radosna85 23.01.08, 21:06 Witam dziewczyny! Strasznie dawno mnie nie było... Mam pytanie, jak u was relacja śluzu i skoki tempki? bo mi znika śluz czasami kilka dni przed skokiem i się zastanawiam, czy to normalne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 normalne 23.01.08, 22:06 Lepsza taka sytuacja niż na odwróŧ, bo jak się odkłada i tempki idą w górę przed dniem szczytu śluzu, to niestety niepłodność bezwględna się skraca :( Każda z nas jest inna i u każdej ośrodek termoregulacji przy innym poziomie progesteronu zaczyna podwyższać PTC. Odpowiedz Link
radosna85 dzięki :) 23.01.08, 22:36 Dzięki bystra_26, bo zastanawiało mnie to bardzo. a raz mi się zdarzył taki cykl, że najpierw zanikł śluz, później był skok i bodajże drugiego dnia wyższych znowu był śluz przejrzysty. Strasznie się wtedy zamotałam. ale na szczęście jakoś tak wyszło, że w ciąże nie zaszłam przy stosunku piątego wyższych tempek i przy ciągnącym mętnym. :) Nie wiem, czy to przypadek, czy też tempki mają większe znaczenie niż śluz. Pozdrawiam Odpowiedz Link