krakus.b6 10.08.07, 19:50 ...na Bemowie w dniach 17-19.08? Ja będę 18. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t 10.08.07, 20:22 masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t Ale w zaufaniu powiem Ci, że nie...;-))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t 10.08.07, 20:25 bassooner napisał: > masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t > > Ale w zaufaniu powiem Ci, że nie...;-))) ale, że co, że nie? ;-)) Odpowiedz Link
bassooner Re: masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t 10.08.07, 20:27 ...że to, że nie... nie będę, znaczy się... Odpowiedz Link
wo_bi Re: masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t 10.08.07, 20:29 bassooner napisał: > ...że to, że nie... nie będę, znaczy się... aaa, to nie, że nie będzie Cię. No to wiele wyjaśnia ;) Odpowiedz Link
lexus400 Re: masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t 10.08.07, 20:46 wo_bi napisał: > bassooner napisał: > > > ...że to, że nie... nie będę, znaczy się... > > aaa, to nie, że nie będzie Cię. No to wiele wyjaśnia ;) aaaaale zamieszaliście chłopaki:)) Ja będę 17,18,19 Odpowiedz Link
speedone Re: masz @ w odpowiedzi na @ ;) n/t 10.08.07, 22:42 ja pewnie tez bede tylko niewiem ktorego jeszcze :) Odpowiedz Link
mejson.e Powinienem być... 11.08.07, 00:08 ... tylko jeszcze nie wiem, kiedy. Dam znać gdy będę już coś wiedział. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Powinienem być... 15.08.07, 21:04 mejson.e napisał: > ... tylko jeszcze nie wiem, kiedy. > > Dam znać gdy będę już coś wiedział. > I co? Wiesz już? Ja jestem 18 na bank,razem z synem. Przyjeżdzam IC na Centralny i będę usiłował się jakoś dostać na Bemowo. Nie wiem tylko jak? Pzdr. Odpowiedz Link
margotje Re: Powinienem być... 15.08.07, 21:27 Z dworca centralnego to napewno zaden problem. Stamtad odjezdzaja autobusy praktycznie w kazdym kierunku. www.ztm.waw.pl/mapa/mapa_4.htm Sprawdz tutaj Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Powinienem być... 15.08.07, 21:31 margotje napisała: > Z dworca centralnego to napewno zaden problem. Stamtad odjezdzaja autobusy > praktycznie w kazdym kierunku. > > www.ztm.waw.pl/mapa/mapa_4.htm Ogromne dzięki szanownej pani.:))) Pzr. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Powinienem być... 15.08.07, 22:22 Ja będę 3 dni i mam nadzieję, że ktoś się mna zaopiekuje:)) tylu znajomych w Wawie...... Odpowiedz Link
wo_bi Re: Powinienem być... 15.08.07, 22:25 lexus400 napisał: > Ja będę 3 dni i mam nadzieję, że ktoś się mna zaopiekuje:)) tylu znajomych w > Wawie...... ja mam sobote wolna, i bede sie wybierac. :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Powinienem być... 15.08.07, 22:23 krakus.b6 napisał: > > Przyjeżdzam IC na Centralny i będę usiłował się jakoś dostać na > Bemowo. Nie wiem tylko jak? > Pzdr. A jak wyslalem maila, z informacjami, czym i gdzie sie przesiadac, dodatkowo podajac linka do wyszukiwarki polaczen, to bylo zamalo, zeby sie zorientowac, jak dojechac? Odpowiedz Link
mejson.e Re: Powinienem być... 15.08.07, 22:46 krakus.b6 napisał: "I co? Wiesz już? Ja jestem 18 na bank,razem z synem. Przyjeżdzam IC na Centralny i będę usiłował się jakoś dostać na Bemowo. Nie wiem tylko jak?" Będę 18-go też z synem. Mam Twoją starą komórkę, to się jakoś spikniemy. Z Centralnego będą BEZPLATNE autobusy na Bemowo, nie wiem czy marki BMW ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Powinienem być... 16.08.07, 16:48 No i niestety z mojego sprytnego planu bycia od piątku nic nie wyjdzie, będę w sobotę i jest to do dupy bo Kubica będzie tylko w pierwszy dzień imprezy czyli w piątek. Odpowiedz Link
computerland1 Re: Powinienem być... 17.08.07, 15:01 ja to mam niecale pol kilometra, wiec bede na pewno. ale kur... dopiero w sobote. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Powinienem być... 17.08.07, 15:16 mejson.e napisał: >> Z Centralnego będą BEZPLATNE autobusy na Bemowo, nie wiem czy marki BMW ;-) > Z całą pewnością będą to BMW. Bus Mało Wentylowany za sprawą ilości chętnych na darmowy transport w kierunku Bemowa. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Powinienem być... 17.08.07, 20:04 No to mi się wszystko zesrało bo wyjadę do W-wy dopiero w sobotę koło 15.00 więc na Bemowie będę tylko w niedzielę. Odpowiedz Link
