Dodaj do ulubionych

Donna - tester płodności (mini mikroskop)

17.10.05, 13:34
Witam :)
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z kobietek używa tego testera do
planowania bądź nie planowania ciąży i czy jest z niego zadowolona ( czy jest
skuteczny tak jak go opisują w 98%).
Proszę o opinie.
P.S.
Podaję stronkę na której znalazłam opis tego produktu :
www.free.of.pl/i/indykatorcyklu/
Obserwuj wątek
    • iwulekb Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 24.10.05, 19:38
      Hej,

Ja osobiscie uzywam czegos podobnego nazywa sie Maybe Baby, zasada dzialania
      jest taka sama, powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolona. Uzywamy go zeby
      nie zajsc w ciaze i poki co sie sprawdza :-). Jedna uwaga, optymalnie
      nalezaloby stosowac jakoms inna metode NPR zeby weryfikowac wynik, ale w naszym
      przypadku maybe baby wystarczy. sprawdz www.maybebaby.pl i poszukaj tez postow
      na forum.

Iwka
      • vibe-b Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 24.10.05, 20:44
        Tez uzywam maybe baby, ale wraz z obserwacja sluzu. Powiem szczerze, ze
        wylacznie na mikroskopie bym nie polegala. Dlaczego? Na jakies
        angielskojezycznej stronie o tym mikroskopie zamieszczono opinie uzytkowniczek.
        Wszystkie bardzo pochlebne. Tylko ze 100 % wypowiedzi odnosilo sie do sytuacji,
        gdy mikroskop "pomogl" zajsc w ciaze. Nie bylo ani jednej dotyczacej
        skutecznosci w zapobieganiu. Czy to nie dziwne? Zbieg okolicznosci? Przeoczenie
        w redagowaniu strony?
      • stoneczka2 Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 03.11.05, 18:29
        powiedzcie jeszcze czy to ,że karmię piersią i jeszcze nie miesiączkuję (rok po
        porodzie) wplywa na wyniki robione przez ten mini mikroskop ???
        • majkabis Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 03.11.05, 20:47
          Niestety- okres karmienia piersią to jedno z ograniczeń dla tego urządzenia.
          • stoneczka2 Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 04.11.05, 08:50
            na stronie o tym mikroskopie nic o tym nie wspominali....a już zdecydowałam, że
            go kupię !sic!
    • stoneczka2 Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 02.11.05, 12:12
      Witam, interesuje mnie czy taki mikroskop mozna kupic w aptece czy tylko przez
      np allegro ?
      • zoya.molin Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 02.11.05, 12:43
        Witam,
        Donne- słyszałam,że można zamówić sobie w aptece, ponieważ rzadko mają go na
        stanie (jest trochę drogi ok.120zł)
        Natomiast Maybe Baby można zamówić w sklepach internetowych, ale czy w zwykłej
        aptece nie mam pojęcia. Warto jednak zapytać farmaceuty :)
        Pozdrawiam,
        Zoya
    • mamalgosia Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 05.11.05, 12:25
      podnoszę wątek, bo może jeszcze ktoś się odezwie?
      • obca1 Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 05.11.05, 19:03
        u mnie niestety się nie sprawdza :(( robię obserwacje drugi cykl.. dzisiaj test owu. pokazał piękną grubą kreskę a obraz w mikroskopie w ogóle się nie zmienił.. żadnych paproci nie ma..cały czas tylko czarne nieregularne kropki..

niestety jestem rozczarowana
        • jur_gor Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 06.11.05, 00:01
          Już o tym pisałem, ale napiszę jeszcze raz
          Mikroskopy nie nadają się do NPR.
          Tu jest artykuł o różnych urządzeniach i przy okazji wzmianka o Mikroskopach.
          republika.pl/apt/ceny_n.html
          Sami producenci Mikroskopów (Ci bardziej uczciwi) piszą to na swoich stronach.
          Mikroskopy są polecane jako urządzenia do wspomagania zachodzenia w ciążę
          (mniejsze ryzyko) a nie do NPR.
          • mamalgosia Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 08.11.05, 16:00
            Ale w jakim sensie nie nadaje się?
        • mamalgosia Re: Donna - tester płodności (mini mikroskop) 08.11.05, 15:59
          dziękuję za tę informację
        • lidia78 Persona 02.01.06, 14:52
          Ja od 5 miesięcy jestem użytkowniczką Persony.Stosuję ją wraz z obserwacją śluzu
          (tak na wszelki wypadek) Jestem bardzo zadowolona. Persona wskazuje kiedy
          wystąpi jajeczkowanie a takze kiedy powinna wystąpić miesiączka. Uważam że
          urządzenie jest rewelacyjne... tylko ta cena:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka