Gość: galdopigen Re: Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:58 Okruchy dnia Niebezpieczne związki Wszystkie poranki świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Film doskonały IP: *.citynet.pl 31.01.07, 20:59 Lśnienie Powrót Zły porucznik Broken Flowers Między słowami Wstręt W stronę morza Trzy kolory:Niebieski Nóż w wodzie Mulholland drive La strada Łowca jeleni Amarcord Idź i patrz Pancernik Patiomkin Ran M jak Morderca Północ, północny zachód jeszcze pare bym wymienił ale nie chce zanudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JackieBrown Re: Film doskonały IP: 80.72.40.* 31.01.07, 21:01 Służę przykładami: 1. Żądło 2. Zapach kobiety (wersja amerykańska - z Alem Pacino) 3. Ojciec chrzestny I 4. Ojciec chrzestny II 5. To tylko miłość Listę można wydłuuuuuuuuużać. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mambo Re: Film doskonały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:05 Tajemnice Los Angeles - pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Film doskonały IP: *.aster.pl 31.01.07, 21:46 Absolwent Piknik pod wiszącą skałą Kontrolerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: Film doskonały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:12 Dla mnie tylko jeden..."SKAZANI NA SHAWSHANK". Pojawił się tylko raz (sic!) u Sanjose... Czy Wy w ogóle braliście pod uwagę te kryteria, a przynajmniej (jeśli nie są one doskonale sprecyzowane) kilka z nich? I don't think so... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogiemslawiena Re: Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:19 Czułe Słówka Dzień Świra Jabłka Adama Amelia Fight Club hmmm musialabym pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Film doskonały IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.07, 22:27 Kolejnosc przypadkowa: Życie Carlita Misja Blow Podziemny krąg Skazani na Shawshank Czas Apokalipsy Za wszelka cene Taksówkarz Twin Peaks Leon Zawodowiec Ojciec Chrzestny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Film doskonały IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 14:01 Dodatkowo jeszcze: Uciekający pociąg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:33 "Człowiek w ogniu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:39 Mulholland drive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NightDruid Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:59 Nie wiem czy sa doskonale :P, bo takie rzeczy nie istnieja ^^, ale jedne z lepszych moim skromniutkim zdaniem 1. "kontrolerzy" 2. "requiem dla snu" 3. "jak we snie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:52 1.Pociąg życia 2.Zielona mila 3.Egzorcyzmy Emily Rose 4.Dziewiąte wrota 5.Inni Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Film doskonały 31.01.07, 22:58 Pulp Fiction Miś Tajemnice Los Angeles Upadek (Der Untergang) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom884 Re: Film doskonały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:16 "Filadelfia" (nie wiem czemu nie padło wcześniej) "Gorączka" "Leon Zawodowiec" i jeszcze parę innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin_finansjery Re: Film doskonały IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.01.07, 23:18 Moj nr 1 to "Piękny umysł" - zaskakujacy film. "Gorączka" z R.de Niro. "Alien - 8 pasazer" i uwaga, "Predator", tak, takiego napiecia nie widzialem w innym filmie, prosty, doskonaly film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eru Re: Film doskonały IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 23:49 prosta historia eternal sunshine of a spotless mind fight club million dollar baby hair matrix (1) sin city Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Film doskonały IP: *.tcompressor.com 01.02.07, 00:49 Podwójne Życie reroniki, zwłaszcza za muzykę, ahh Van den Budemayer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakciszy Re: Film doskonały IP: *.2-0.pl 31.01.07, 23:49 American Beauty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosqito Re: Film doskonały IP: *.dsl.club-internet.fr 31.01.07, 23:52 1. Dzięki za wątek, bardzo ładny - ja takie filmy nazywam pełnymi. 2. Nie uważam, żeby było coś złego w wymienianiu w tym miejscu ulubionych filmów - to chyba dobrze, że ulubione znaczy doskonałe wg podmiotu? A poza tym, są filmy, które uważam za pełne, a nie należą do ulubionych (np. Pulp Fiction), jak i ulubione, które w żadnym razie nie są pełne (np. Respiro). 3. Jest coś w tym, że z reguły jeden reżyser ma ten swój szczególny film. 4. Lista moich „pełnych filmów” – pewnie o kilku zapomniałem Fanny i Alexander Niebieski Dym American beauty Manhattan Amores perros Łowca jeleni Ojciec chrzestny Chłopcy z Ferajny Gorączka Hair Pokój z widokiem Wszystko o mojej matce Fargo Lepiej być nie może Absolwent Trzy kobiety Milczenie owiec Imię róży Powiększenie Spaleni słońcem La Strada LA Confidential Usual suspects Odyseja kosmiczna: 2001 Piknik pod wiszącą skałą Przełamując fale Pillow book Rzymskie wakacje Śniadanie u Tiffany’ego Pół żartem, pól serio Żądło Czyż nie dobija się koni Amelia Pulp Fiction Z polskich: Dług Amator Wodzirej Ziemia obiecana Historia kina w Popielawach Vabank Najświeższy nabytek na liście: Pachnidło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Film doskonały IP: *.203.rev.vline.pl 01.02.07, 00:28 i nikt nie wymienił: CZERWONY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF Re: Film doskonały IP: 80.50.255.* 01.02.07, 00:39 Stowarzyszenie Umarłych Poetów Zapach Kobiety Skazani na Shawshank Forrest Gump ponadto: Ojciec Chrzestny American Beauty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forever Polański, Polański IP: 62.29.133.* 01.02.07, 01:03 Każdy jego film jest genialny...pamiętacie: Frantic, Gorzkie gody, Dziewiąte wrota, Wstręt? Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Film doskonały 01.02.07, 01:37 ŚWIĘCI Z BOSTONU to mój ukochany film b. Odpowiedz Link Zgłoś