shedir1
19.05.11, 09:53
Witam
Pytanie swoje kieruje do mężczyzn, choć kobiety też są mile widziane :)
Może od początku, jesteśmy małżeństwem już jakiś czas, mamy małe dziecko. Seks nigdy nie stanowił w naszym związku problemu, było dużo, często i satysfakcjonujący-oczywiście mówie w swoim imieniu ale mąż chyba też nie narzeka. Seksu właściwie każdy rodzaj. Mąż ma 31, ja powoli zbliżam się do 30 i coś się dziwnego ze mną stało. Ogarneła mnie żądza seksu. Wszędzie widze seks, ciągle myśle o seksie, kupuje książki żeby się jeszcze więćej dowiedzieć, jak sprawić większą przyjemnośc m, żeby spróbowac czegoś nowego, wypróbowac nowych technik i go zaskoczyć. Ciągle myśłe co nowego wprowadzić.A on, wydaje mi się troche przygasł, wiem jaki potrafi być i chciałabym na nowo go rozpalić. Zdaje sobie sprawę, że po kilku latach małżeństwa, stały partner to już żadna nowośc i nie ma takiego porządania ale warto spróbowac. CO zrobić, żeby na nowo go rozbudzić? Czym go zaskoczyć (poza nową dziewczyna ;) ) ? Mój mąz jest troche zamknięty na nowości, zaproponowałam zabawki ale widze, że tak średnio ma ochotę, ja mam czasami ochote na szybki numerek gdzieś w przebieralni, a on nie bardzo. Kiedyś nie było z tym problemu. Wiem że może być zmęczony, pracą do tego często zajmuje się też dzieckiem. Nie chce mu bronic jego przyjemności, wiem że facet tego potrzebuje. Więc wysyłam go z uśmiechem na siłownię, trening muay thai, na strzelnicę żeby odbudował swój zapas testosteronu ;) ale chciałabym mojego męża takiego jak kiedyś. Chyba że to mnie się poprzestawiało? Mężczyźni pomóżcie. Podsuńcie jakieś pomysły? Co może zrobic żona, żeby rozpalic faceta na nowo?