Gość: jacek2 IP: *.abo.wanadoo.fr 06.12.01, 17:48 Czy ktos widzial ostatni film Lyncha - Mulholland drive? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nike Re: Mulholland Drive IP: 217.97.154.* 10.12.01, 17:34 widziałam- najbardziej niesamowity film Lincha. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Mulholland Drive IP: *.ists.pl 11.12.01, 01:03 > Czy ktos widzial ostatni film Lyncha - Mulholland drive? Ja widzialem na Camerimage. Niesamowity. jezeli chodzi o klimat, to bardzo bliski Lost Highway, dla mnie nawet lepszy. generalnie Lynch bawi sie motywami ze swoich wczesniejszych filmow i robi to naprawde na bardzo wysokim poziomie. Po raz kolejny Mistrz nie zawiodl!!! krayasny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Mulholland Drive IP: 192.168.1.* 14.12.01, 14:55 Film wchodzi 11 stycznia - widziałam przedpremierowo i polecam - Lynch nieźle się nagłówkował zeby nie pozwolić nam zasnąć - Mulholland długo siedzi w głowie i nurtuje - pierwszy raz też film Lyncha daje sie logicznie wytłumaczyć. jest zagadka i jest odpowiedź na nią - ale ile sie przy tym trzeba nagłówkować - zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Mulholland Drive IP: *.abo.wanadoo.fr 15.12.01, 21:28 Film jest w typowym dla Lyncha klimacie , oglada sie go bardzo dobrze.Muzyka swietna i pasujaca do klimatu filmu.Jest to film do kilkakrotnego obejrzenia - mam nadzieja ze wkrotce ukaze sie na DVD .Polecam nie tylko fanom Lyncha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Mulholland Drive IP: 172.16.1.* 20.12.01, 15:24 Jeszcze nie widziałam, ale cieszę się, że (wg. powyższych opinii) zbliżony do starych, dobrych filmów Lyncha. Po 'Straight Story' mój szacunek do niego co prawda nie zanikł, ale miałam poważne wątpliwości czy zrobi jeszcze coś naprawdę dobrego. A teraz nie mogę się już doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela B. Re: Mulholland Drive IP: 212.244.106.* 20.12.01, 10:20 Muszę wnieść trochę negatywnych wibracji w te wasze zachwyty. Dla mnie ten film to odgrzewany obiadek z lodówki Lyncha, a wątek lesbijski jest wręcz spleśniały. Tyle pokarmowo. Dodam, że bardzo lubię jego filmy, więc nie o stronniczość tu chodzi i programowe złe nastawienie. Bardzo chciałam, żeby film mi się podobał, a jest nieznośnie mało oryginalny. Zagadkę da się rozwiązać w 3 minuty góra. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Mulholland Drive IP: *.ists.pl 20.12.01, 16:06 Zagadkę da się rozwiązać w 3 minuty góra. no to masz fajnie, ze rozwiazalas zagadke w 3 minuty. Gutek zamierza oglosic konkurs na rozwiazanie zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś