betti_nuka Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.13, 11:44 a w sobote skończyłam "Zbrodnie w efekcie" - i stwierdziłam, że to znowu ta Najlepsza Chmielewska a tu bum.... to jest niemożliwe, żeby tak znienacka....strata przeogromna, chociaz wierze, że zaskoczy nas ze Szwajcarii kolejna przygoda z Alicją Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.13, 14:32 Moje dziecko zorientowało się, w jakiej sprawie udaję się dziś do DDW i rzekło: - To kto teraz będzie Chmielewską? Cholernie słuszna uwaga, moim zdaniem. Odpowiedz Link
balamuk Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.13, 15:09 Nad podziw rozsądnie Dziecko zapytało. I co tu odpowiedzieć? Odpowiedz Link
finetka68 Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.13, 15:17 może jeszcze nie widzieliście Odpowiedz Link
aganioq Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.13, 18:09 mądre dziecko... no właśnie...kto... Odpowiedz Link
serducho_m Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.13, 16:09 w morde. wszystko prawda, ze tam tez sie ktos chcial posmiac, tam tez sa Lesie, itd itd. ale my TU jestesmy. i TU nam bedzie Jej brakowalo o. Odpowiedz Link
berek_76 Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.13, 08:44 Bardzo dawno mnie tu nie było i ostatnio miałam zamiar wrócić, no ale przecież nie z takiego powodu Błagam, powiedzcie, że ona do tej Szwajcarii to jakoś tak tylko na trochę... ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) You've got to kick a little Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.13, 14:58 Ja slyszalam, ze nie wiadomo na ile, moze byc jednak na troche dluzej. Jak urlop to urlop - nie bedzie odbierac telefonow, a z mailami to wiadomo jak jest u Guruy.... Ale pozdrawia nas serdecznie. Tak slyszalam. Odpowiedz Link
zoy.kaa Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.13, 20:44 ja buczalam jak bobr...mam polska telewizje...jak uslyszalam glos Guruy..nie dalam sobie wmowic,ze jakby on juz przeszly zaprzeszly..dla mnie wciaz terazniejszy..w koncu Szwajcaria niedaleko...do urlopu kazdy ma prawo....i tyko szkoda,ze na tym urlopie juz raczej pisac nie bedzie...ale moze cos tam ktos tam z zaswiatow,Szwajcarii,czy innej przekletej bariery naskrobie...ja wciaz wierzxe,ze to jeszcze nie ostatnie slowo Guruy..Ona przemowi ... Odpowiedz Link
joasia72 Re: Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.13, 15:21 Też mi ciężko uwierzyć, ostatnia książka mnie ucieszyła tak jakby miało się odwrócić i być coraz lepiej aż do nowych Lesiów... Nie mogę czytać forum i pisać bo ryczę Odpowiedz Link