frutelka 09.03.04, 13:04 RANO ADLAM POL BULKI 125 KCAL SMALCZYK ALE CIENIUTKO I OGORKIEM KISZONYM OK LICZE 400 KCAL POZNIEJ DWIE KAJZERKI Z SEREKIM HOMOGENIZOWANYM LICZE 440 KCAL TO RAZEM 840 KCAL Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagna_s Re: DZISIAJ... 09.03.04, 14:39 Witam JA dzisiaj zjadłam 2 suszone śliwki, trochę słonecznika (ok łyżki), na obiad brokuły z tym że dusiłam je na maśle( wiem nie powinnam tego masła użyć, ale jakoś zapomniałam), narazie jestem najedzona, a jszcze oprócz tego 4 kawy bez cukru, ale za to 2 ze śmietanką, nie wiem ile to kcal, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę mi wolnu=ych zostało, bo rodzince szykuję kaszę gryczaną z gulaszem i pewnie troszkę skubne :) Odpowiedz Link
julsza aha, to moja kolej :) 09.03.04, 15:31 sniadanie: 2 deski, jedna cienko posmarowana topionym serkiem, plasterek szynki, kielki z rzodkiewki, pol kubeczka kawy z mlekiem 0,5% w pracy: maly banan, maly jogurt z otrebami owsianymi na obiad czekaja mnie klopsiki gotowane w sosie pieczarkowym i jakas surowka (moze swieza, utarta cukinia), a potem porcja galaretki i jeszcze z 1,5 litra herbaty czerwonej i/lub zielonej Odpowiedz Link
schaetzchen Re: aha, to moja kolej :) 09.03.04, 20:36 No to i ja się wyspowiadam... od dwu tygodni jestem na diecie (staram się nie przekraczać 1000 kcal), nie wiem ile ważę :), ale schudłam po 2 cm w talii i biodrach. Mam 171 cm wzrostu. rano: banan, jabłko, butelka soku z marchwi (marvit, jednodniowy), 2 łyżki otrębów - to było nie na raz, ale tak powiedzmy do południa "obiad" - ale też na raty: brokuły na parze, pomidor, ogórki kiszone - z tego taka pseudo sałatka morele suszone - ok 100 g (nie mogłam się powstrzymać :)))) "kapuśniak" - duszona kapusta kiszona, ceula, jabłko, bez tłuszczu jakieś jabłka jeszcze... zmuszam się też do picia wody mineralnej - w lecie pochłaniam hektolitry, zimą wogóle mi nie wchodzi. Wolę zieloną herbatę :) pozdrawiam wszystkich odchudzających się! Odpowiedz Link
frutelka Re: aha, to moja kolej :) 09.03.04, 21:23 no wiec ja przekroczylam 1000 kcal bo zjadlam pozniej duze jablko i pol bulki kajzerki z maselemikiszonym ogorkiem ale... przez 1h non stop na rowerku a pozniej 25 minut brzuszkow itp:) noi niestety ziolka....bo cos sie mi pokielbasilo i jelitka mi nei dzialaja...... :) pozdrawiam was i do jutra:) Odpowiedz Link