wiktor_l 15.10.03, 14:23 Pamiętacie na stronie wiejskiego tuningu? Już wtedy pisałem, że widzialem to cudo w Lesznie. Doczekalismy się. JEST NA SPRZEDAŻ. I ta cena:))) moto.allegro.pl/show_item.php?item=16654780 Wiktor Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack O w mordę! 15.10.03, 14:28 Według mnie to największy samochodowy badziew w tym wymiarze. Szczytowe osiągnięcie tjuninku! Gdybym miał więcej odwagi, to bym go kupił! Oszałamiająca moc 80 KM. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wiktor_l Re: O w mordę! 15.10.03, 14:30 Nie wiem, czy nie powinniśmy powołać fundacji (hip prezesem) i zakupić to cudo jako eksponat. Wiktor Odpowiedz Link
przemo_c Re: O w mordę! 15.10.03, 14:33 Panowie, składamy się... I robimy obwoźne muzeum tjuninku!!! A może przewoźną centralkę do obsługi tego forum ('wnętrze urządzi jak będziemy chcieli')... Odpowiedz Link
mrzagi01 ja pier..... Lord Vader!!!!!! 15.10.03, 14:38 ... ten kto to uczynil musi miec zdrowo poorany beret. zastanawiam sie jak bym zareagowal zobaczywszy toto na drodze? Odpowiedz Link
wiktor_l Re: ja pier..... Lord Vader!!!!!! 15.10.03, 14:47 Widziałem na drodze. Stanąłem, bo ze śmiechu straciłem koordynację ruchów. Koleś jeździ tym powolutku, z dumą na twarzy. Wiktor Odpowiedz Link
dennis91 Re: ja pier..... Lord Vader!!!!!! 15.10.03, 14:59 wiktor_l napisał: > > > Widziałem na drodze. Stanąłem, bo ze śmiechu straciłem koordynację ruchów. > Koleś jeździ tym powolutku, z dumą na twarzy. Myślę, że przy mocy 80 KM w dieslu (bez turbo) i całym tym badziewiem na karoserii to niestety on mógł jeździć TYLKO powolutku :-))) Dumy na twarzy właściciela nie skomentuję, bo nawet nie wiedziałbym co napisać :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
remo29 Re: O w mordę! 16.10.03, 00:02 wiktor_l napisał: > > Nie wiem, czy nie powinniśmy powołać fundacji (hip prezesem) i zakupić to cudo > jako eksponat. Przemo_C - ze zwojów mózgowych mi to wyjąłeś! Słuchajta kierowniczki i kierownicy - zróbmy jakąś zrzutę na automobilową malinę! To byłby czadzior! Wręczyć komuś nagrodę za, powiedzmy, buractwo roku (kwartału/miesiąca?). Powołamy demokratycznie (czyli wśród bluzgów i żachnięć) kapitułę "Drogowego Buraka III RP" i wymyślimy jakieś trofeum, które (za zgodą laureata offkoz) będzie wręczane podczas jakiegoś automobilowego spotu. Rzucam na razie pomysł, nie mam pojęcia jak, za co i komu, ale jajo byłoby fajne, a i pretekst do spotkania niemały :) Co wy na to? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: O w mordę! 15.10.03, 17:54 greenblack napisał: > Według mnie to największy samochodowy badziew w tym wymiarze. Szczytowe > osiągnięcie tjuninku! Gdybym miał więcej odwagi, to bym go kupił! Oszałamiająca > > moc 80 KM. > > > Pozdrawiam Witam. Jak możesz tak krytykować to arcydzieło ludzkiej wyobraźni! Czy wiesz ile ten koleś nocy nie przespał,zanim wymyślił taki design tego potwora? A ile czasy poświęcił na prace blacharskie i lakiernicze? To że źle obliczył wymiary przedniego zwisu,to trudno. Nie wolno naśmiewac się z kolesia!Następny furgon będzie lepszy. Hahaha! Oczywiście żartuję!~!!!! Pozdrawiam. PS. To łajno na kułkach jest przykładem totalnego bezguścia!! Odpowiedz Link
lexus400 Re: Oooooo! Qwa!! n/t 15.10.03, 14:43 głupota ludzka nie zna granic:-)) Pzdr. Odpowiedz Link
greenblack Tak, to on! 15.10.03, 14:49 wiejski.tuning.prv.pl/ Wchodzicie do Starszych Galerii, a potem toruń Shit Party 4. Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 15:32 w krajach azjatyckich to bardzo popularny typ tuningu. powaznie. nigdy nie rozumialem skosnych Odpowiedz Link
greenblack A ja nawet wiem, dlaczego 15.10.03, 19:35 Te samochody nie mają przecież przedniej strefy zgniotu. Taki tjuning dodaje pewności siebie, mimo że cały dosztukowany przód jest ze sklejki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ecikp Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 15:33 Panowie tego sie nie robi ludziom pracującym. Zajrzałam pełna najgorszych obaw i co ??? Moje podejrzenia nie sięgały aż dak daleko. Efekt - zakrztusiłam sie kawą i musze wycierać monitor. Uprzedzajcie o groźbie utraty zdrowych zmysłów na taki widok, co ??? A tak ogólnie to naprawdę niektórzy mają pomysły ... Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 15:36 Przepraszam, nie ostrzegłem że nie wolno nic spożywać:) wiktor Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Spadłem z krzesła! 16.10.03, 09:42 ecikp napisała: > Panowie tego sie nie robi ludziom pracującym. Zajrzałam pełna najgorszych obaw > > i co ??? Moje podejrzenia nie sięgały aż dak daleko. Efekt - zakrztusiłam sie > kawą i musze wycierać monitor. Uprzedzajcie o groźbie utraty zdrowych zmysłów > na taki widok, co ??? No wlasnie,mnie sie prawie serce z przerazenia zatrzymalo :-) Do tej pory myslalem,ze sa jakies granice tjuninku - dzis zostala przesunieta baaaardzo daleko. Nie weim czy sie smiac, czy plakac - przeciez to tragiczne i zalosne. Jak mozna miec tak popier...lone w glowie? Wg mnie jak beda krecic Batmana 19, wtedy wezma to jako Batmobila (chyba ze sklejka sprochnieje :) > > A tak ogólnie to naprawdę niektórzy mają pomysły ... To nie fantazja,to zwykla glupota i brak jakiegokolwiek wyczucia umiaru i dobrego smaku. Wspolczuje sasiadom tego goscia - pewnie patrzac na tego smiecia zwracaja sniadanie. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Spadłem z krzesła! 16.10.03, 09:52 sherlock_holmes napisał: > Wg mnie jak beda krecic Batmana 19, wtedy wezma to jako Batmobila (chyba ze > sklejka sprochnieje :) > ja stawiam na cyberpunkowy remake "Glupiego i głupszego" ;) Odpowiedz Link
rumburaak Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 16:47 To coś wygląda jak prom federacyjny ze Star Treka ;) A ta cena tez jest z kosmosu.To jest w sumie pomysł na kasę: Kupić np starą nyskę, ospoilerować, na przód światła od "okularnika" tył od jakiejś BMKi i wystawiamy toto na Aukcji za 40 tyś :) Pzdr Odpowiedz Link
truskava Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 17:01 Pytanie do tych, którzy widzieli to to live: Pomijając walory estetyczne (a dokładniej nieestetyczne), jaka jest funkcja tej skrzyneczki z przodu autka, tej "przedłużającej o ok. 50 cm". Schowek tam jakis jest, lodówka, drugi bagażnik, czy to tylko taki dyskretny "chwyt powietrza"? Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 18:52 Hahahhahahhaahhhaha Przepiękna maszyna.Nigdy bym z niej nie wysiadał.Z resztą nie móglbym przecież skoro nie ma klamek ani zamków.Swoją droga miejsce bez klamek............hmm...... Niestety zdjecie nie pokazuje czy zainstalowano tam jakis nowatorski system audio. Kolega,gdy wysłałem mu tego linka,zapytał czy to Batmobil w stanie spoczynku.:D Odpowiedz Link
wielki_czarownik Bez zamków i klamek?? 15.10.03, 19:18 To jak się tam wsiada i wysiada? Jakiś teleporter w środku?? Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Bez zamków i klamek?? 15.10.03, 19:54 wielki_czarownik napisał: > To jak się tam wsiada i wysiada? Jakiś teleporter w środku?? > Wyrażnie napisał, że "Brak jakichkolwiek klamek, zamków w drzwiach." Ale na wyposażeniu jest zamek centralny.Tylko co w takim sił układzie on otwiera. Pewnie małe, magiczne królestwo zwane chorą wyobraźnią. Nie sądze by miał na stanie teleporter.Sugerował bym raczej tajemną klape w podłodze, lub właz na dachu.Tak jak przystało na porządny pojazd opancerzony. Odpowiedz Link
el_s O Matko Buzka !! 15.10.03, 22:58 Prawie sie zadławiłem ze śmiechu, to przy tym autku ten P 203 prostowany słoniem w reklamie wyglada jak RR :) Prosiłbym łaskawie uprzedzać o takich linkach ze względu na zdrowie :)))))) Pozdrawiam, els Odpowiedz Link
remo29 Re: Spadłem z krzesła! 15.10.03, 23:53 O JASNY CHUJ!!! Przepraszam za łacinę - podłoga udarzyła mnie w plecy! Wielki Brat jest pod wrażeniem porównywalnym jeno z wybuchem bomby atomowej w przydomowym ogródku! Jeśli kiedykolwiek kogokolwiek ochrzciłem tjónigowym burakiem - cofam to po stokroć! TO COŚ przebija wszystko co do tej pory śmiałem sobie w pijanym czy też narkotycznym śnie wyobrazić. Drużyna "A" w swoim pojeździe to licealiści w fiacie panda golas-version, batmanmobile to zaledwie prowincjonalny folklor, a lamborghini diablo to taksówka AD 1970... Odpowiedz Link