magnolijka 23.07.03, 19:33 Witam, mam pytanie o czym chcielibyście przeczytać ksiązkę?? Nie chodzi tu o te już istniejące ale o takie których jeszcze nie ma. Jaka historia, jaki tamat skłoniłby was do kupna książki nieznanego autora?? dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maya Re: jaka książka?? IP: *.acn.pl 23.07.03, 19:43 Dobrą powieść o klonowaniu, napisaną przez Vonneguta albo Baricco. Zresztą wszystko jedno przez kogo, byleby była dobra i wykraczająca poza banały jakie na ten temat napisali publicyści i moraliści. A może coś takiego istnieje? W razie czego dajcie znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: jaka książka?? IP: *.lublin.mm.pl 23.07.03, 22:17 O zyciu knajpiano - intelektualno - kulturalnym w XX leciu międzywojennym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: jaka książka?? 24.07.03, 12:02 Coś czuję, że chciałoby się napisać książkę i trochę jej sprzedać, ale nie bardzo wiadomo o czym... Badania rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: jaka książka?? IP: *.acn.pl 25.07.03, 20:04 też tak pomyślałam, ale po pierwsze co to za rynek - nasze forum, a po drugie - czemu nie? Jak przy tej okazji powstanie powieść o klonowaniu (dobra!)będę zachwycona. (Może sama ją napiszę, ale chyba na emeryturze, he, he... w każdym razie odkąd uświadomiłam sobie, że o tym właśnie chciałabym poczytać, zaczęły mi w głowie pączkować pomysły) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś