yamasz 12.11.07, 22:57 Założyłem kikla dnie temu, polecam dla zabicia czasu przed komputerem. www.crejzol.republika.pl zapraszam do odwiedzin! :o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Moja stronka (chwalę się) 12.11.07, 23:01 Ja byłem 16!!! stronka bardzo fajna, przejrzysta i ciekawa moim zdaniem ale ono nie jest wykładnią:)) a tak na marginesie Ty chyba lubisz jednoślady.?? Odpowiedz Link
sven_b Re: Moja stronka (chwalę się) 12.11.07, 23:07 Ale wiesz, ze na 'Technike i porady' mówi sie teraz 'Tipy i solucje'?:-) PS. Nabiłem Ci 2 wejscia: 20te i 24te :-) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Moja stronka (chwalę się) 13.11.07, 00:13 35. Proste i przejrzyste. Tak lubię. Ale treści jeszcze mało ;-) Odpowiedz Link
winnix Re: Moja stronka (chwalę się) 13.11.07, 10:00 64:) Rozumiem, że w dziale zdjęć jest to wszystko co posiadasz? :)))) W wolnej chwili poczytam sobie porady, jako początkująca motocyklistka:) Odpowiedz Link
yamasz Re: Moja stronka (chwalę się) 13.11.07, 18:48 stronka ma dopiero kilka dni, co do zdjęc, to mam kilka GB na kompie, codziennie wrzucam po troche. Jezeli chodzi o herdcory to też jeszcze mam filmiki i zdj. ale musze poszukać. A 'technika i porady', cóż, jeżeli macie propozycje jakiś tematów to chętnie je opisze. dziękuje wszystkim za pochlebne opinie i pozdrawiam. Yamasz :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: Odpowiedz Link
winnix Re: Moja stronka (chwalę się) 14.11.07, 09:29 > stronka ma dopiero kilka dni, co do zdjęc, to mam kilka GB na > kompie, codziennie wrzucam po troche. Chodziło mi o to, że w dziale zdjęcia są wszystkie maszyny z Twojego garażu:)))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Moja stronka (chwalę się) 13.11.07, 19:39 yamasz napisał: > Założyłem kikla dnie temu, polecam dla zabicia czasu przed > komputerem. > www.crejzol.republika.pl > zapraszam do odwiedzin! :o) No to gratuluje wlasnej strony :) Pamietam moja pierwsza www... ehh, byla strasznie prymitywna. No dobra, obecnie tez nie robie rewelacyjnych ;) A co do motocykli. Chyba doroslem do tego, zeby zrobic sobie prawo jazydy na motor. Jezeli nic sie przez zime nie zmieni, to na wiosne ide na kurs. :) Odpowiedz Link
marcinek101 Re: Moja stronka (chwalę się) / 176 14.11.07, 19:42 A o co chhodzi z tą wieśką - podpadła??? ;) Odpowiedz Link
yamasz Re: Moja stronka (chwalę się) / 176 14.11.07, 22:54 Wiesławy były od zawsze niepokorne i nieposkromione. Jak to kobiety, czy byłeś z nią od tygodnia, czy od dziesięciu lat, nigdy nie wiedziałeś co jej odbije za pięć minut, czy walnie uszczelka, pójdą pierścienie, czy może, (mało prawdopodobe) pojedziesz nią spokojnie dalej ku zachodzącemu słońcu. Aha, właśnie napisałem nowy tekst i dodałem kilka fotek i jeden filmik, który ma ciekawe zakończenie. ;] Pozdrówka Yamasz :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: Odpowiedz Link