tomek854 22.10.07, 14:11 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4600845.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Sk*syny 22.10.07, 14:21 Powinni ich ukamienować i wrzucić do celi z jakimś 2 metrowym gejem. Odpowiedz Link
sven_b Re: Sk*syny 22.10.07, 14:46 Muszą sprawdzić jak to było. Kiedyś spotkaliśmy małego niedzwiedzia w Dol.Roztoki i nasze wyobrażenie o misiach szybko sie zrewidowało. Taki mały 'niedzwiadek' potrafi ważyć 60kg. Jezeli dali mu jesc i im brakło, a mały poczuł że smaczne to zapewne zaczął być natarczywy i sie przestraszyli. Zasada postępowania jest prosta - wiać, bo jak jest mały to i będzie duży. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Sk*syny 22.10.07, 14:56 sven_b napisał: > Muszą sprawdzić jak to było. Kiedyś spotkaliśmy małego niedzwiedzia > w Dol.Roztoki i nasze wyobrażenie o misiach szybko sie zrewidowało. No, ale miska nie zatlukliscie? Dlaczego zatem tamci to zrobili? Slady na ich cialach tego nie tlumacza... Odpowiedz Link
sven_b Re: Sk*syny 22.10.07, 15:02 Nie przyszlo nam to do głowy, ale wierz mi taki niedzwiadek przyspiesza do ciebie lepiej niż krossowy KTM a przy tym jakoś tak trwożnie ryczy. Można napełnić spodnie. My uciekliśmy ale kurde, kolega sie pożygał z wysiłku. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Sk*syny 22.10.07, 15:05 sven_b napisał: > My uciekliśmy Sadzac ze sladow, w tym wypadku, to mis uciekal... Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Sk*syny 22.10.07, 15:40 niestety czlowiek jest najgorsza bestia chodzaca po swiecie..... Litosci..jakim bezmozgiem trzeba byc zeby karmic kanapkami dzikie zwierze....brak slow. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Sk*syny 22.10.07, 16:48 iberia.pl napisała: > niestety czlowiek jest najgorsza bestia chodzaca po swiecie..... > > Litosci..jakim bezmozgiem trzeba byc zeby karmic kanapkami dzikie > zwierze....brak slow. Turysta to jakiś ogólnie bezmózg jest, albo zabije niedźwiadka albo pcha się z dupą nie tam gdzie trzeba i zawsze wtedy kiedy nie trzeba a potem całe zastępy ratowników muszą takich debili ratować co to albo zabłądzili albo ich lawina zabrała, albo im kurwa zimno!!!! Odpowiedz Link
bassooner Re: Sk*syny 22.10.07, 16:57 lexus400 napisał: Turysta to jakiś ogólnie bezmózg jest, albo zabije niedźwiadka albo pcha się z > dupą nie tam gdzie trzeba i zawsze wtedy kiedy nie trzeba a potem całe zastępy > ratowników muszą takich debili ratować co to albo zabłądzili albo ich lawina zabrała, albo im kurwa zimno!!!! ____________________________________________________ Pięknie to ująłeś...mistrzostwo!!! Odpowiedz Link
dr.verte Re: Sk*syny 22.10.07, 18:38 iberia.pl napisała: > niestety czlowiek jest najgorsza bestia chodzaca po swiecie..... > > Litosci..jakim bezmozgiem trzeba byc zeby karmic kanapkami dzikie > zwierze....brak slow. No i niestety masz racje. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Sk*syny 23.10.07, 09:55 iberia.pl napisała: > niestety czlowiek jest najgorsza bestia chodzaca po swiecie..... > Litosci..jakim bezmozgiem trzeba Wiesz to oczywiście na swoim nędznym przykładzie bezmózgowcu !!!!!!!! Sądząc po twoim poziomie i chamstwie powinnaś się z nimi zaprzyjaźnić, bo macie wiele wspólnego. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Sk*syny 22.10.07, 18:36 To goscie tego typu co ten z na forum z wiatrowka co chcial walic do kotow, nie pamietam nicka, moze i lepiej.. Odpowiedz Link
strongwaz Re: Sk*syny 23.10.07, 09:50 Lubię zwierzęta ( wyjątek stanowią koty). Nie wydaję sądów o ludziach których nie znam. Wie o tym ten kto mnie troche lepiej zna ( może nie koniecznie dałem się poznać z najlepszej strony na tym forum, ale pisałem to co chciałem napisać). Podobno ratownicy górscy jak znajdą "turystów" i stwierdzą że nic poważnego im nie jest, pierwsze co robią to spuszczają im "bęcki" :) Na zakończenie: Do kogoś kto napisał już o mnie, że jestem tchórzem: To można sprawdzić jedynie empirycznie. Odpowiedz Link