Dodaj do ulubionych

Co zrobic ????

19.05.11, 09:53
Witam
Pytanie swoje kieruje do mężczyzn, choć kobiety też są mile widziane :)
Może od początku, jesteśmy małżeństwem już jakiś czas, mamy małe dziecko. Seks nigdy nie stanowił w naszym związku problemu, było dużo, często i satysfakcjonujący-oczywiście mówie w swoim imieniu ale mąż chyba też nie narzeka. Seksu właściwie każdy rodzaj. Mąż ma 31, ja powoli zbliżam się do 30 i coś się dziwnego ze mną stało. Ogarneła mnie żądza seksu. Wszędzie widze seks, ciągle myśle o seksie, kupuje książki żeby się jeszcze więćej dowiedzieć, jak sprawić większą przyjemnośc m, żeby spróbowac czegoś nowego, wypróbowac nowych technik i go zaskoczyć. Ciągle myśłe co nowego wprowadzić.A on, wydaje mi się troche przygasł, wiem jaki potrafi być i chciałabym na nowo go rozpalić. Zdaje sobie sprawę, że po kilku latach małżeństwa, stały partner to już żadna nowośc i nie ma takiego porządania ale warto spróbowac. CO zrobić, żeby na nowo go rozbudzić? Czym go zaskoczyć (poza nową dziewczyna ;) ) ? Mój mąz jest troche zamknięty na nowości, zaproponowałam zabawki ale widze, że tak średnio ma ochotę, ja mam czasami ochote na szybki numerek gdzieś w przebieralni, a on nie bardzo. Kiedyś nie było z tym problemu. Wiem że może być zmęczony, pracą do tego często zajmuje się też dzieckiem. Nie chce mu bronic jego przyjemności, wiem że facet tego potrzebuje. Więc wysyłam go z uśmiechem na siłownię, trening muay thai, na strzelnicę żeby odbudował swój zapas testosteronu ;) ale chciałabym mojego męża takiego jak kiedyś. Chyba że to mnie się poprzestawiało? Mężczyźni pomóżcie. Podsuńcie jakieś pomysły? Co może zrobic żona, żeby rozpalic faceta na nowo?
Obserwuj wątek
    • bia_my Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 10:49
      shedir1 napisała:

> Pytanie swoje kieruje do mężczyzn, choć kobiety też są mile widziane :)
      Odpowiem, bom facet

> Chyba że to mnie się poprzestawiało?
      No wiesz pewnie nie często tak jest, ale to miłe że także kobiety dbają o związek

>Mężczyźni pomóżcie. Podsuńcie jakieś
      > pomysły? Co może zrobic żona, żeby rozpalic faceta na nowo?
      Kilka:
      1) może wzbudzić lekką zazdrość, np. pójść na imprezę, lub do pubu bez majteczek z bardzo krótka mini i lekko kusić. Może spojrzenia innych go rozpalą. Oczywiści jest szalone ryzyko, że Ci się to spodoba (pożądliwy wzrok innych) albo że on da komuś w ryja
      2) poświęcenie czasu na wydłużoną grę wstępną, czyli ... wypad sam-na-sam gdzieś za miasto (może jakieś spa). Daj mu swój czas - nie wymuszaj seksu, może macie jakieś hobby - zróbcie to razem, a seks sam przyjdzie.
      3) eksperymenty... kiedy już będziecie i będzie szło dobrze to ... dodaj swój motyw (nie wiem czy pisać tutaj tak bardzo szczegółowo ;))
      4) raczej nie proponuję zabaw poza układem 1+1
      5) gażety: hmm sam nie wiem, mnie kręci raczej lekki fetysz (stopy, pończoszki, buty) i zabawy z aparatem fotograficznym, kamerą;)

Pomogłem?

B. jak Bruno

• shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 12:09
        Dzieki za odpowiedź :)
        Punkt 1 i 4 odpada już na starcie. Jedno i drugie skończyło by sie pozwem rozwofdowym z czyjejś strony hehe.
        2. Super. MAmy swpólne hobby. Jeździmy razem na motorach, chodzimy na siłownie (tam się poznaliśmy) teraz ze względu na dziecko na zmiane. Ale zaplanuje coś. Ciagle próbujemy czegoś nowego ale ze względu na małęgo teraz troche cięzko z czasem.
        3. Proszę o więcej szczegółów :) . Moga być na prv
        4. Mojego m nie kręci ani seksowna bielizna ani buty. Mówi, że woli mnie bez ale będę próbowała. Jeśli chodzi o aparat czy kamere to świetny pomyśł. Aparat już przerobiliśmy i bardzo mu się podobało. Myśle że, zaproponowanie tego mu się bardoz spodoba. Dzieki wielkie. Zapomniałam o tym, a to będzie pewnie dobry strzał.

BARDZO pomogłeś :)
        • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 12:12
          Przepraszam za literówki. Jestem w pracy i śpiesze się ;)
        • ururam-tururam Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 12:20
          shedir1 napisała:

> 3. Proszę o więcej szczegółów :) . Moga być na prv

Zapewne na priv i to bynajmniej nie wirtualny Bruno pokaże co i jak, jak "dziewuchi" synowi Balcerka z "Alternatyw".

A tymczasem brak inwencji i szaleństwa to niedobra rzecz. Mój kolega z liceum rozpisywał sobie z tyłu zeszytu od matematyki agendę na kolejne dni. Także to co ma zrobić z dziewczyną i od której godziny do której.
          Od dawna już nie są ze sobą.
          Ale tego w agendzie nie zapisał.
          • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 12:44
            > Zapewne na priv i to bynajmniej nie wirtualny Bruno pokaże co i jak, jak "dziew
            > uchi" synowi Balcerka z "Alternatyw".

eee ja nie z takich.
            • bia_my Re: Co zrobic ???? 20.05.11, 08:25
              shedir1 napisała:

> > Zapewne na priv i to bynajmniej nie wirtualny Bruno pokaże co i jak, jak
              > "dziew
              > > uchi" synowi Balcerka z "Alternatyw".

Jestem ignorantem i nie wiem co kto tam komu pokazywał, ale mała zazdrość przemawia w tej wypowiedzi - i niech tak pozostanie ;)
        • bia_my Re: Co zrobic ???? 20.05.11, 12:46
          coś tam odpisałem na prv
    • ururam-tururam Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 12:14
      shedir1 napisała:

> trening muay thai

Ojej, w tym właśnie upatrywałbym problem!

A tak serio: spytałaś go o czym marzy skrycie?
      I uzyskałaś szczerą odpowiedź?
      • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 12:49
        > Ojej, w tym właśnie upatrywałbym problem!
        >
        Nie mogę mu zabronić. Czasami przychodzi poobijany no ale wiem, że uwielbia te treningi.

> A tak serio: spytałaś go o czym marzy skrycie?
        > I uzyskałaś szczerą odpowiedź?

Pytałam ale odpowiedz raczej szczera nie była. Mam wrażenie, że mój mąż się wstydzi mówić o seksie tak w 4 oczy.
        • ururam-tururam Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 13:11
          shedir1 napisała:

> Mam wrażenie, że mój mąż się wstydzi mówić o seksie tak w 4 oczy.

To może niech napisze na karteluszku?
          Albo narysuje?
          Dzieci z problemami też wszystko rysują psychologom. :)
          • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 13:24
            Zaproponuje mu
          • kag73 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 13:29
            "Seks nigdy nie stanowił w naszym związku problemu, było dużo, często i satysfakcjonujący-oczywiście mówie w swoim imieniu ale mąż chyba też nie narzeka. Seksu właściwie każdy rodzaj."

Otoz, to moze byc subiektywne odczucie. Moze bylo "czesto i duzo", ale to zawsze on musial odwalac cala robote. Moze Ty kusilas, wychodzilas z inicjatywa a on mial potem zajac sie cala reszta? Wcale tak nie musi byc. Byc moze po prostu po latach regularnego seksu z ta sama partnerka, zwyczajnie seks mu spowszednial. Byc moze ujawniaja sie teraz roznice miedzy kobietami a mezczyznami. On okres najwiekszej swietnosci ma za soba, podczas gdzy Ty wlasnie sie rozkrecasz. Moze spadl mu poziom testosteronu, moze jest zmeczony, dziecko tez nowosc. Moze jeszcze sie "rozkreci", chwilowo nie domaga. A moze trzeba bedzie pogodzic sie z faktem, ze dobry seks owszem bedzie ale juz nie tak czesto jak kiedys.
            Moze taka faza i jeszcze bedzie goraco. Moze jednak kiedys sie dowiesz co byloby jego zyczeniem.
            Wzbudzanie zazdrosci mogloby moze pomoc, niekoniecznie na imrezie bez majtek, ale na imprezie bez niego ladnie wygladac i dobrze sie bawic.

A czy Ty bylas jego pierwsza i jedyna partnerka?
            • kag73 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 13:32
              A jeszcze jedno. Piszesz, ze male dziecko, moze jeszcze zostaly Ci dodatkowe kilogramy i maz sie nie garnie, woli poczekac az bedziesz w dawnej formie?
              A moze on sam przytyl i czuje sie mniej atrakcyjny?
              • ururam-tururam Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 13:48
                To są wszystko najbardziej oczywiste przyczyny ale powtórzę po raz n-ty: przyczyna może leżeć poza obszarem seksualnym.
                Proszę tego nie brać do siebie ale możliwe jest że żona z czasem stała się heterą. Albo pozostała miła ale zaczęła odnosić większe sukcesy na polu zawodowym. Itepe itede.
              • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 18:42
                Obydwoje nie byliśmy swoimi pierwszymi partnerami, bylo ich troche przed.
                Jeśli chodzi o ciąże to nic mi już nie zostało, a nawet jest lepiej ni przed. W ciazy przytylam tylko 9kg i cala ciaze cwiczylam i jak tylko moglam to odrazu wrocilam do treningow.
                ALe moj m troche faktycznie martwi sie ostatnio swoim wzgladem, uwaza ze przytyl...moze troszeczke ale i tak mnie pociaga.
                CO do seksu to daje duzo z siebie, tak mi sie wzdaje hehe pytam go czasami o to i mowi ze wiem co lubi i jest super. Lubie sprawiac mu przyjemnosc oralnie i nie tylko. Napewno jest co poprawic albo nauczyc sie nowych rzeczy.
                • ururam-tururam Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 18:50
                  shedir1 napisała:

> Lubie sprawiac mu przyjemnosc oralnie

Dokładnie tak jak sobie życzy? Kobiety potrafią grymasić i wykręcać się np. z powodu zapalonego światła.
                  • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 19:08
                    Serio :) ja nie mam problemów ze światłe, połykaniem i nie pod kołdrą. Lubie swoje ciało i lustra. Uwielbiam też jego ciało i bardzo mnie podnieca.
                    A m chyba przeczytał forum :) warcam z pracy i takie zaskoczenie.
                    Myśle że jest zmęczony. Synek ma 8 miesięcy, a on się nim dużo zajmuje, pracuje, studiuje zaocznie. Chciałam żeby w weekend spędził sam i miał czas dla siebie ale powiedział, że chce go spędzi z nami bo dawno się nie zdarzyło, że mieliśmy cały weekend dla siebie.
                    Jasne że czasami się kłócimy ale w granicach normy. Ja nie jestem święta i on też nie.
                • vitek_1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 18:55
                  > pytam go czasami o to i mowi ze wiem co lubi i jest super

Ale kłamczuch :)
                  • shedir1 Re: Co zrobic ???? 19.05.11, 19:09
                    Pewnie tak :)
                    • vitek_1 Re: Co zrobic ???? 20.05.11, 02:59
                      Gdy robisz mu lodzika nie ograniczaj się do penisa. Zajmij się jądrami, które najlepiej jest lizać po delikatnym zassaniu do buzi (ostrożnie bo mocne pociągnięcie boli!). Potem zrób przestrzeń między jąderkami a pupą, na koniec odbyt. Jeżeli nie możesz się przemóc do kontaktu ustnego dotykaj go sutkiem (idea by bia-my). To wszytko bardzo fajnie wychodzi gdy partner leży na boku z lekko podkurczonymi nogami, wszystko masz jak na talerzu.

Podczas takiego seansu w miarę możliwości trzymaj dłonią penisa i lekko go ściskaj (nie przesadzaj bo go doprowadzisz a wtedy nici z seksu za to pościel do prania :)

Poza tym:
                      rozbieraj się na jego oczach
                      załóż do łóżka siatkowe pończoszki i pantofelki na szpilkach (kup nową parę i używaj tylko do tego, żeby nie brudzić pościeli, poza tym trzeba uważać żeby nie zrobić krzywdy)
                      gdy on liże albo ma wejść rozchyl kwiatek palcami
                      kup zatyczkę analną, włóż gdzie trzeba albo niech on to zrobi i kochajcie się gdy masz ją w sobie
                      spróbujcie seksu analnego (po wyjęciu zatyczki to dość proste)
                      pozwalaj mu na wytrysk do buzi albo na twarz (sperma dobrze robi na cerę, naprawdę!)

powodzenia
                      • shedir1 Re: Co zrobic ???? 20.05.11, 08:38
                        Dzięki za podpowiedz :)
                        Chyba zaczne robić striptiz tylko musze oglądnąć kilka filmików, żeby to jakoś wyszło. Jeszcze tego nie próbowałam choć zawsze o tym myślałam. Nie wiem dlaczego ale to chyba jedyna rzecz której się krępuje przy mężu hehe. Głupie.
                        Dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka