1234alex 18.11.14, 14:51 ratunku, zamknęli portal zielonka 2014 i forum mieszkańców zielonki - skąd ja teraz będę czerpać wiedzę o świecie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potter42 Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 14:58 Nie bój, pewnie niedługo pojawi się zielonka2018 :) Odpowiedz Link Zgłoś
potter42 Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 15:00 ... i jeszcze jedna strona zniknęła ... znaczy jest w trakcie prac konserwacyjnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech_zielenkiewicz Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 15:17 Proponuję zaczerpnąć z klona portalu Urzędu Miasta,"zielonka24.pl", mają identyczne informacje, a nawet te same przed opublikowaniem na stronie miejskiej. Ta sama historia dotyczy miejskiej gazetki "Magazyn Zielonki", którą czasami zastępuje gazetka "Zielonka24". Odpowiedz Link Zgłoś
jakubczakmarek Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 16:17 Taka historia z przed jedengo ze sklepów. Wchodzi Pani i pyta się czy może zostawić gazete zielonka24. Zostawia plik gazet i wychodzi ze sklepu. Podchodzi do samochodu i wyciąga gazete wyborcza Dudzika i z porotem wchodzi do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
po-wiatowy Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 17:11 jakubczakmarek napisał(a): > Taka historia z przed jedengo ze sklepów. Wchodzi Pani i pyta się czy może zost > awić gazete zielonka24. Zostawia plik gazet i wychodzi ze sklepu. Podchodzi do > samochodu i wyciąga gazete wyborcza Dudzika i z porotem wchodzi do sklepu. No i co w tym złego ? Mnie bardziej razi jak ksiądz mówi na kogo należy zagłosować a na kogo nie. Na marginesie : w którym sklepie zostawiają te gazetkę, bo chętnie bym poczytał ? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubczakmarek Re: co robić, co robić !!!!!!! 19.11.14, 09:23 Co w tym złego. A no nic. Tylko jak zielonka 24 jest drukowana przez firmę, której właściciel jest na banerze w wydaniu internetowym z burmistrzem, do tego właściciel jako prezes fundacji otrzymał przez 4 lata z kasy miasta blisko 700 tys zł, to dla mnie dwuznaczne. Jestem przekonany, że faktury z banery agitacyjne obecnego burmistrza tez wystawiła firma kandydata. A było ich chyba najwięcej na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_zielenkiewicz Re: co robić, co robić !!!!!!! 19.11.14, 11:27 jakubczakmarek napisał(a): > Co w tym złego. A no nic. Tylko jak zielonka 24 jest drukowana przez firmę, któ > rej właściciel jest na banerze w wydaniu internetowym z burmistrzem, do tego wł > aściciel jako prezes fundacji otrzymał przez 4 lata z kasy miasta blisko 700 ty > s zł, to dla mnie dwuznaczne. Jestem przekonany, że faktury z banery agitacyjne > obecnego burmistrza tez wystawiła firma kandydata. A było ich chyba najwięcej > na mieście. Chłopie strzelasz z ostrych nabojów, z kapiszonów? Jak z ostrych to poproś ich komitet wyborczy o ujawnienie tych faktur, jak kapiszonami to daj sobie spokój z domniemaniami, ponieważ adres "Wyszyńskiego 24" jest znany na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piorek Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 15:08 Zachować spokój i spróbować zrobić coś dobrego dla Zielonki. A w tym miejscu pragnę podziękować WSZYSTKIM kandydatom do Rady i na stanowisko Burmistrza - tym co wygrali i tym co dostali 1 głos, za to że dzięki ich zaangażowaniu demokracja lokalna w Zielonce ma się świetnie, że było z pośród kogo wybierać i że kampania odbyła się ze spokojem i duża kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
po-wiatowy Re: co robić, co robić !!!!!!! 18.11.14, 17:12 piorek napisał: > > Zachować spokój i spróbować zrobić coś dobrego dla Zielonki. > > A w tym miejscu pragnę podziękować WSZYSTKIM kandydatom do Rady i na stanowisko > Burmistrza - tym co wygrali i tym co dostali 1 głos, za to że dzięki ich zaang > ażowaniu demokracja lokalna w Zielonce ma się świetnie, że było z pośród kogo w > ybierać i że kampania odbyła się ze spokojem i duża kulturą. Pomijając niszczenie plakatów wyborczych co niektórych, co nie powinno mieć miejsca w demokratycznym społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariomarines Re: co robić, co robić !!!!!!! 19.11.14, 08:57 Do 1234alex - spróbuj go odnaleźć na facbooku. Odpowiedz Link Zgłoś
karo-777 Re: co robić, co robić !!!!!!! 22.11.14, 15:27 Po dwóch nokautujących ,,gongach" jamnik 2014 znów nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
lech_zielenkiewicz Re: co robić, co robić !!!!!!! 22.11.14, 22:11 karo-777 napisał(a): > Po dwóch nokautujących ,,gongach" jamnik 2014 znów nadaje To znaczy, że mamy 1 styczeń 2015r.? Odpowiedz Link Zgłoś
karo-777 Re: co robić, co robić !!!!!!! 23.11.14, 08:51 lech_zielenkiewicz napisał: > > To znaczy, że mamy 1 styczeń 2015r.? Wtedy wystartuje jamnik 2018 Odpowiedz Link Zgłoś
lech_zielenkiewicz Re: co robić, co robić !!!!!!! 23.11.14, 11:52 karo-777 napisał(a): > lech_zielenkiewicz napisał: > > > > To znaczy, że mamy 1 styczeń 2015r.? >> > Wtedy wystartuje jamnik 2018 Znajomy młody dżentelmen chwalił mi się na początku tygodnia, że jest w posiadaniu domeny internetowej "zielonka2018" i jest chętny atrakcyjnie ją odstąpić, może to nie "jamnik2018", ale również ładna. Odpowiedz Link Zgłoś