herm.iona 07.12.09, 20:47 odkładam, czy jest w Rotzerze taka reguła, która pozwoliłaby mi pominąc tempkę z 17 dc i uznać że dzis jest 2 wyższa? bo mi sie nie przypomina. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herm.iona Re: pyt do Bystrej 08.12.09, 09:48 heh teraz to sobie i tak poczekam do jutra :( nie wiem o co chodzi z tymi moimi wyskokami niewiadomo skąd! Odpowiedz Link
bystra_26 Re: pyt do Bystrej 08.12.09, 09:53 herm.iona napisała: > heh teraz to sobie i tak poczekam do jutra :( nie wiem o co chodzi z tymi moimi > wyskokami niewiadomo skąd! A jak sypiasz? Często wyjeżdżasz (nawet weekend 50km dalej się liczy)? Masz stresującą pracę albo wkurza Cię NPR (mi to zaburzało cykle i opóźniało niepłodność)? Badałaś prolaktynę? Odpowiedz Link
herm.iona Re: pyt do Bystrej 08.12.09, 10:00 prolaktyny nie badałam, bo moje cykle przedślubne nie wykazywały takich dzikich wyskoków. Staram sie sypiac w miare regularnie (żeby sobie tempki nie zakłócić :( ) pracy tez nie mam stresującej. w ten weekend 12-15 dc wyjezdżałam 170 km od domu, ale zakłócenia tym spowodowane by sie raczej objawiły podczas wyjazdu albo 16 dc a nie dopiero 17dc nie? Odpowiedz Link
bystra_26 :( 08.12.09, 09:49 Nie ma takiej reguły, niestety. Jakby tej temp. nie było, albo była zakłócona, to byś miała interpretację po swojej myśli, ale jak na serio odkładasz, to nic z tego. Jakby to był skok o 0.3 C to sama bym wzięła za zakłócenie, ale 0.15 C to zwykłe wahanie. Odpowiedz Link