krakus.b6 Ochroniarze tego cyrku,zrobili ludzi w wała!!!!! 18.08.07, 22:21 Ilość ludzi,przybyłych dzisiaj na tę imprezę przerosła organizatorów. Ja byłem na Bemowie już o 9.15.Imprezkę otwierali o 10. Przed bramkami już kłębił się spory tłum.Za pierwszą bramkę przeszedłem o 10.20, po to by odstać jeszcze blisko 4 godziny, aby przekroczyć próg Pit Line. Wpuszczano co dwie godziny,po ok.1200 osób. Niestety, musiałem zrezygnować z dalszego oczekiwania, gdyż za sprawą warszawskich (pewnie innych też) cwaniaczków, do wejścia nie doszedłem.Ludziska wciskali się na chama bez kolejki.A ja, honorowy Krakus, stałem uczciwie w kolejce.Czas mi nie pozwolił na dalsze oczekiwanie, gdyż organizator zapowiedział "wjazd" na godzinę 15.00 Mając kupione bilety na powrót do Krakowa (IC), zdecydowałem się poddać.teren Bemowa opuściłem o 14.15 i.........udałem się do Muzeum Motoryzacji w Fabryce Norblina. Załapałem się na ostatni pokaz kolekcji (o 16 tej zamykają)i to osłodziło mi gorycz porażki z BMW. W sumie i tak udało mi się zobaczyć bolid R.Kubicy, podnieść koło z bolidu, usłyszeć ryk silnika bolidu (jak wykonywał 2 min.przejazd), popatrzeć na gadżety BMW (m.in w postaci koszulek po 300zł). No i Norblin.Wybierałem się już dawno,ale teraz nie popuściłem. Aaaa.Był bym zapomniał. Spotkałem się z mejsonem.e! Zawsze tego człowieka lubiłem na forum i miałem rację.W realu fajny gość.:))) Cieszę się ze spotkania (niestety krótkiego). Pzdr. PS. Gdy by ochrona pilnowała porządku i niedopuściła do chamskiego wciskania się w kolejkę, a na dodatek organizatorzy z 2 godzin,skrócili by oglądanie do godziny, więcej wiary weszłoby do środka Pit Line. Odpowiedz Link
speedone Re: Ochroniarze tego cyrku,zrobili ludzi w wała!! 19.08.07, 14:39 dokladnie jak Krakus pisze, mi tez sie niechcialo czekać zeby do srodka sie dostac :/ , jedynie sobie jakas koszulke kupilem F1 a w sumie dostalem: kosztowała 30zl dalem 50zl dostalem 70zl reszty... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ochroniarze tego cyrku,zrobili ludzi w wała!! 19.08.07, 15:37 No to ja sobie dzisiaj postałem prawie 2 godź. pod pierwszą bramką ale wymiękłem i zrezygnowałem ze stania w kilku kolejkach po kilka godzin i około 12.00 ewakuowałem się z Bemowa. Stwierdzam, że gorszej organizacji jeszcze nie widziałem w tego typu imprezie i zapewniam, że na żaden Pit Lane Park F1 w tym kraju już nie pojadę, było mi lepiej pojechać do Margo i zajechać na lepszą imprezę do Rotterdamu jak w zeszłym roku. Odpowiedz Link
wo_bi u mnie to samo... 19.08.07, 17:12 lexus400 napisał: > No to ja sobie dzisiaj postałem prawie 2 godź. pod pierwszą bramką ale wymiękłe > m > i zrezygnowałem ze stania w kilku kolejkach po kilka godzin i około 12.00 > ewakuowałem się z Bemowa. Stwierdzam, że gorszej organizacji jeszcze nie > widziałem w tego typu imprezie i zapewniam, że na żaden Pit Lane Park F1 w tym > kraju już nie pojadę, było mi lepiej pojechać do Margo i zajechać na lepszą > imprezę do Rotterdamu jak w zeszłym roku. To widze, ze nie tylko ja wkurw... po tym jestem. Bylem dzisiaj o 15. Oczywiscie, jak i u Was tlum ludzi. Nikogo nie wpuszczali, postalem pol godziny i poddalem sie. Ochrona chamska i wulgarna. Jedyne, co to, to, ze uslyszalem ryk silnika, jak krecili baczki. Widziec, nie widzialem, tylko slyszalem... Wkur.. jestem, bo niepotrzebnie sie tam wybieralem, strata czasu... Odpowiedz Link
speedone Re: u mnie to samo... 19.08.07, 17:58 img510.imageshack.us/my.php?image=200707190011oa9.jpg jedno zdjatko ktore udalo mi sie zrobic Odpowiedz Link
lexus400 Re: u mnie to samo... 19.08.07, 18:19 wo_bi napisał: > > Wkur.. jestem, bo niepotrzebnie sie tam wybieralem, strata czasu... ......hmm a co ja mam powiedzieć?? "zarobiłem" 300 stówy i 8pkt i gówno zobaczyłem, nie licząc straconego czasu. Odpowiedz Link
margotje Re: u mnie to samo... 19.08.07, 19:04 a nie mowilam: przyjezdzaj na Bavaria city? ????? Odpowiedz Link
krakus.b6 Ja mam co oglądać 19.08.07, 19:19 Bo nagrywałem na kamerkę to co udało mi się zobaczyć.Dodatkowo syn robił foty cyfrakiem.Za sprawą niemieckiego "ochroniarza" dostał się za widełki bramki i na odchodnym pstryknął parę fotek z Pit Line. Miał na to 5 min i był pilnowany jak przestępca.:))) Smyczki nie udało się dostać.:((((( Ale ci co kupowali gadżety członkoskie (srebrne członkostwo 170 zł,złote członkostwo 300 zł i platynowe 3400 zł!!~!!)mogli wejść od tyłu przejściem dla VIP ów. Odpowiedz Link
mejson.e Kit stop fuck blame... 19.08.07, 20:33 No, myślałem, że tylko ja sie sfrajerzyłem i gó... guzik obejrzałem. Miałem widzenie z Krakusem przez siatkę i byłem pewien, że chociaż jemu się udało. Na szczęście mandatu nie zapłaciłem, za parking też nie (parkowałem przy Cinema City bezpłatnie)no i udało mi się spotkać Krakusa po czterech latach wirtualnej znajomości - dzień można więc udać za udany... Nawet bolidu nie widziałem @#$%(@###@! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
computerland1 Re: udalo mi sie:):):) 19.08.07, 21:22 przybylem z siostra na miejsce okolo 12:05. pan przez megafon juz gadal, ze bla bla bla i nikogo juz nie wpuszczaja. ale mysle sobie, ze dopiero 12:05, to jeszcze sa 4 godzinki. weszlismy za 1-sza bramke i doszlismy az do konca kolejki. myslalem, ze stania bedzie na jakies 3 godziny i nas nie wpuszcza. ale widocznie poszli po rozum do glowy, bo wpuszczali po 1500 osob co 45 minut. i juz o 14- ej weszlismy. smyczki mamy, wzielismy udzial w pit-stopie - dostalem narzadko do odkrecania/przykrecania kol, a siostra i jakas starsza pani zdjela/zalozyla lewe, przednie kolo. czas (dodam, ze mezczyzni z tylu byli najgorsi) - 14,4s. dostalismy nawet dyplom. pozniej obejrzelismy wszystkie czesci, ktore pokazano - silnik zajebisty, pokaz baczkow (na dyplomie mam autograf muller'a - speca od baczkow), no i kupilem sobie torbe sportowa bmw sauber, za kur... 80 EURO - pojebalo mnie. jedyne, czego nie zdazylismy, to przejechac sie na symulatorze (stalo sie dluzej niz do pit lane) i na placu bmw. ale ogolnie fajna impreza. jak dostane fotki od siostry, to wysle na adres gazetowy pewnie typsonowi, a on niech zamiesci na jakims serwerku. sam bym to zrobil, ale mnie moja pier... firma do paryza wysyla, a tam netu moze juz nie byc. Odpowiedz Link
wo_bi Re: udalo mi sie:):):) 19.08.07, 21:40 computerland1 napisał: > sam bym to zrobil, ale mnie moja pier... firma do > paryza wysyla, a tam netu moze juz nie byc. Fakt, bo to zadupie Europy, wrony już tam zawracają, a co mówić o Internecie. ;) Odpowiedz Link
computerland1 Re: udalo mi sie:):):) 19.08.07, 21:51 wo_bi napisał: > Fakt, bo to zadupie Europy, wrony już tam zawracają, a co mówić o Internecie. ; > ) chodzi o to stary, ze oni blokuja wszystkim dostep do czegokolwiek. jak bylem w holandii to to rozumialem - tam sie pracuje. ale zabojady sie opier... nie wiem, tam sie chyba caly dzien czlowiek nudzi bez netu:) Odpowiedz Link
mejson.e Re: udalo mi sie:):):) 19.08.07, 21:41 No to chociaż jeden z foumowiczów coś zobaczył. Gratuluję! Czekamy na relację. Bo ja widziałem tylko tyle: video.google.pl/videoplay?docid=1098996739784454780&hl=pl :-(( Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
speedone Re: Kit stop fuck blame... 19.08.07, 23:24 mejson.e napisał: > No, myślałem, że tylko ja sie sfrajerzyłem i gó... guzik obejrzałem. > > Miałem widzenie z Krakusem przez siatkę i byłem pewien, że chociaż jemu się uda > ło. > > Na szczęście mandatu nie zapłaciłem, za parking też nie (parkowałem przy Cinema > City bezpłatnie)no i udało mi się spotkać Krakusa po czterech latach wirtualnej > znajomości - dzień można więc udać za udany... > > Nawet bolidu nie widziałem @#$%(@###@! bolid stal kolo kolejki i tylko jego widzialem ;) Odpowiedz Link
truskava Re: Kit stop fuck blame... 19.08.07, 23:42 Miałem kaca moralnego, że wybyłem na kilka dni odpoczynku do Augustowa, zamiast udać się na Bemowo. Ale jak tak Was czytam, to kac już mi minął. Współczuję straconego czasu i nerwów (szczególnie Lexusowi (i to podwójnie) oraz Krakusowi). Odpowiedz Link