bumbecki 27.11.03, 12:22 wiecie co ? mam treme przed jutrzejszym spotkaniem .... 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikx a strój? 27.11.03, 12:28 A pamiętacie że Pani Joanna nie cierpi dżinsów? cytuję Martę Węgiel "Ileż ja zresztą oberwałam za chodzenie w spodniach! Sama Joanna dzielnie przez całe zycie kroczy na szpilkach, często w pończochach ze szwem (!), w eleganckich spódnicach i do szału doprowadzają ją dżinsy. Przyznaję się, że chcąc ją udobruchać ubieram się w spódnicę i buty na wysokim obcasie." no i co? bo ja nie mam ani eleganckiej spódnicy ani szpilek..... buuuuuuu Odpowiedz Link
jagna_s Re: a strój? 27.11.03, 12:35 Ja wybieram sie w dżinsach, bo nic innego nie mam, to jest niestety moje ulubione ubranie, a w szpilkach to nie dałabym rady Odpowiedz Link
bumbecki Re: a strój? 27.11.03, 12:38 będę pewnie w jeansach ... siądę z tyłu żeby nie drażnić wyglądem ... 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
dc22 Re: trema 27.11.03, 12:33 oj... tez czuje to lekkie dygotanie wiec fajnie ze nie tylko ja: Odpowiedz Link
klarisa Re: trema 27.11.03, 12:35 Witamy w klubie dygoczących.Dzisiaj chyba nie będą mogła spać. Odpowiedz Link
aniutka77 Re: trema 27.11.03, 12:38 Juz ja widze, jak w tych szpilkach i w pończochach ze szwem, będziecie przeciskac się przez dziki tłum, do cafeszpulka. Chyba że któraś szpilke zdejmie i użyje jej jako broni siecznej! Odpowiedz Link
kkeicam Re: trema 27.11.03, 12:42 ja tez sie boje... w koncu facetow tam nie bedzie mrowie a mrowie... no i czy mi do czerwonego polarka beda spodnia pasowaly niedzinsowe? LOL aha: koncze ksiazeczke... chyba zdaze pozdrawiam kk Odpowiedz Link
aniutka77 Re: trema 27.11.03, 12:44 cóż, jak założysz czerwony polarek, niedżinsowe spodnie, i......szpilki.....to już nikt nie będzie się dziwił. Nawet tego polarka z niedżinsami już nie zauważą.... Odpowiedz Link
dc22 Re: trema 27.11.03, 12:43 Aniutka, nie nalezy lekcewaxzyc szpilek, zlwasza idac do szpulki ja pewnie na wyjatkowa okazje wbije sie w spodnie ale o szpilach zapomnijcie.. i tak spodnica bedzie duzym wyzwaniem..... Odpowiedz Link
aniutka77 Re: trema 27.11.03, 12:47 szczerze mówiąc, to gdybym miała iść, ale niestety, nie mam jak, to spódnicę znalazłabym, i owszem, ale szpilki? właściwie to nie mam....zabiłabym sie niewątpliwie przed ukończeniem 24 lat... podziwiam panią Ch. za umiejętność chodzenia w takich butkach. Odpowiedz Link
biuralistka Re: trema 27.11.03, 12:50 aniutka77 napisała: podziwiam panią Ch. za umiejętność > chodzenia w takich butkach. Ależ moje drogie! Właśnie w szpilkach chodzi się najwygodniej) Odpowiedz Link
aniutka77 Re: trema 27.11.03, 12:53 taaaa????? to ja chyba chodziłabym tyłem i na czworakach.... Odpowiedz Link
dc22 Re: trema 27.11.03, 12:54 jaaaaaaaaaaaaasen przegodnie Cie jutro marszalkowska wylozona nierowna kostka brukowa.. zeby mozna polamac a co dopiero obcasy.. juz nie mowiac o gnaniu do autobusu z siatami... eh... Odpowiedz Link
aniutka77 Re: trema 27.11.03, 12:56 tymi siatami to trzeba w autobus rzucać! zamieszanie sie zrobi, i zdążysz! Odpowiedz Link
biuralistka Re: trema 27.11.03, 13:05 dc22 napisała: > jaaaaaaaaaaaaasen > przegodnie Cie jutro marszalkowska wylozona nierowna kostka brukowa.. zeby > mozna polamac a co dopiero obcasy.. > juz nie mowiac o gnaniu do autobusu z siatami... > eh... Ja się nie zgadzam! O znęcaniu się nie było mowy! ) Odpowiedz Link
asikx Re: trema 27.11.03, 12:55 eeee.... spróbuj kupić szpilki na stopę 35 ) cieszę się jak w ogóle mi się uda kupić buty na obcasie )) no to jak miałam opanować tę umiejętność? Odpowiedz Link
dc22 Re: trema 27.11.03, 12:57 asix, ja mam 36 ale moja kolezanka ktora miala 35 kupowala buty "odswietne" w sklepie dzieciecym z obuwiem komunijnym! i od razu dwie pary bo nie wiadomo kiedy znow cos znajdzie) Odpowiedz Link
asikx Re: trema 27.11.03, 13:00 też się zdarzało... tylko komunijne rzadko bywają na szpilce ))) (moja mama ma 33,5) hehehehe Odpowiedz Link
biuralistka Re: trema 27.11.03, 13:03 E, ja to jestem statystyczna 38. W Chinach furory bym nie zrobiła Ale poczekajcie jeszcze parę latek, to i komunijne buciki będą na szpilce. Wystarczy popatrzeć, że nawet kilkulatki mają swoje lakiery do paznokci i szminki) Odpowiedz Link
asikx Re: trema 27.11.03, 13:04 no tak ale czym człowiek starszy tym ciężej się uczyć... wiecie ta skorupka Jasia więc ja już chyba na szpilki nie mam szans Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: trema 27.11.03, 13:44 to spotkanie będzie odzwierciedleniem ksiązek J.Ch., szaleństwo, humor i nieprzewidziane zwroty akcji -))) ja też mam treme.... Odpowiedz Link
edyta95 Re: trema 28.11.03, 08:11 asikx pocieszę cię nosiłam buciki 34.5 kupwałam w smyku po ciązy noga urosła i mam pełne 36 teraz kupuję w Bartku Odpowiedz Link
xkropka Re: trema 28.11.03, 08:54 No ja tez zaczynam sie stresowac.... Szpilek, co prawda, w koncu nie zalozylam (no bo nie wysiedzialabym calego dnia w pracy), ponczoch ze szwem nie mam, ale ogolnie: buty na obcasie, spodnica (ja akurat zadko chodze w spodniach, bo nie lubie) no i gora w odpowiednim kolorze. Ech..., jaki ja mialam dylemat, ktora ksiazke wziac ze soba. W koncu stanelo na "Calym zdaniu", bo to moja pierwsza, zaczytana tak, ze wyglada jak pol posladka lufcikiem... Odpowiedz Link
edyta95 Re: trema 28.11.03, 09:08 cała w stresie jestem w dzinsach bo wzięłam pod uwage możliwość siedzenia w nietypowych miejscach schodki podłoga itp Odpowiedz Link
altu Re: trema 28.11.03, 09:14 Ja się z pracy na te okolicznośc urywam... Buty na obcasie są, ale nie szpilki... takowych nie posiadam... Rano w autobusie czytałam Tajemnice, bo to moja ulubiona i dzieki twardej oprawie wyglada niezle... Nie wiem, czemu ludzie na mnie patrzeli dziwnym wzrokiem... czyzbym sie na glos smiala? eee tamm, nie znaja sie... ALe humor juz mam niesamowity i nie moge sie doczekac... Odpowiedz Link
klarisa Re: trema 28.11.03, 10:17 A jaką ja mam tremę całą nao mi sie śniło spotkanie.Jestem pod takim wrażeniem , że chyba nie doczekam godziny 0. Odpowiedz Link
klarisa Re: trema 28.11.03, 10:26 Jasne zawsze mnie można ocucić fusami z kawy i doprawić śmierdzącą wodą z wazonu Lesia!!!!! Wysłałam Ci e-mila)))))))))) Odpowiedz Link
kkeicam Re: trema 28.11.03, 10:26 ksiazeczka gotowa, wlasnie odebralem od szycia i okladkowania do srodeczka wrzucam wstep, o ktorym wczesniej nie pomyslalem za 6 godzin juz bede siedzial w Szpulce ha! kk Odpowiedz Link
edeka5 Re: trema 28.11.03, 10:44 Maćku - siedział hahahaha. Będziesz się cieszył jak Ci się uda postawić jedną nogę na podłodze. Chociaż masz takie zasługi, że może Cię i usadzą. Odpowiedz Link
amidala Re: trema 28.11.03, 10:52 Ja jakoś tremy nie mam. Może dlatego, że właśnie mnie spotkało dzikie i przedziwne szczęście - wygrałam coś w konkursie gazetowym! Po raz pierwszy w życiu i ciągle się szczypię, żeby się obudzić. Niesamowite. Może i do kasyna zacznę biegać, skoro tak się szczęście obróciło? Ale jakiś instynkt kazał mi dzisiaj założyć spódnicę. Ach, to chyba dlatego, że to moja jedyna czerwona sztuka odzieży. Oprócz tego mam tylko czerwone korale (la, la, la, umps). Możliwe, że będę musiała się jeszcze dzisiaj przejść do domu przed spotkaniem, to i wygrzebię szpilki. Pończoch ze szwem nie posiadam. Mogą być kabaretki, jak sądzicie? Odpowiedz Link
edyta95 Re: trema 28.11.03, 10:54 jak bardzo chcesz to szef ci jakiś w parę minut wyszyjemy tyle nas jest że damy radę Odpowiedz Link
amidala Szwy ręcznie dziergane??? 28.11.03, 11:34 Po dokładnym sprawdzeniu umiejętności dziergających, oraz po solennym przyrzeczeniu, że nie będę się znajdowała w pończochach podczas ich dziergania... może się zastanowię ) Odpowiedz Link