portalegre 27.10.04, 09:52 Dziewczyny ciąża objawia się podwyższoną temperaturą - czy jest to żelazna reguła czy są możliwe wyjątki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaaa18 Re: Temperatura a ciąża 27.10.04, 11:35 Oj są wyjątki... Przez 16dni od owulacji miałam temp.pow.37st.C,bo mimo iż okres się spóźniał(3dni),to właśnie wczoraj zawitał..Dodam iż nie cierpię na żadne choroby iż regularnie uczęszczam do lekarza,żadnego kataru w owym czasie również nie miałam... Ale już koniec,ze staraniami... Pozdr. Odpowiedz Link
portalegre Re: Temperatura a ciąża 27.10.04, 14:33 Hej ta podwyzszona temperatura to mogl byc skok poowulacyjny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zamia1 Re: Temperatura a ciąża 27.10.04, 12:23 21 podwyższonych temperatur świadczy o ciąży w 99%. Odpowiedz Link
praktycznyprzewodnik Re: Temperatura a ciąża 27.10.04, 16:27 Czasem, bardzo rzadko, zdarza sie, ze nie ma ciazy a druga faza utrzymuje się jakis czas na wyzszym poziomie. To się mnazywa "przetrwałe ciałko zółte". Odpowiedz Link
portalegre Re: Temperatura a ciąża 27.10.04, 16:44 dziekuje za wszystkie odpowiedzi w moim pytaniu chodzilo mi raczej o sytuacje odwrotna - czy mozna byc w ciazy i nie miec podwyzszonej temperatury? pozdrawiam Odpowiedz Link
mimi23 Re: Temperatura a ciąża 27.10.04, 23:22 Uczyłam się, że ciąża wiąże się ściśle z podwyższoną temperaturą (tak jest u mnie). Nagłe obniżenie temperatury może świadczyć o nieprawidłowościach w przebiegu ciąży, są też objawem zbliżającego się porodu. Nie spotkałam się z niską temperaturą podczas ciąży. Odpowiedz Link