Dodaj do ulubionych

4 godzinne ciało

24.04.13, 16:43
Czy słyszał ktoś może o ksiące "4 godzinne ciało" Timothego Ferrisa, podobno to jakiś bestseller w Ameryce i na jego podstawie powstał suplement diety, który razem z ćwiczeniami zawartymi w książce podobno czyni cuda. Zastanawiam się nad taką opcją, znalazłam go na polskiej stronie do kupienia dermalab.pl/147,pagg-stack.html. Zastanawiam się czy może ktoś z was próbował tego i może mi coś więcej o nim powiedzieć ? ....
Obserwuj wątek
    • marcin.wagielczyk Re: 4 godzinne ciało 27.10.13, 18:05
      czytałem, jestem pod ogromnym wrażeniem tylko ciekawe czy będzie mogło mieć to przełożenie na polski klimat
    • katarzyna.korol Re: 4 godzinne ciało 30.10.13, 22:22
      Przeczytaj książkę - autor dokładnie opisuje mechanizm działania (termogenik) tego leku i zadecyduj, czy na pewno chcesz go łykać. W książce jest dużo dobrych rad co do całości diety, także bez stosowania tego leku. Nie wspomagam się lekiem i w ciągu 1,5 miesiaca schudłam 6 kg bez głodowania. Powodzenia
    • japanka2 Re: 4 godzinne ciało 07.11.13, 10:08
      Hm... jak na bestseller to chyba słaby, bo ja pierwsze słyszę, a ostatnio sporo czytam o odchudzaniu i dietach i jestem nieźle zorientowana
    • mirek1918 Re: 4 godzinne ciało 21.11.13, 17:32
      Czytałem. Ten Gość jest niesamowity, naprawdę polecam tą książkę, jeśli zastosujesz jego rady i kilka innych trików, zmienisz się nie do poznania.
    • marys-ka86 Re: 4 godzinne ciało 08.12.15, 14:09
      Jakoś nie wydaje mi się, żeby dieta oparta na suplemencie była aż tak skuteczna i zdrowa. Trzeba pamiętać, że rynek suplementów to 4 pod względem obrotów środków finansowych na świecie - także ja mam zawsze mocno krytyczne podejście do takich spraw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka