rodzynek1000 08.08.08, 13:46 Mam takie pytanko, dzisiaj 17 dc, ostatnie dwa dni miałam śluz wodnisty, nieciągnący, a dziś mam biały (nieprzezroczysty) ale ciągnie się na 2-3 cm. Jak to zinterpretować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nglka Re: śluz biały, ciągnący się 08.08.08, 14:15 Śluzem płodnym nazywamy wydzielinę, która posiada choćby JEDNĄ z cech: przejrzysty, wodnisty, rozciągliwy, śliski, mokry. I taki śluz, jak wyżej, z choćby jedną cechą zawsze musi być interpretowany jako płodny. Odpowiedz Link
rodzynek1000 Re: śluz biały, ciągnący się 08.08.08, 14:26 Dziękuję! Teraz tak pomyślałam,a dziewczyny z innego forum mnie utwierdziły w przekonaniu, że to śluz płodny wymieszany z nasieniem męża :o) Gratuluję - jeszcze tylko 3 tygodnie i przeżyjesz CUD narodzin :o) Odpowiedz Link
nglka Re: śluz biały, ciągnący się 08.08.08, 14:45 A to już trochę inne zagadnienie :-) Po współżyciu do 24 godzin śluzu nie należy interpretować jeśli nie masz pewności, czy to może być nasienie. Bo sperma wraz z preejakulatem i Twoim śluzem "z podniecenia" jest baaardzo rozciągliwa i nie ma nic wspólnego z płodnością, to też trzeba mieć na uwadze :-) Dziękuję za gratulacje. Oby tylko 3 tygodnie ;) A cud to będzie pewnie po narodzinach, bo jakoś nie widzi mi się nazywać cudem chwili, kiedy przepycha się taki arbuz przez dziurkę od klucza ;))) Odpowiedz Link
rodzynek1000 Re: śluz biały, ciągnący się 08.08.08, 14:50 Ale to najsłodszy arbuzik na świecie :o) Dzięki! Odpowiedz Link