agaaga77 21.01.04, 13:15 kochani, jak tak dalej pójdzie, to się na nas nasz admin zdenerwuje;) piszcie, co w zielonce piszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nierymek Re: zastój? 22.01.04, 02:33 skończyłem własnie malowanie swojego pokoju. no, prawie skończyłem. ledwo kumam już hehe. farba mnie wymęczyła. w zielonce śnieg, lód, zimno i mało pociągów. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: zastój? 24.01.04, 02:26 A do tego o pomstę do nieba woła fakt,że mało kto odśnieża chodniki :[ Aż się nie chce z domu wychodzić Mika-co odśnieża chodnik dla przechodniów:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka_patriot Re: zastój? 06.03.04, 00:09 > piszcie, co w zielonce piszczy:) Ja nie wiem, co piszczy, bo nawet nie mam czasu się rozglądać :) >w zielonce śnieg, lód, zimno i mało pociągów. tak było w styczniu, teraz jest marzec i dokładnie to samo, niestety :( Na jaki kolor pomalowałeś, nierymek? >Mika-co odśnieża chodnik dla przechodniów:) Naprawdę, kochana jesteś Mika, że tak robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka_patriot Re: zastój? 06.03.04, 17:17 Ooo, to teraz taki awangardowy kolor. Też mam sporo wymalowane na biało i wszyscy się dziwią ;) Odpowiedz Link Zgłoś