xeikon 24.05.09, 21:27 motoryzacja.interia.pl/galerie/imprezy/tuning-show-w-krakowie/zdjecie/duze,1033071 Ale wiocha! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 22:22 Zróbmy może zawody - kto więcej zdjęć obejrzy;D ja doszedłem do fotki nr. 6 i odpadłem:)) Odpowiedz Link
xeikon Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 22:32 lexus400 napisał: > Zróbmy może zawody - kto więcej zdjęć obejrzy;D ja doszedłem do fotki nr. 6 i > odpadłem:)) Ja widziałem wszystkie i powiem tak.Dziwię się organizatorom że robią tak burackie wystawy.Po jakiego ch.... wystawiają tony szpachli,worów na śmieci,taśmeksów,pierdzirurek i śmierdzących zapachowymi choinkami tapicerek??? Dodać to tego stado debili podniecających się widokiem powyższych szrotowozów i chwiejących się w rytm ogłupiającej,dudniącej muzyki, to rysuje się pełny obraz wieśniackiego i tandetnego pseudo tuningu. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 22:33 O ja! Jak byłem w przedszkolu to mój tato miał stłuczkę trabantem i potem też miał maskę i błotniki z takiej dykty, pilśni czy coś i wyglądało zupełnie tak samo: Odpowiedz Link
tomek854 Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 22:39 A kto to dopuszcza do ruchu? Już nie ma przepisu o tym, że koła nie mogą wystawać poza obrys pojazdu? A takiego to bym akurat mógł mieć: Odpowiedz Link
tomek854 Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 22:40 motoryzacja.interia.pl/galerie/imprezy/tuning-show-w-krakowie/zdjecie/duze,1032791,29 motoryzacja.interia.pl/galerie/imprezy/tuning-show-w-krakowie/zdjecie/duze,1032863,82 Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 22:47 co ma z tuningiem wspolnego auto rajdowe grupy a8? wyglada jak sierra bublewicza. sam lubie niepozorniaki. 1.6D na klapie z 300 KM pod maska .. o takim bym pojezdzil ;) Odpowiedz Link
t-tk Re: Święto wsiowego tuningu 25.05.09, 00:19 Tak się składa, że jest coś takiego do kupienia ;)) osobiście kupie Ci w ASO znaczek 1,6 jak go przygarniesz ;)) Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Święto wsiowego tuningu 25.05.09, 01:00 wiesz .. mam awersje to folskwagenow :P za duzo ich jezdzi ;) Odpowiedz Link
frax1 Re: Święto wsiowego tuningu 27.05.09, 23:32 Ta klapa to tzw. rust(od rdzy) - fajny klimat pod warunkiem że całe auto zrobione jest w ten sposób. Ja za tuningiem nie przepadam ale to mi się całkiem podoba, podobnie jak cult-style. www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=53b1952f7b6e6d23 Co mnie jednak zadziwia to jak ktoś może sobie tak utrudniać życie, w bmw miałem felgi m3 czyli 225/40 r 18 przód i 255/35 r 18 tył - auto wyjechało na nich z fabryki. Na równych drogach było super bo opony też były odpowiednie, ale po W-wie to wiele przejazdów czy nawet skrzyżowań z koleinami kończyło się przejazdem ok. 20-30km/h bo inaczej się nie dało. W tej beemce ktoś jeszcze naciągnął węższe opony (robią tak żeby było bardzie łał;) i to już musi naprawdę być tragedia... wspołczuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Święto wsiowego tuningu 25.05.09, 07:19 Żadna pilśnia dykta czy coś tylko to jest cienisław z Afrika Korps Odpowiedz Link
dr.verte Re: Święto wsiowego tuningu 25.05.09, 10:07 lexus400 napisał: > Zróbmy może zawody - kto więcej zdjęć obejrzy;D ja doszedłem do > fotki nr. 6 i odpadłem:)) Ja do 2 lub 3 czyli do MC JARO i podziękowałem. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Święto wsiowego tuningu 25.05.09, 11:04 > Ja do 2 lub 3 czyli do MC JARO i podziękowałem. pod koniec pictoralu MC JARO powraca obstawiony pucharami z pazłotki- musi że to jaki czempion ten JARO. Na mnie żygopędnie działa przede wszystkim stosowana typografia Z debila który wykreślił siateksowy napis na zderzaku godzinami byłbym w stanie zdzierać skórę wąskimi pasami. (zwracam też uwage na starannie wyprofilowaną tablicę rejestracyjną) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Święto wsiowego tuningu 25.05.09, 11:05 tu: motoryzacja.interia.pl/galerie/imprezy/tuning-show-w-krakowie/zdjecie/duze,1032927,11 Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Święto wsiowego tuningu 24.05.09, 23:04 w Żorach na rynku trafiliśmy na zlot oplów tigrów. Niektóre ładne były. Ale ci kolesie w środku, jak na wystawie psów rasowych... Odpowiedz Link
wowo5 Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 00:43 Jeszcze nie spotkalem auta po tuningu, ktore by mi sie podobalo. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 07:37 wowo5 napisał: > Jeszcze nie spotkalem auta po tuningu, ktore by mi sie podobalo. Nie jesteś odosobniony, ja też tak mam. Z tuningiem to tak jak z disco polo chyba - są tylko fani albo przeciwnicy a nie ma takich, którzy patrzą na te wytwory wyobraźni łagodnym okiem. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 07:46 takie też nie? www.furious.pl/news2009/maj/600km-maserati-gts-novitec.htm Odpowiedz Link
lexus400 Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 07:49 dr.verte napisał: > > takie też nie? > > > www.furious.pl/news2009/maj/600km-maserati-gts-novitec.htm Przepraszam, miałem na myśli nie tuning a "tjunink" Odpowiedz Link
xeikon Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 18:59 Lexusie Tuningiem można nazwać coś,co służy poprawieniu właściwości trakcyjnych lub bezpieczeństwa.Zwiększanie mocy silnika i zarazem poprawa zawieszenia i hamulców w stosunku do serii to modyfikacje sprzyjające bezpieczeństwu.Zawsze muszą występować w parze. Sprawa ospoilerowania to rzecz gustu,ale nie należy z tym przesadzać i zakładac na karoserię byle g.....o z plastiku.Każdy spoiler i dokładka musi być dedykowana do konkretnego modelu i przebadana w tunelu aerodynamicznym.Tylko taki wyrób gwarantuje poprawę aerodynamiki danego samochodu i co ważne,musi być atestowany. Na tej wystawie chyba takich samochodów nie było,bo tego nie widac na fotkach.Były natomiast zwyczajne, wiejskie szrotowniki,nie mające wiele wspólnego z prawdziwym tuningiem. Masz racje,to tjunink! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 21:06 Ale: Tuning to może być także własnoręczne poprawianie wizualnych własnosci danego pojazdu. A tu (jak widać na rysunkach - niestety) ważny jest tylko gust właściciela. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 22:17 xeikon napisał: > Lexusie > > Tuningiem można nazwać coś,co służy poprawieniu właściwości > trakcyjnych lub bezpieczeństwa. Taaaaak ?? dzięki za wyjaśnienie:)) Odpowiedz Link
xeikon Re: Święto wsiowego tuningu 26.05.09, 22:35 Lexus napisał: Taaaaak ?? dzięki za wyjaśnienie:)) Nie za maco. ;-) Odpowiedz Link
wsteczny.bieg Re: Święto wsiowego tuningu 28.05.09, 09:04 Tez na to trafiłem siedząc przy piwku. Najbardziej mi sie podobało jak już odjechali. BTW: tez z żor ? Odpowiedz Link
baartur Re: Święto wsiowego tuningu 24.06.09, 21:35 Znalazłem inną galerię i kilka filmików z palenia gumy z tej imprezy zdjęcia jakościowo lepsze :) www.forumsamochodowe.pl/tuning-show-2009-krakow-relacja-vt20325.htm Odpowiedz Link
xeikon biemwu 24.06.09, 22:57 www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/bogdimb1.jpg Ale fajny kozak. Nie mam pytań. Najbardziej podobaja mi się drzwi bez ramki. Odpowiedz Link