Dodaj do ulubionych

OSTRZEGAM przed biurem EXCURSIONS&BALADES

21.07.12, 08:20
Biuro to jest w Agadirze w pobliżu hotelu Argana.Kupiłam tam wycieczkę do Marakeszu-wszystko w teorii było super.W praktyce pod hotel skąd nas zabierano podjechała "nyska"bez klimatyzacji.Więc w upale strasznym tam i z powrotem ok.600km jechaliśmy bez klimy.Zwiedzania było tak mało że prawie nic-jeden Pałac Bahia i Plac J.El Fna.Przegonili nas przez suk,oczywiście była też wizyta u zielarza-ale wskazanego przez przewodnika.Potem wybrał restauracje na obiad gdzie trzeba było zapłacić-ceny bardzo wysokie,sama knajpa mi nie odpowiadała,nieklimatyzowana,a na zewnątrz 50 stopni!Jak odmówiłam kupienia obiadu bo tam wszystko kosztowało prawie 100 Dirhamów to pseudo przewodnik zaczął mnie wyzywać iż psuję mu program i kazał nam wyjść a za 4 godziny przyjść pod wskazane miejsce.Poszłam z koleżanką do innej restauracji w pobliżu placu J.EL Fna -tak dobry obiad zjadłyśmy za 50Dirhamów,było czysto i przyjemnie.Generalnie droga mnie wykończyła,bus ciasny,niewygodny i jeszcze bez klimy.Zapytałam przewodnika kiedy będą te ogrody bo miały być w planie zwiedzania,okazało się że nigdy ogrodów nie ma w planie!to był jakiś koszmar!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka