wodzu.easy 23.11.10, 14:14 A może by tak upublicznić zarobki rzecznika UM ? Zapewne będzie wielu zniesmaczonych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka1974 Re: zarobki rzecznika 23.11.10, 14:24 Wodzu - Easy !!!!! Wyluzuj.. Kogo to już teraz obchodzi. Jak dojdzie do spotkania kandydatów to przyjdź i zapytaj obydwu czy taka funkcja jest potrzebna i ile taka osoba zarabia. Może w nowej kadencji ogłoszą konkurs. Niepotrzebne bicie piany powoduje, że forum zaczyna być negatywnie postrzegane, a powinno służyć wymianie poglądów. pzdr, RM Odpowiedz Link Zgłoś
wodzu.easy Re: zarobki rzecznika 23.11.10, 14:33 Widać, że nie znasz psychologii ulicy. Na mojej gorąco debatowano nad ulotkami z zarobkami Łossana, które ktoś podrzucił do skrzynek w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
newzielonka Re: zarobki rzecznika 23.11.10, 20:56 wodzu.easy napisała: > Widać, że nie znasz psychologii ulicy. > Na mojej gorąco debatowano nad ulotkami z zarobkami Łossana, które ktoś podrzuc > ił do skrzynek w piątek. przecież coś tam piszą na BiPie - jeśli chodzi o zarobki rzecznika i innych z urzędu to może na przyszłość - to masz rację ! rzeczywiście upublicznione byłoby wskazane co by wszystke "babcie" wiedziały jak głosować w przyszłości ! Odpowiedz Link Zgłoś
glosujezazielonka Re: zarobki rzecznika 23.11.10, 14:46 znaczenie to ma, ale chyba raczej chodzi o to juz teraz czy takie stanowisko jest nam potrzebne rozumiem Warszawa ale Zielonka? a co do pytan jezeli beda na jakiejsc debacie to obawiam sie ze moga niestety nie byc prowadzone jak u Grzegorza Grabowskiego - gdzie odpowiadl z miejsca bez notatek i uczenia sie na pamiec . Odpowiedz Link Zgłoś
wodzu.easy Re: zarobki rzecznika 25.11.10, 15:00 Oczywiście, że takie stanowisko nie jest potrzebne z Twojego i mojego punktu widzenia. Sam rzecznik zapewne uważa, że jest niezbędne. A może ktoś ma pomysł - na jakim innym stanowisku można by zatrudnić "prawą rękę" burmistrza ( a może raczej lewą). No bo, że zatrudniony być musi - to nie ma dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
milyzorro Re: zarobki rzecznika 25.11.10, 15:12 Jest wolny etat „ pana STOP –ka „ Praca na świeżym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: zarobki rzecznika 25.11.10, 16:18 Już widzę ten rewelacyjny materiał: samochód nie zatrzymał się przed przejściem dla pieszych w TVZ. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: zarobki rzecznika 25.11.10, 21:44 myślę, że po krótkim przeszkoleniu nadawał by się do grabienia liści w Dębinkach Odpowiedz Link Zgłoś