sven_b 28.06.08, 23:04 Czego to ludzie nie produkują. Gdyby ktoś z Państwa poszukiwał inspiracji w upiększaniu obejścia poddaje pomysł. Nie dość że estetycznie to i jest do kogo gębę otworzyć:) tinyurl.com/5shuby Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: Galanteria ogrodowa 28.06.08, 23:53 skoro juz o żabach ogrodowych mowa... Prezydent mojego miasta postanowił w centrum miasta, kolo nowobudowanej fontanny zafundować mieszkańcom taką oto figurkę za bagatela 30 tys pln... toiowo.eu/images/artykuly/2008/25/art25-6.jpg W ogóle ten projekt od poczatku jest jakis nietrafiony, bo sama figurka została zamowiona bez zadnych przetargow, projektow itd itp (co tam wedlug prawa potrzeba). Po drugie okazalo sie iz zaba projektowana od początku jako częściowe wypełnienie fontanny (miała sobie leżeć na jakimś cokoliku i być polewana woda z fontanny) najzwyczajniej sie do fontanny nie miesci, bo chyba artysta sie nie dogadal z projektantem i wykonawcą fontanny i zaba jest duzo za duza :) Wiec teraz pomysl jest taki ze zabka sobie polezy przed fontanna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Galanteria ogrodowa 29.06.08, 00:05 natomiast w moim mieście jedno rondo zdobi kogut. nie wiem ile odlew kosztował ale wzbudza mój szczery zachwyt. jest jak z teleranka. Odpowiedz Link
apodemus Re: Galanteria ogrodowa 30.06.08, 00:41 wujaszek_joe napisał: > natomiast w moim mieście jedno rondo zdobi kogut. W takim Złotowie (płn Wlkp) rondo w centrum miasta zdobi jeleń (taki herb tam mają). Najfajniejsze jest to, że w południe jeleń się obraca i ryczy (z głośników na pobliskim budynku). Cuuuudowne... Odpowiedz Link
franek-b Re: Galanteria ogrodowa 30.06.08, 17:45 > W takim Złotowie (płn Wlkp) rondo w centrum miasta zdobi jeleń (taki > herb tam mają). Najfajniejsze jest to, że w południe jeleń się > obraca i ryczy (z głośników na pobliskim budynku). Cuuuudowne... No nie wiem czy się przyznawać... ale jednym z "ojców" tego 'wspaniałego' pomnika jest mąż mojej kuzynki, który jest lokalnym działaczem (radny miasta Złotów) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Galanteria ogrodowa 01.07.08, 11:24 wujaszek_joe napisał: > natomiast w moim mieście jedno rondo zdobi kogut. A moim - palma. Odpowiedz Link
margotje Re: Galanteria ogrodowa 29.06.08, 10:56 ....mozna jeszcze calowac... a nuz sie przeistoczy ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: Galanteria ogrodowa 29.06.08, 12:20 No nie wiem... z postury podobna troche do Kalisza... Odpowiedz Link
margotje Re: Galanteria ogrodowa 29.06.08, 16:53 no ale moze sie wlasnie przeistoczy... jak tak dlugo i namietnie calowac... ;) Odpowiedz Link
sven_b Re: Galanteria ogrodowa 29.06.08, 13:06 Inny ogrodowy przyjaciel www.allegro.pl/item389291211_kura_z_donica_na_kwiaty_kwietnik_donica.html Odpowiedz Link
dr.verte Re: Galanteria ogrodowa 29.06.08, 13:51 to dorzućmy jeszcze to ,tego samego producenta żaba na rowerze z dwoma donicami: tiny.pl/k85l Odpowiedz Link
yamasz Ja mam lepszy kwietnik :D 29.06.08, 18:11 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5565253 No co? Dospawac uchwyty i można stawiac doniczki... taki tuning. :D www.tcf.net/AUTOSHOW2007/FERRARI_MODEL_1.jpg A to moja kwiaciarka. Pozdrawiam yamasz Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie... Odpowiedz Link