computerland1 03.03.09, 15:22 mam pytanie - sprzedaje moje cudo. dalem ogloszenia na traderze i gratce. jak to najlepiej zrobic? juz mi nie chodzi o kase, a o czas. najszybciej:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cracovian Jesli nie o kase chodzi... 03.03.09, 15:33 To napisz, ze oddasz w dobre rece :-P Odpowiedz Link
computerland1 Re: Jesli nie o kase chodzi... 03.03.09, 15:37 nie no, troche jednak chodzi:) Odpowiedz Link
t-tk Re: Jesli nie o kase chodzi... 03.03.09, 16:53 A co sprzedajesz? To co kiedyś chcieliśmy Ci na złom wywozić? Odpowiedz Link
computerland1 Re: Jesli nie o kase chodzi... 03.03.09, 20:25 dokladnie.teraz juz tego nawet tam nie chca, wiec pomyslalem, ze moze sie jakis frajer trafi... :) Odpowiedz Link
t-tk Re: Jesli nie o kase chodzi... 03.03.09, 21:41 Wiesz, ja nadal mam to czerwone z hakiem... załatwie lawete i wywioze Ci gdzieś pod las... tak po koleżeńsku - za darmo ;-) Odpowiedz Link
sven_b Re: sprzedaz auta - pytanie 03.03.09, 20:41 Dodaj się do Otomoto (koszt 6,-) Automatycznie dodadzą Cie do MotoAllegro. Droższa opcja to anons bezpośrednio w Allegro. Wtedy masz takie narzędzia jak wyróżnienie, tłusty druk itp. No i wiele zal. od samych zdjęć, ich atrakcyjności, umiejętnego operowania światłem i plenerem. Pamiętaj też, że sex sprzeda wszystko:) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: sprzedaz auta - pytanie 03.03.09, 21:23 Z drugiej strony jakaś ostra akcja na masce lub dachu da podejrzenia, że elementy zostały wgniecione wskutek rżnięcia ;PPPP Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: sprzedaz auta - pytanie 03.03.09, 21:22 Ja dałem na Otomoto i automatycznie na Allegro. Napisałem o tym, co jest w aucie zrobione i co wymaga zrobienia. Chociaż ...Z Corsą było identycznie i praktycnie zero odzewu. Lanos poszedłszybko, bo był niźle wyposażony (klima, poduszka, cntralny, gaz itd) Odpowiedz Link