mrzagi01 Re: Betonowy typ :) 01.08.09, 09:43 jaki wyrafinowany charakter pisma :) KUL? Jagielonka? BTW: Przez parę momentów myślałem że się autoprezentujesz (przez tego TYP(a) w tytule ;)))) Odpowiedz Link
sven_b Re: Betonowy typ :) 01.08.09, 09:52 Kumpel od podstawówki miał ksywkę 'kufel'. Lubił browar ale też jak stanął pod słońcę i jedną ręką wziął się pod bok to wszyscy widzieli że ksywa jest uzasadniona. Niektórzy nauczyciele żeby go uspokoić, a nawet ojciec, żeby go ściągać z dworu, wołali 'kufel'. Pseudonim tak się wżarł w codzienność, że człowiek przedstawiał się tak i podpisywał na klasówkach, a nawet legitymacji szk. Teraz mój smyk chodzi z jego chłopakiem do przedszkola. Chłopak strzelił na zajęciach, że mama ma na imię Aneta a tata Kufel, a czasem Sławek:) Odpowiedz Link
bassooner Re: Betonowy typ :) 02.08.09, 21:18 yamasz napisał: > Mój rocznik ^^ ------------------------------------------------------------------ ja wtedy już ruchałem... ;-))) Odpowiedz Link
plawski Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 08:58 t-tk napisał: > Bass jak zwykle trzyma poziom :D ...i kocha nas wszystkich :D Odpowiedz Link
emes-nju Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 13:42 t-tk napisał: > Bass jak zwykle trzyma poziom :D A moze robil to na stojaczka? Odpowiedz Link
computerland1 Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 14:09 nie bylo mnie troche, nie udzielalem sie zbyt wiele. no i doszedlem do wniosku, ze nie mozna tak traktowac automobila i trza wracac i pisac. wchodzac tutaj przed 5-ma minutami myslalem sobie 'ciekawe, jakie watki, moze bass cos fajnego napisal'. nie zawiodlem sie:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 14:15 computerland1 napisał: .... jakie watki, moze bass cos fajnego > napisal'. nie zawiodlem sie:) Na bassie można polegać, on zawsze ma coś znaczącego do powiedzenia:)) Odpowiedz Link
computerland1 Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 14:34 lexus400 napisał: > computerland1 napisał: > .... jakie watki, moze bass cos fajnego > > napisal'. nie zawiodlem sie:) > > Na bassie można polegać, on zawsze ma coś znaczącego do powiedzenia:)) tak, zdecydowanie:):) forum.gazeta.pl/forum/w,14718,98495646,98558124,Re_laickie_zapytanie.html tego juz sie ucze na pamiec:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 14:54 > tego juz sie ucze na pamiec:) hehehe ja sobie wydrukowałem na wypadek ewentualnego tłumaczenia klientowi odnośnie dolewania lub nie wody do aku:)) Odpowiedz Link
bassooner Re: Betonowy typ :) 03.08.09, 21:07 ostatnio w remont kuchni u mamy w domu się wdałem i siedzę tam już drugi tydzień tzn. zacząłem w zeszły poniedziałek. skuwanie starych płytek, kładzenie nowego tynku i płytek, szpachlowanie, skrobanie starej, odchodzącej emulsji, i znowu szpachlowanie i malowanie itd... i nie żebym tego aż tak nienawidził, ale chyba powinno być tak, że ja w tym czasie powinienem zarabiać kasę na pisaniu muzyki czy głupich tekstów, a fachowcy zrobiliby to lepiej w cztery - pięć dni, ja bym im zapłacił za to co zarobiłem i byłoby cacy. a tak chodzę struty, bo marnuję słoneczne dnie i nerwy na siedzeniu pod sufitem, na drabinie, ze szpachelką... ;-((( nic to cztery browary już czekają... ;-))) jeden jak nic wychla mi żona... co za baba - lubi alkohol i mecze piłki nożnej... ;-((( Odpowiedz Link