Gość: Asiek IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 27.01.06, 10:24 Czy ktos zna tego pisarza? Dalam sie skusic i kupilam ostatnio "Handlarza kawa" (glownie dlatego ze uwielbiam kawe!). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bridie Re: David Liss IP: *.piasta.pl 27.01.06, 16:41 podajmy sobie ręce w takim razie :)) ja też kupiłam te książkę głównie ze względu na to, że zapachniała mi kawą, którą tez uwielbiam; potem okazało sie, że dodatkowo traktuje o Żydach, których świat uwielbiam chyba jeszcze bardziej :)) książka nie jest może porażająca, ale napisana całkiem przyzwoicie; wraz z przewracaniem kolejnych kartek, coraz bardziej wciąga i chyba własnie o to chodzi w tego typu powieściach; niedawno wyszła najnowsza książka Lissa - Spisek papierowy. Udanej lektury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: David Liss IP: *.w86-209.abo.wanadoo.fr 01.02.06, 12:13 Ja wlasnie skonczylam "Handlarza kawa" i zupelnie sie z toba zgadzam: nie powala z nog ale bardzo fajnie sie czyta. Milo sie znalezc w siedemnastowiecznym amsterdamie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: David Liss 01.02.06, 12:27 a czy aby Spisek papierowy też nie jest jego? Bo ja właśnie się zastanawiam nad tą pokusą... Odpowiedz Link Zgłoś