Dodaj do ulubionych

Pytanie o Hot Spot-y

02.01.12, 15:56
Czy ktoś z Zielonki bankowej z okolic kościoła łapie Hotspoty UMZ 10a, 10b,10c?? Jakiś tydzień temu działały wspaniale. Sygnał był mocny nie bujał się, a od jakiegoś tygodnia brak z nimi łączności, z żadnej anteny do internetu nie łapie wymienionych hotspotów. Czy zostały wyłączone? Może jakieś prace konserwatorskie? Kiedyś była dostępna mapka z rozmieszczeniem HotPotów. Może ktoś ma dostęp do aktualnej mapy? Lub jakiś kontakt do kogoś z UM kto sprawuje pieczę nad HotSpot-ami.
Obserwuj wątek
    • mario_w_1 Re: Pytanie o Hot Spot-y 02.01.12, 19:36
      Czasem korzystam z HotSpota 10c jak zawodzi moja siec - a dzis sprawdzilem - znikly wszystkie od 10a po 10c - przyczyny nie znam
      • kapitanmalma Re: Pytanie o Hot Spot-y 02.01.12, 21:03
        No właśnie więc pewnie jakaś awaria... Albo kolejne oszczędności. Szukałem na stronie UM mapki ale nie znalazłem.
        • lech_zielenkiewicz Re: Pytanie o Hot Spot-y 03.01.12, 13:08
          kapitanmalma napisał:

> No właśnie więc pewnie jakaś awaria... Albo kolejne oszczędności. Szukałem na s
          > tronie UM mapki ale nie znalazłem.

A może spróbować taką formą:
          www.zielonka.pl/artykul/id/2744,
          lub po prostu zadzwonić, aczkolwiek moje ostanie doświadczenia kontaktu mailowego są dość kiepskie, oczekuje na odpowiedz w sprawie tunelu pod linią kolejową przy ulicy Kolejowej od 8 grudnia 2011 roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka