Dodaj do ulubionych

wyjazd i odpoczynek od żony

23.02.14, 12:49
Chciałbym poprosić Was o opinię. Mam w związku małżeńskim 22 lata. Byliśmy razem jak to się mówi tu i tam, czy samolotem czy też autem to nie ma znaczenia
córka już dorosła , żona gra w coś co trudno określić ale nie o tym mowa
pojechałbym np. na narty w Dolomity albo do Gruzji, tak aby odpocząć na tydzień, nie będzie żle.
. Mam ochotę pojechać gdzieś na urlop w marcu 2014 z kimś kto jest nie grubą kobietą max, + 40lat , jestem z Warszawy , sex też.
Obserwuj wątek
    • jesod Jestem z Warszawy 23.02.14, 12:58
      mandelieu napisał:
      > jestem z Warszawy , sex też.

Seks też z Warszawy... Hmm... Seks warszawski, seks po warszawsku, czyli... ? :-)))))
      • sabat.77 Re: Jestem z Warszawy 23.02.14, 13:40
        Moze nazywa sie Zygmunt i ma duza kolumne ?
        • jesod Re: Jestem z Warszawy 23.02.14, 14:03
          sabat.77 napisał:
          > Moze nazywa sie Zygmunt i ma duza kolumne ?

Może... może.... A bo to jednemu psu Burek na imię?
      • wont Re: Jestem z Warszawy 23.02.14, 15:48
        jesod napisała:

> mandelieu napisał:
        > > jestem z Warszawy , sex też.
        >
        > Seks też z Warszawy... Hmm... Seks warszawski, seks po warszawsku, czyli...
        > ? :-)))))
        ----------------
        Jest Wola i Ochota. Ale też Włochy i Bródno...
        • rekreativa Re: Jestem z Warszawy 23.02.14, 16:06
          :D:D
          Dobre
    • mojemail3 Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 13:00
      mandelieu napisał:

> pojechałbym np. na narty w Dolomity albo do Gruzji, tak aby odpocząć na tydzi
      > eń, nie będzie żle.
      > . Mam ochotę pojechać gdzieś na urlop w marcu 2014 z kimś kto jest nie grubą ko
      > bietą max, + 40lat , jestem z Warszawy , sex też.

No wspaniała propozycja, jak ja marzę o Gruzji, albo nartach w Dolomitach!
      Warunki spełniam, max grubą kobietą nie jestem, jeszcze nie mam 40 tki, to zabieram oczywiście męża i syna, a jak chcesz z kimś podczas wyjazdu uprawiać seks, to mi to naprawdę nie będzie przeszkadzać, byle nie przy dziecku...
      • 3rd_sin Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 15:36
        Się........popłakałam (ze śmiechu) :-)
    • hello-kitty2 Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 13:38
      mandelieu napisał:

> Chciałbym poprosić Was o opinię. Mam w związku małżeńskim 22 lata. Byliśmy raze
      > m jak to się mówi tu i tam, czy samolotem czy też autem to nie ma znaczenia
      > córka już dorosła , żona gra w coś co trudno określić ale nie o tym mowa
      > eń, nie będzie żle.
      > . Mam ochotę pojechać gdzieś na urlop w marcu 2014 z kimś kto jest nie grubą ko

Ja tez sie nie nadaje, bo nie umiem jezdzic na nartach :)
      Aproppo dopytam: koszty wyjazdu pani pokrywasz? Na to by wskazywal anons ale nie jest to takie oczywiste jakby sie wydawalo. Znam takich co proponuja wyjazd kochance ale za siebie musi zaplacic sama. To nie wiem jaki w tym interes dla kobiety wtedy? ;)
      • sabat.77 Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 13:42
        Jak to jaki - moze uprawiac seks ze wspanialym samcem alfa...
        • hello-kitty2 Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 13:55
          sabat.77 napisał:

> Jak to jaki - moze uprawiac seks ze wspanialym samcem alfa...

A na miejscu nie moze tylko musi grzac do Gruzji czy gdzie tam? A co to jeden samiec alfa pod reka?
          • sabat.77 Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 13:58
            Samcow alfa jest wielu, ale Krol Julian tylko jeden :)
        • rekreativa Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 16:08
          A jakiż on tam samiec alfa, co z nim baba w chałupie pogrywa, a bidulek musi pani na wyjazdy po internetach szukać.
    • jesod Chciałbym poprosić 23.02.14, 18:28
      mandelieu napisał:
      > Chciałbym poprosić Was o opinię.

Ale... odnośnie kogo/czego?
      Żony...? Czy tego, że jesteś nią zmęczony?
      • zyg_zyg_zyg Re: Chciałbym poprosić 23.02.14, 21:05
        > > Chciałbym poprosić Was o opinię.
        >
        > Ale... odnośnie kogo/czego?

Może odnośnie tego, czy jeździć na tych nartach w kasku czy bez?
        • sabat.77 Re: Chciałbym poprosić 23.02.14, 21:18
          Czy na nartach da sie jezdzic na recznym ? :)
    • that.bitch.is.sick Re: wyjazd i odpoczynek od żony 23.02.14, 20:13
      mandelieu napisał:

> Chciałbym poprosić Was o opinię. Mam w związku małżeńskim 22 lata. Byliśmy raze
      > m jak to się mówi tu i tam, czy samolotem czy też autem to nie ma znaczenia
      > córka już dorosła , żona gra w coś co trudno określić ale nie o tym mowa
      > eń, nie będzie żle.

Słyszałam że gruzińskie kurwy nie są zbyt utalentowane.
    • twojabogini Re: wyjazd i odpoczynek od żony 24.02.14, 12:50
      mandelieu napisał:

>żona gra w coś co trudno określić ale nie o tym mowa

Mnie to jednak zafascynowało. Być może kiedyś także odczuję potrzebę pozbycia się męża na tydzień z domu, więc napisz proszę, jak udało się twojej żonie zmotywować cię do wyjazdu.

> bietą max, + 40lat

Najwyraźniej nie jesteś doświadczony w wyszukiwaniu ofert, więc specjalnie dla ciebie znalazłam kilka spełniających podane przez ciebie kryteria, ta wydawał się pasować najlepiej:

"Mężczyzna, lat 46, dobrze zbudowany, lubi seks (anal bierny i czynny, oral - także z opcją bez zabezpieczeń) i seks grupowy (płatny ekstra), wysportowany, dyspozycyjny".

Cokolwiek by nie mówić, na pewno w żaden sposób ktoś taki nie będzie ci przypominał grubej kobiety 40 plus :)
      • mojemail3 Re: wyjazd i odpoczynek od żony 24.02.14, 12:54
        twojabogini napisała:

(...)"Mężczyzna, lat 46, dobrze zbudowany, lubi seks (anal bierny i czynny, oral - także z opcją bez zabezpieczeń) i seks grupowy (płatny ekstra), wysportowany, dyspozycyjny".

Cokolwiek by nie mówić, na pewno w żaden sposób ktoś taki nie będzie ci przypominał grubej kobiety 40 plus :)"

Dobre, doskonale, lepsze niz moje...
        To Ci sie udalo wybitmie o Bogini:-)
        • twojabogini Re: wyjazd i odpoczynek od żony 24.02.14, 14:26
          mojemail3 napisała:

> Dobre, doskonale, lepsze niz moje...
          > To Ci sie udalo wybitmie o Bogini:-)

Żeby nie było - na początku też się ucieszyłam, że jest ktoś kto ufunduje mi i mężowi wakacje :) Że mnie ubiegałaś ze złożeniem oferty to i musiałam kombinować dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka