Dodaj do ulubionych

paysafecard

20.05.13, 09:32
Witam wczoraj pisałem jednak post skasowany (?) jednak mniejsza z tym czy ktoś się orientuje gdzie mogę dostać paysafecard kod albo samą kartę w Zielonce? Byłem w paru punktach jednak albo nie wiedzieli o co chodzi albo po prostu mówili że czegoś takiego nie ma...
Pozdrawiam.
szczególnie moderatorów forum ;)
Obserwuj wątek
    • apsik321 Re: paysafecard 20.05.13, 21:26
      www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/?keywords=05-220+Zielonka%2C+Poland
      Z wyszukiwarki wynika, że jest kilka punktów w w których taką kartą można dostać.
      • perpan.p Re: paysafecard 21.05.13, 06:26
        Dokładnie wynika, jednak byłem w dwóch miejscach i nic. Nawet nie wiedzieli co to chcieli wcisnąć karte do polaczenia z netem.... wiem że albo karte sie dostaje albo drukują kupon podobnie co doladowanie.
        • baseciq Re: paysafecard 21.05.13, 08:53
          Jeżeli potrzebujesz tego do płatności w internecie, to może "wirtualna" karta płatnicza? Jak masz konto w banku to się spytaj czy Twój bank czegoś takiego nie ma w ofercie. Ja sam korzystam z WBK i jest okej (prepaid.bzwbk.pl/, rejestracja tutaj: www.centrum24.pl/prepaid/index?index=1823).

Dostajesz numer karty, datę ważności kod CVV2 i numer rachunku bankowego na który przelewasz kasę by kartę zasilić. W dodatku taka karta jest bardziej uniwersalna.
    • zielonkowianka Re: paysafecard 21.05.13, 11:25
      Dostaniesz kod doładowujący w SAM-ie na Wolności. Minimalna kwota to chyba 20 lub 25 zł.
      • perpan.p Re: paysafecard 21.05.13, 13:52
        Nie mam konta w banku narazie nie musze miec. Ale skoro w samie na wolnosci jest to tam sie przejde dziekuje za odpowiedz:)
    • zbyszekwk Re: paysafecard 04.06.13, 10:11
      Najlepiej pytaj w sprawdzonych sklepach typu vobis, imedio, chyba tez w lewiatanie i zabce, ale nie jestem pewien, na stronie powinny byc takie informacje
      • nowa_nudziara Re: paysafecard 24.06.13, 13:53
        A co jest w sumie z Media Expert ?, można tam jeszcze dostać paysafe czy już nie?Do usłyszenia. Pozdrawiam.
        • zbyszekwk Re: paysafecard 28.06.13, 10:33
          W media expert juz dawno nie mozna kupic psc, aktualne adresy masz na ich stronie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka