Dodaj do ulubionych

prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie lut

19.09.09, 10:31
www.fertilityfriend.com/home/12adea
powyzej wkleilam link do mojego wykresu, dzis dopiero 8dpo a tempka padla
strasznie, zreszta spadala od 3 dni
pieri bola, moja faza luealna zwykle trwa 11-12 dni a spadek temp jest w dniu
@, więc myslicie ze jeszze moz e sie podniesc czy faza az tak sie skrocila?
wiem ze pozostaje mi tylko obserwowac co bedzie dalej, ale co moze byc oznaka
takiej niskiej temperatury w fazie lutealnej?biore duphaston od 25dc prez 10
dni mam go brac,
dodam tylko ze stram sie o dziecko, sporo juz wiem o npr bo od poczatku roku
mierze temperature regularnie
\pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fergie18 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 22.09.09, 18:36
      nie zawsze musisz mieć spadek w dzień miesiączki, czasem może być nawet 3 dni
      wcześniej czego ja jestem przykładem a też myślałam że zawsze powinnam mieć
      spadek w 1 dzień okresu
      • horpyna4 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 22.09.09, 20:20
        Na razie znów się podniosło. Może się udało?
        • niuska231 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 22.09.09, 22:14
          ech chialabym czekam dalje jak tempka sie zachowa, trzymnajcie kciukasy
    • niuska231 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 23.09.09, 14:30
      test zrobilam allegrowski 25czulosc, negatywny, temoka troszke spadla moge
      jeszcze miec nadzieje??
      • bystra_26 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 23.09.09, 14:40
        1. Masz temperatury ciągle nad linią, czyli jest OK. To, że temp. w
        każdej fazie się wahają jest NORMALNE.

2. Starania trwają, bo szanse na ciąże ze współżycia w płodne dni to
        25-40% u młodej, zdrowej pary, a nie 100%.

3. Duphaston bierz dopiero, jak jest 100% po owulacji, czyli po 3.
        dniu wyższych temperatur.
      • horpyna4 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 23.09.09, 14:52
        Nie schizuj. Zrób test najwcześniej za jakieś 3 dni, jeżeli
        wcześniej nie skończy się cykl.
        • niuska231 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 23.09.09, 15:12
          tak ale o to chodzi ze dzis jest 10 dzien brania duphastony i wiedy mam robic
          test i brac dalej jak bedzie pozytywny nawet zwiekszyc dawke do 2x dzinnie a jak
          nie to odstawic, a jesli tempjka sie utrzyma jutro a test negatywny to przestac
          brac???
          • bystra_26 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 23.09.09, 18:55
            Temp. się utrzyma, bo bierzesz duphaston i on podwyższa temperaturę.

Zaufaj swojej intuicji - jak pobierzesz jeszcze 2 dni, to nie zaszkodzi, a ty
            zrobisz kolejny test i wątpliwości się rozwieją.
            • niuska231 czyli brac???? 24.09.09, 07:34
              ochane moje wy mi powiecie co zrobic, a przynajmniej podpowiecie, temperatura
              skoczyla w gore, zero plamien, ktore byly co miesiac, test w 13dpo negatywny,
              szczerze jest szansa ze moze byc jeszcze pozytywny??? no i ten uphaston brac
              jeszcze do tego 12 dnia(a mialo byc 10)????
    • zuuza84 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 25.09.09, 09:08
      niuska i jak? obserwuje twój wykres i widzę, że tempka pięknie rośnie. Robiłaś
      dziś test?
      • niuska231 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 25.09.09, 09:14
        test negatywny raczej, bo mi sie zazolcil:( ale byklma na becie wynik po 13, ale
        nie mam dobrych przeczuc
        • zuuza84 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 25.09.09, 09:35
          daj koniecznie znać. 3mam kciuki
          • niuska231 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 25.09.09, 09:56
            no dam znac, ale juz zglupialam:(i przeczucie jest nie bardzo pozytywne, ale
            zobaczymy po 13
    • zuuza84 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 25.09.09, 21:21
      no i jak? mam nadzieję, że się nie odzywasz ponieważ jesteś taka szczęśliwa
      • niuska231 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 26.09.09, 08:20
        niestety beta 1, o temperatura jeszcze jest wysoka, okresu brak, zadnych oznak
        zblizajacej sie miesiaczki, duphaston odstawilam, wiec raczej beta w 14 dniu
        wyzszej temeratury jest 100% pewna nie???:(
        • zuuza84 Re: prosze i interpretacje( niskie tempki w fazie 26.09.09, 08:27
          przykro mi:( nie znam się na temeperaturach. Pierwszy raz zaczełam teraz mierzyć ale to i tak dopiero od paru dni. Jestem w 27dc a cykle ma 31-33. 3maj sie ciepło i nie poddawaj w następnym cyklu się uda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka