Dodaj do ulubionych

Magazyn Zielonka

27.05.11, 20:43
Czy ktoś spotkał w/w magazyn w jakimś sklepie?.Ja o jego wydaniu dowiedziałem się w czwartek wieczorem.A w piątek rano nie było go w sklepie gdzie wcześniej leżał 2-3 dni.Czy takie zainteresowanie było nim,czy może wyjątkowo niski nakład?.Na szczęście(dla mnie) w piątek mogłem zahaczyć o UM Zielonka(tam był).Jeszcze nie wczytałem się w ankiety(dwie).Ale wypełnie je i złożę w odpowiednim miejscu.PozdKM.
Obserwuj wątek
    • lech_zielenkiewicz Re: Magazyn Zielonka 28.05.11, 23:40
      Wersja net „MZ”: magazyn.zielonka.pl/
      Szkoda, że zabrakło informacji o losach „miejskiego busa”, ograniczenia godzin pracy straży miejskiej, projektów uchwał na VIII sesję rady miasta. Projekt uchwały dotyczący dopłat do
      kanalizacji mówiący o propozycji 60% podwyżki kanalizacji to dość istotny temat społecznie oraz ekonomicznie. Moim zdaniem zasługuje, co najmniej na omówienie go z mieszkańcami w formie „ankiety” jak problem straży miejskiej oraz biblioteki.
      Projekt uchwały: www.bip.zielonka.pl/upload/doc/984_20110525_120631.pdf .

• waran3 Re: Magazyn Zielonka 29.05.11, 01:43
        Komu są w ogóle potrzebne te urzędowe gazety ?
        • lech_zielenkiewicz Re: Magazyn Zielonka 30.05.11, 11:13
          Przepraszam w moim poprzednim „poście” wkradła się nieścisłość, informacja na temat „miejskiego busika” jest. Z powodu nie rozstrzygnięcia pierwszego przetargu ogłoszono drugi, ponieważ to typowy temat z „brodą” przedstawiam mój prywatny monitoring:

26.01.2011r. www.zielonka.pl/artykul/spotkania-konsultacyjne
          09.02.2011r. www.zielonka.pl/artykul/zielonka-i-marki-wspolnie-zorganizuja-linie-z
          15.03.2011r. www.zielonka.pl/artykul/ztm-zainteresowany-wspolpraca-przy-realizacji-linii-autobusowej-zielonka-marki
          04.2011r. www.zielonka.pl/artykul/nowe-informacje-w-sprawie-linii-autobusowej-zielonka-marki
          29.04.2011r. www.zielonka.pl/artykul/ztm-oglosil-przetarg-na-przewoznika-linii-l17-zielonka-bankowa--zielonka-marki
          05.2011r. www.zielonka.pl/artykul/przetarg-na-autobusowa-linie-miejska-zostanie-powtorzony
          16.05.2011r. www.zielonka.pl/artykul/ogloszono-kolejny-przetarg-na-przewoznika-linii-l17-zielonka-marki

Przy okazji ogłoszenia nowych ankiet „straż miejska”, „biblioteka”, prośba do autorów ankiety „bus” przeprowadzonej w miesiącu styczniu o jej publiczne wyniki, najlepiej w „Magazynie Zielonki” oraz na stronie www/miasta.
          • felis Re: Magazyn Zielonka 30.05.11, 12:11
            www.zw.com.pl/artykul/603169_Nowa-linia-w-Zielonce.html
          • lech_zielenkiewicz Re: Magazyn Zielonka 30.05.11, 19:08
            Otrzymałem od Pana Adama Kudełki z UM Zielonka informację na temat ankiety "bus":
            www.zielonka.pl/artykul/konsultacje-spoleczne-w-sprawie-linii-autobusowej-z---podsumowanie
            była zamieszczona na stronie www. miasta,ale z powodu awarii serwera znikła. Jak już pewnie Państwu wiadomo L17 rusza od 1 czerwca,więcej informacji w innych postach oraz na stronie miasta.
            • secator28 Re: Magazyn Zielonka 27.06.11, 14:18
              Hmmm a wyniki ankiety dotycząca bibliotek i Straży Miejskiej pewnie pojawi się w nowym numerze Magazynu Zielonka czy też w necie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka