potwor_z_piccadilly 08.03.14, 12:12 Myślę, że reszta panów z forum przyłączy się do tej dedykacji. www.youtube.com/watch?v=qKeYmd7EK9k Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabat.77 Re: Dla Pań 08.03.14, 12:26 I bylo dac kwiatek ?? Tak to jest, jak sie nie szanuje tradycji. A ja tylko zlozylem zyczenia. Ich sie nie da zwrocic na poczte. Odpowiedz Link
zawle Re: Dla Pań 08.03.14, 12:28 loppe napisał: > Moja żona właśnie poszła na pocztę zwrócić buty:)) Nieeee.....sam wybierałeś?????????? Odpowiedz Link
loppe Re: Dla Pań 08.03.14, 12:34 Jedną parę ja wybrałem! i ta się ostała, a dwie pary które Ona wybrała do zwrotu! Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Dla Pań 08.03.14, 12:34 Ja sie nie przylacze. W zeszlym roku wyszlo, ze jak skladam, to jestem lizus, zatem w tym roku bede bronil swojego wizerunku. Odpowiedz Link
zawle Re: Dla Pań 08.03.14, 12:47 sabat.77 napisał: > Ja sie nie przylacze. W zeszlym roku wyszlo, ze jak skladam, to jestem lizus, z > atem w tym roku bede bronil swojego wizerunku. Brak spójności to twój wizerunek:)) Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: Dla Pań 08.03.14, 12:49 Sabacie, ten utwór to nie życzenia. Ten utwór to przesłanie. Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: Dla Pań 08.03.14, 12:53 Uzupełniam Ten utwór to przesłanie które stało się życzeniami z podkreśleniem, że życzeniami wynikającymi z czystych intencji. Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: Dla Pań 08.03.14, 22:34 To proste. zapraszasz dziewczyne do domu na kolację i czyste intencje polegają na tym, że chcesz ją zaciagnąć do łóżka. Jak nie chcesz, to nikt nie wie, o co ci chodzi, a twoje intencje sa niejasne. Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Dla Pań 08.03.14, 23:16 Niejasne intencje musza oznaczac z automatu nieczyste ? A moze jestem Gustawem - Konradem w przebraniu Dziada ? A co by bylo, jakbym zaprosil ja na obiad. Albo gdyby, wyobrazasz sobie, to dziewczyna zaprosila mnie na kolacje do siebie do domu ? Czy gdyby chciala mnie przeleciec, to jej intencje bylyby czyste ? :) Odpowiedz Link
zawle Re: Dla Pań 08.03.14, 23:33 sabat.77 napisał: Czy gdyby chciala mnie pr > zeleciec, to jej intencje bylyby czyste ? :) na pewno chciałaby Cię wtedy wrobić w dziecko...a może nawet cudze. Widział kto babę która chce przelecieć faceta? No chyba że wcześniej mówi za ile;) Odpowiedz Link
bgz0702 Re: Dla Pań 08.03.14, 13:17 sabat.77 napisał: > Ja sie nie przylacze. W zeszlym roku wyszlo, ze jak skladam, to jestem lizus, z > atem w tym roku bede bronil swojego wizerunku. to nie obrona wizerunku tylko konformizm;) Odpowiedz Link
bgz0702 Re: Dla Pań 08.03.14, 22:01 loppe napisał: > www.youtube.com/watch?v=-nwrFSngsE4 ;) Odpowiedz Link
bgz0702 Re: Dla Pań 08.03.14, 22:00 potwor_z_piccadilly napisał: > Myślę, że reszta panów z forum przyłączy się do tej dedykacji. > > www.youtube.com/watch?v=qKeYmd7EK9k > Pozdrawiam. ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link