kathrinn82 13.04.07, 19:22 dziewczyny powiedzcie jak "powinien" wygladać śluz krótko przed @?? czy aż do momentu przyjścia @ jest on gęsty i biały?? czy jakoś się zmienia?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ae_iwona_83 Re: śluz przed @... 13.04.07, 19:32 na moim przykładzie po owulacji do 5 dni - brak sluzu od 5 - 10 dnia po owulacji gesty biały śluz - nie zawsze w tych samych dniach zaraz przed @ czasem pojawia sie sluz przezroczysty - bo spada progesteron w zasadzie to bialy sluz jest symptomem obecnosci progesteronu i taki wlasnie powinien byc Odpowiedz Link
kathrinn82 Re: śluz przed @... 13.04.07, 19:40 miło Cię tu spotkać:) w sumie fakt, przed @ progesteron spada, to i śluz będzie inny...wiesz bo u mnie śluz jest mocno progesteronowy:) a tempka taka nijaka, niska i to wlasciwie w calej II fazie...więc nic nie rozumiem... może mam coś z termometrem:/ Odpowiedz Link
ae_iwona_83 Re: śluz przed @... 13.04.07, 19:45 ciebie tu rowniez milo spotkac! wrzuc FF wykresy to moze cos razem wymyslimy jak u ciebie w tym cyklu Odpowiedz Link
kathrinn82 Re: śluz przed @... 13.04.07, 20:03 www.fertilityfriend.com/home/177b54 mój wykresik, tempki mi sie nie chcialo ostatnimi dniami mierzyc bo denerwowalam sie tylko ze jest za niska... jak Ty to widzisz?:) Odpowiedz Link
ae_iwona_83 Re: śluz przed @... 13.04.07, 20:11 jest inaczej niz w poprzednim cyklu -ale to nie ma znaczenia bo kazdy cykl jest inny wiesz tempki na poziomie 36, 6 36,7 sa ok o ile wczesniej byly (tzn w I fazie) powiedzmy ook 36,2 - 36,4 - ja mam wlasnie taki przedzial - jestem niskoteperatorówka, moze Ty w tym cyklu tez, objawy sluzu i szyjki zgodne z skokiem, co jedne mnie zastanawia to 16 dzien wysokiej temperatury ;-) jak sie czujesz? bedzie @ ....? czy nie? ja sie dobrze nie znam - bo sama sie wdrazam ale dla mnie wszystko wyglada ok Odpowiedz Link
kathrinn82 Re: śluz przed @... 13.04.07, 20:12 nic nie czuję właśnie...ani zbliżającej się @ ani nic innego...to mój pierwszy cykl bez żadnych leków, może dlatego tak dziwnie? Odpowiedz Link
ae_iwona_83 Re: śluz przed @... 13.04.07, 20:16 na razie spokojnie, trzeba poczekac, czy tempki dalej beda wysokie, a jesli tak to na spokojnie zrobic betke i juz ;-) przy 18 dniach wysokich tempek jest juz duza szansa na fasolkę i tego Ci życzę Odpowiedz Link
kathrinn82 Re: śluz przed @... 13.04.07, 20:18 dziękuję, bardzo bym chciała:) ale jakoś w to nie wierzę... povzekamy, zobaczymy:) dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link