym, szczegolnie jak pisze bez polskich znakow, w ogole wale mase literowek. Pisanie zgodnie z zasadami ortografii tez jest wtedy trudniejsze.

Myslem, ze chodzi o cos merytorycznego...
          • computerland1 Re: emes - standartowa??? 19.07.07, 14:27

• computerland1 Re: ok, nie widzialem wpisu edgara:):) 19.07.07, 14:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka