sophie2202 12.05.06, 09:08 Czy ktoś wie co to może być? Karmię wyłącznie piersią, dziecko ma prawie 11 tygodni, od dwóch dni mam brunatne plamienia i boli mnie podbrzusze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kt_ryba Re: Plamienia 13.05.06, 01:34 Czy karmisz w nocy? Czy podajesz dziecku smoczek? Jakie masz przerwy między karmieniami? Ile minut dziennie karmisz? Plamienie może, choć nie musi być zwiastunem zbliżającej się płodności. Kiedy ustanie, powinnaś potraktować je jako łatę śluzu i rozpocząć sześciotygodniowe obserwacje śluzu i temperatury. Jeżeli płodność nie wróci przez ten czas, możesz wrócić do obserwacji tylko śluzu. Jeżeli boli Cię podbrzusze, może na wszelki wypadek skonsultuj się z lekarzem. Odpowiedz Link
sophie2202 Re: Plamienia 13.05.06, 12:43 Dzięki za odpowiedz. W nocy plamienia zwiększyły się a rano wygląda na to że dostałam pierwszą poporodową miesiączkę. Karmię córeczkę tylko piersią w nocy takze, nie używamy smoczka,najdłuższą przerwę między karmieniami mialam 5 godzin, mała je dosc szybko od 5 do 15 minut. Odpowiedz Link
kt_ryba Re: Plamienia 15.05.06, 13:09 Hm... płodność wróciła wyjątkowo szybko! W sumie to wygodniej :):):) Odpowiedz Link