zawle 28.01.15, 14:18 Przestańmy własną pieścić się boleścią, Przestańmy ciągłym lamentem się poić: Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią, Mężom przystoi w milczeniu się zbroić... Adam Asnyk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.zak1 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 14:29 Aby w milczeniu znosić daremnie Żale, pretensje okrutnej kobiety, Trzeba pić wino, ciągle, codziennie. I walić konia przed kompem. Niestety. Marek Żak Odpowiedz Link
zawle Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 14:33 Marku...to stąd Twoje wypady do Biedrony?:))) Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 14:38 zawle napisała: > Marku...to stąd Twoje wypady do Biedrony?:))) Blisko, tanio, duży wybór. Moge kontynuować mój wiersz :) Odpowiedz Link
marek.zak1 Zła kobieta 28.01.15, 15:02 c.d. Kiedy odkryje jego tajemnicę, Wtedy biada, nigdy nie przebaczy. Zostaje mu tylko pod prysznicem, Samotna akcja w geście rozpaczy. Odpowiedz Link
loppe Dobra kobieta 28.01.15, 15:27 Dobra kobieta Życiu przyświeca Gdy jego tajemnicę odkryje Swojej też nie zakryje Odpowiedz Link
loppe Re: Dobra kobieta 28.01.15, 15:39 Miast złośliwości Moc intymności Miast one-upmanshipu Moc friendshipu Odpowiedz Link
loppe Re: Dobra kobieta 28.01.15, 15:42 A jeśli zbyt dydaktycznie brzmiałem To dlatego że dziś nie ruchałem :) Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 15:02 Baby i choopy Piękne galopy Zawle, polaryzacja? Kolacja i kopulacja! Odpowiedz Link
wont Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:12 Lepszy kutas w garsci Niz cipka na dachu. Odpowiedz Link
wont Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:42 Lepsza cipka w garsci Niz masturbacja na dachu. Lepiej? :) Odpowiedz Link
wont Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:53 zawle napisała: > Piłeś? ------------ W pracy jestem. Ciezki dzien mialem i glupawke zlapalem na koniec :) Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:59 zawle napisała: > To ja wypiję za Ciebie:)) Biedronka czeka. Na mnie też :) Odpowiedz Link
zawle Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 17:05 Mam piwnicę pełną nalewek i wina. Po sklepowym bekam;) Odpowiedz Link
wont Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 19:43 zawle napisała: > To ja wypiję za Ciebie:)) ------------ Na zdrowie!* * Jeśli już nie leżysz pokotem pod stołem po domowej nalewce :) Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:46 Ceńmy relationships ludzie Kochajmy póki możemy Tak szybko odchodzimy :) Odpowiedz Link
wont Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:48 Lepsza cipka na dachu Niz poslanka Wrobel w garsci :( Odpowiedz Link
prosty_facet Re: Gdzie te chłoooopy???? 31.01.15, 01:16 wont napisał: > Lepszy kutas w garsci > Niz cipka na dachu. Lepszy celulit w garści Niż silikon w TV Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 14:56 zawle napisała: > Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią, > Mężom przystoi w milczeniu się zbroić... > Adam Asnyk A postulowalas, ze nie ma cech/zachowan typowo meskich i typowo kobiecych. To jak? Skoro: gdzie te chloopy to gdzie te baby? Nie chcesz juz uniseks? ;-) Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 15:43 hello-kitty2 napisała: > A postulowalas, ze nie ma cech/zachowan typowo meskich i typowo kobiecych. To j > ak? Skoro: gdzie te chloopy to gdzie te baby? Nie chcesz juz uniseks? ;-) Tez odnoszę wrażenie, że zawle idąc "inną drogą" powoli uświadamia sobie, że coś straciła i dziś bąka sobie pod nosem, diabli mnie tam ponieśli. www.youtube.com/watch?v=8CJoyY-ybKg Odpowiedz Link
zawle Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 16:39 potwor_z_piccadilly napisał: > Tez odnoszę wrażenie, że zawle idąc "inną drogą" powoli uświadamia sobie, że co > ś straciła i dziś bąka sobie pod nosem, diabli mnie tam ponieśli. Całkiem na odwrót. Jakżeś wlazł między wrony, musisz krakać tak jak one. Więc do mężczyzn, męskim słowem, z cechami damskimi/męskimi. Kitunia za to jest miłośniczką narzekaczy, chorowitków, nieszczęśników;) Zresztą...który facet lubi takie kobiety? Przecież ma być miło;) Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 15:31 Ale czemu zaraz milczenie albo boleść? Nie można po prostu sprzeciwić sie kulturalnemu gorecikowi publicznie i ostrzec innych ludzi stojących może przed podobnym wyborem i skłaniających sie w niewłaściwym kierunku? Sa tacy jak Marek, dla których to gra o sumie dodatniej (wszyscy szczęśliwi), dla większości to jest gra o sumie blisko-zerowej (co jedna strona wyrwie - druga traci) a sa tez takie układy gdzie obie strony tracą... Ci którzy stracili powinni to rozgłaszać, mogą oszczędzić wielu przykrości podobnym sobie i tym nieszczęsnym partner(k)om czolgajacym sie w umartwianiu do niesympatycznego końca. Wołanie o celibat (zamiast PUA) moze tylko pomoc kobietom - rynek sam sie oczyści z nierokującego ścierwa na rzecz dusz rycerskich, a wrażliwych. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 15:46 protein.spill napisał(a): > Wołanie o celibat (zamiast PUA) moze tylko pomoc kobietom - rynek sam sie oczyś > ci z nierokującego ścierwa na rzecz dusz rycerskich, a wrażliwych. Ale kto wola o celibat??? Wszyscy chca sie rznac. Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 15:50 hello-kitty2 napisała: > protein.spill napisał(a): > > > Wołanie o celibat (zamiast PUA) moze tylko pomoc kobietom - rynek sam sie > oczyś > > ci z nierokującego ścierwa na rzecz dusz rycerskich, a wrażliwych. > > Ale kto wola o celibat??? Wszyscy chca sie rznac. Wyeliminować PUA To sucha buła Niech rżną tylko piękni I niech wszyscy chcą być piękni Jak Kitty Wzór kobity Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 19:23 Ja wołam. To sie właśnie dzieje w Japonii, jest tego coraz wiecej w Stanach i Kanadzie, przyjdzie i do nas. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 21:26 protein.spill napisał(a): > Ja wołam. To sie właśnie dzieje w Japonii, jest tego coraz wiecej w Stanach i K > anadzie, przyjdzie i do nas. Tia lej swojej zonie ta wode na jej mlyn. Wolaj jej kurwa o celibat, a ona niech ci przyklaskuje pieczac kolejna bzdure w piekarniku i krzatajac sie w fartuszku. Tutaj to sie nie przyjmie maluczki i nawet sie nie waz. Nie czytasz co tytaj sie pisze? Ignorujesz? Moze jakies forum dla Celibatat slash Koniobijcy z wyboru? Ty idioto nie tedy droga. Tak umartw sie i niech Ci ten chuj odpadnie. My sie chcemy rznac rozumiesz? Czy nie dociera? A Ty se wal w samotnosci. My Ci do tego nie jestemy potrzebni. Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 21:57 LOL, koniobijcy - myśle ze nie. Tu mi dobrze, tu mi ciepło tu sie bede rozmnażał. Ja Ci ta propagandą robię tylko przysługę tak samo jak założycielce. Po pierwsze prawie nikt jej (propagandy) nie weźmie poważnie. Im facet jest większa cipa, tym bardziej kurczowo będzie sie trzymał swoich złudzeń na temat swojej wartości i odżegnywał od tego co ja sprzedaje. A nie sprzedaje niczego dla facetów w udanych zwiazkach. Ani jakiemukolwiek urodzonemu Casanovie. To jest wizja dla frajerów, którzy napinają sie codzień, zbierają punkty, sa przydatni. Musza w końcu zrozumieć, ze stoją tylko na drodze cudzego szczęścia. Swojego tez. Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 22:02 A tu z grubsza moje zdanie ale wyrażone z polotem: youtu.be/92kDUiN1zLQ (Pierwsza cześć jest na temat, Facebooka zignoruj jak chcesz). Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 22:21 protein.spill napisał(a): > A tu z grubsza moje zdanie ale wyrażone z polotem: > youtu.be/92kDUiN1zLQ > (Pierwsza cześć jest na temat, Facebooka zignoruj jak chcesz). Nie nie, facebook byl najlepszy ;) Nie moglabym sie bardziej zgodzic na temat dzieciowy. Ja pierdole niczego bardziej nie potrzebuje i sie nie moge doczekac jak byc mama przez pol tygodnia, a przez pol sie tylko rznac, tak mi dopomoz Bog. Niczego w zyciu nie szukam z takiem zacietrzewieniem jak swojego zycia 'Gdzie jest moje zycie?' Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 22:27 No to jedziemy na tym samym wózku. Jeden kurwa dzień na dwa tygodnie. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 22:56 protein.spill napisał(a): > No to jedziemy na tym samym wózku. Jeden kurwa dzień na dwa tygodnie. No to nic nie zrozumialam z Twojej postawy. Myslalam, ze Ty postulujesz celibat. Alko przy diecie i treningu ogranicza mnie umyslowo ale pobudza inne zmysly ;) Sama nie weim co wybrac. Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:01 hello-kitty2 napisała: > Alko przy diecie i treningu ogranicza mnie umyslowo ale pobudza inne zmysly ; > ) Sama nie weim co wybrac. To bardzo dobrze! Zarówno jedno jak i drugie sprzyja podniesieniu atrakcyjności męskiej części forum w Twoich oczach :D Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:14 sabat.77 napisał: > To bardzo dobrze! Zarówno jedno jak i drugie sprzyja podniesieniu atrakcyjności > męskiej części forum w Twoich oczach :D A ja sie nie upijam na smutno, o nie nie nie. A ty co sie cieszysz? Przeciez juz i tak mnie Zawle obwolala Matka Boska Wszystkich Uplakanych ;) Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:21 hello-kitty2 napisała: > A ja sie nie upijam na smutno, o nie nie nie. A ty co sie cieszysz? Przeciez ju > z i tak mnie Zawle obwolala Matka Boska Wszystkich Uplakanych ;) A bo Ty myślisz, że mężczyźni płaczą. Chłopaki nie płaczą. My wyjemy. Jak wilki. I robimy koła w śniegu wokół spłoszonych saren. Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:13 > No to nic nie zrozumialam z Twojej postawy. Myslalam, ze Ty postulujesz celibat > . Alko przy diecie i treningu ogranicza mnie umyslowo ale pobudza inne zmysly ; > ) Sama nie weim co wybrac. Celibat dla siebie i sobie podobnych. Ty sie tarzaj w rozpuście ile wlezie. Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:17 protein.spill napisał(a): > Celibat dla siebie i sobie podobnych. Ty sie tarzaj w rozpuście ile wlezie. Słyszałem, że można się upić na smutno. Ale żeby onanizować się na smutno, to rzecz zupełnie niesłychana :D Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:34 > Słyszałem, że można się upić na smutno. Ale żeby onanizować się na smutno, to r > zecz zupełnie niesłychana :D :) to nie ja, bo ja... ... Jestem wesoły Romek, Mam na przedmieściu domek, A w domku twardziel pełen świństw, Smutku tam nie ma nic. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:24 protein.spill napisał(a): > Celibat dla siebie i sobie podobnych. Ty sie tarzaj w rozpuście ile wlezie. As you wish ;) www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:38 Ładnie wyszlas na tym video, fitness Ci służy. ;) Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:50 protein.spill napisał(a): > Ładnie wyszlas na tym video, fitness Ci służy. ;) A pamietasz jak mnie przedstawiles ostatnim razem? Troche sie wscieklam wtedy i dluuuugo nie zapomne Ci tego, no moze poty nie uslysze satysfakcjonujacego komplementu;) Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:57 Przecież komplementy facetów sie nie liczą... (chociaż może komplementy onanistów pod to nie podpadają?) Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 00:03 protein.spill napisał(a): > Przecież komplementy facetów sie nie liczą... (chociaż może komplementy onanist > ów pod to nie podpadają?) Po prostu podpowiadam Ci, ze moze byc nieszczery, byleby byl satysfakcjonujacy, a to juz wystarczajaco wysoka poprzeczka ;) Odpowiedz Link
protein.spill Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 00:19 > Po prostu podpowiadam Ci, ze moze byc nieszczery, byleby byl satysfakcjonujacy, > a to juz wystarczajaco wysoka poprzeczka ;) Jakbym umiał dobrze kłamać miałbym seksu po pachy. Pomyślmy, zeby zrównoważyć obrazę wywołaną photoshopką, moze zróbmy tak: wstawię to video z liku do mojej kolekcji 'ulubione' i nazwę go Kitty. Komplement jest po pierwsze szczery, po drugie na pewno satysfakcjonujący. Satysfakcjonujący dla mnie, w końcu nie podałaś kto ma być usatysfakcjonowany, a ja jestem mistrzem satysfakcji. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 00:31 protein.spill napisał(a): > > Po prostu podpowiadam Ci, ze moze byc nieszczery, byleby byl satysfakcjon > ujacy, > > a to juz wystarczajaco wysoka poprzeczka ;) > > Jakbym umiał dobrze kłamać miałbym seksu po pachy. Pomyślmy, zeby zrównoważyć o > brazę wywołaną photoshopką, moze zróbmy tak: wstawię to video z liku do mojej k > olekcji 'ulubione' i nazwę go Kitty. > > Komplement jest po pierwsze szczery, po drugie na pewno satysfakcjonujący. Saty > sfakcjonujący dla mnie, w końcu nie podałaś kto ma być usatysfakcjonowany, a ja > jestem mistrzem satysfakcji. Obnizasz poprzeczke ;) Dobrze to wstaw to, bo chyba tu jestem chyba bardziej podobna do siebie (wlosy i te tyly w bialych legiskach) bo jak walnela kiedys Bitch Beyonce to grubaska ;) www.youtube.com/watch?v=k4YRWT_Aldo Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 08:51 hello-kitty2 napisała: > Obnizasz poprzeczke ;) Dobrze to wstaw to, bo chyba tu jestem chyba bardziej po > dobna do siebie (wlosy i te tyly w bialych legiskach) bo jak walnela kiedys Bit > ch Beyonce to grubaska ;) > > www.youtube.com/watch?v=k4YRWT_Aldo Miley Cyrus, Beyonce... Fajne. Fajne. A własnym tyłkiem byś przed kamerą nie pokręciła? :> Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 09:16 Kitty ma długie włosy (!), nie wiedziałem. Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 09:27 loppe napisał: > Kitty ma długie włosy (!), nie wiedziałem. A jak: www.catsofaustralia.com/images/White%20female%20Persian2.jpg :) Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 09:50 sabat.77 napisał: > loppe napisał: > > > Kitty ma długie włosy (!), nie wiedziałem. > > A jak: > rel="nofollow">www.catsofaustralia.com/images/White%20female%20Persian2.jpg > :) Tak jak przypuszczałem nie wygląda na swoje 40 latek:) Odpowiedz Link
zawle Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 10:00 A ja Ci powiem Kitka, pomimo że nie podzielam Twojego gustu muzycznego, ten teledysk i piosenka to cała Ty. Caluteńka. Piękny Wujcio-Wariatuńcio. Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 13:38 zawle napisała: > A ja Ci powiem Kitka, pomimo że nie podzielam Twojego gustu muzycznego, ten tel > edysk i piosenka to cała Ty. Caluteńka. Piękny Wujcio-Wariatuńcio. Kitulka fajna, a i Ty to fajnie napisałaś:) Odpowiedz Link
loppe Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 12:07 sabat.77 napisał: > A jak: > rel="nofollow">www.catsofaustralia.com/images/White%20female%20Persian2.jpg > :) Głaskałbyś, co?;) Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 13:05 sabat.77 napisał: > loppe napisał: > > > Kitty ma długie włosy (!), nie wiedziałem. > > A jak: > www.catsofaustralia.com/images/White%20female%20Persian2.jpg > :) Sabat wole tego kicie, ktorego podeslal mi zaufany powiernik. Nudziarz udalo mi sie wstawic obrazek. Dzieki ;-) ps Proteinowy zaloz sobie na Kitty caly folder w ulubionych, bede Ci podsylac stuff az Cie uwiode ;) cs7065.vk.me/c540103/v540103039/1f461/T5m6Wk96pPk.jpg Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 09:29 sabat.77 napisał: > Miley Cyrus, Beyonce... Fajne. Fajne. > A własnym tyłkiem byś przed kamerą nie pokręciła? :> No co Ty w zyciu bym nie zalozyla bialych legisek. Pogrubiaja! ;-) Zreszta ja trenuje w majtach i koszulce na ramiaczka, za goraco zeby sie naubierac, a w domu to wolnosc Tomku. Odpowiedz Link
midnight_lightning Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 21:33 "Mężom przystoi w milczeniu się zbroić..." A gdy zbroja już zahartowana, oręż wykuty serce stwardniałe od razów, pora na bogów rozkosz zemstę na wrogach znienawidzonych Poświęcenie, niezłomność, podniesiona głowa, ideałów czystość - to romantyczna pieśń o rewanżu. Trafi ona do tych wykluczonych, dumnych, niepokornych, co nie chcą przeżutych ochłapów, czerstwych okruszków ze stołu zaborców. Ważniejsze są sprawy od rżnięcia byle kogo, po byle kim. _____________________________________ Miejmy nadzieję!... nie tę lichą, marną, Co rdzeń spróchniały w wątły kwiat ubiera, Lecz tę niezłomną, która tkwi jak ziarno Przyszłych poświęceń w duszy bohatera. Miejmy nadzieję!... nie tę chciwą złudzeń, Ślepego szczęścia płochą zalotnicę, Lecz tę, co w grobach czeka dnia przebudzeń I przechowuje oręż i przyłbicę. Miejmy odwagę!... nie tę jednodniową, Co w rozpaczliwym przedsięwzięciu pryska, Lecz tę, co wiecznie z podniesioną głową Nie da się zepchnąć z swego stanowiska. Miejmy odwagę!... nie tę tchnącą szałem, Która na oślep leci bez oręża, Lecz tę, co sama niezdobytym wałem Przeciwne losy stałością zwycięża. Miejmy pogardę dla wrzekomej sławy I dla bezprawia potęgi zwodniczej, Lecz się nie strójmy w płaszcz męczeństwa krwawy I nie brząkajmy w łańcuch niewolniczy. Miejmy pogardę dla pychy zwycięskiej I przyklaskiwać przemocy nie idźmy! Ale nie wielbmy poniesionej klęski I ze słabości swojej się nie szczyćmy. Przestańmy własną pieścić się boleścią, Przestańmy ciągłym lamentem się poić: Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią, Mężom przystoi w milczeniu się zbroić... Lecz nie przestajmy czcić świętości swoje I przechowywać ideałów czystość; Do nas należy dać im moc i zbroję, By z kraju marzeń przeszły w rzeczywistość. Odpowiedz Link
bgz0702 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 21:44 midnight_lightning napisał: > "Mężom przystoi w milczeniu się zbroić..." > > > A gdy zbroja już zahartowana, oręż wykuty > serce stwardniałe od razów, pora na bogów rozkosz > zemstę na wrogach znienawidzonych > > > Poświęcenie, niezłomność, podniesiona głowa, ideałów czystość - to romantyczna > pieśń o rewanżu. > > Trafi ona do tych wykluczonych, dumnych, niepokornych, co nie chcą przeżutych o > chłapów, czerstwych okruszków ze stołu zaborców. Ważniejsze są sprawy od rżnięc > ia byle kogo, po byle kim. > > _____________________________________ cześć ML:) a na kim rewanż? na zaborcy czy "byle kim"? bo jak na byle kim to podwójna krzywda mu Odpowiedz Link
midnight_lightning Re: Gdzie te chłoooopy???? 31.01.15, 00:26 wiadomo, kto się kryje pod hasłem "byle kto", te, które same lekką rączką oceniały innych jako "byle kogo" Odpowiedz Link
burzowa.kejt Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 21:45 midnight_lightning napisał: > Poświęcenie, niezłomność, podniesiona głowa, ideałów czystość - to romantyczna > pieśń o rewanżu. > Trafi ona do tych wykluczonych, dumnych, niepokornych, co nie chcą przeżutych o > chłapów, czerstwych okruszków ze stołu zaborców. Ważniejsze są sprawy od rżnięc > ia byle kogo, po byle kim. a co na to wszystko mówi Twój psychiatra? Odpowiedz Link
kawitator Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 11:23 ML mam dla ciebie trzy bon moty które powinny ci bardziej poprawić życie niz te smętne wierszydła 1 Kobieto jeżeli Twój facet prosi cię o kanapkę to wstań i zrób mu. Bo jeśli na to nie zasługuje to się z nim rozstań zamiast pieprzyc jaki to z niego leniwy palant i strugać księżniczkę. Jak sobie pójdzie to wygrałeś 2 Kiedy kobieta z którą jesteś każe ci dorosnąć to w ten sposób Bóg daje ci sygnał. że czas poszukać nowej kobiety Jak poszukasz wygrałeś I jak widać stosowanie się do tych cytatów a Cytaty to mądrość wieków zmieni twoje życie na znacznie lepsze;-P Jak się nie zastosujesz to musisz przyznać że: Przyczyną niepowodzenia naszych najlepszych zamiarów jest nasza własna głupota. Ostatni taki bardziej bogobojno optymistyczny' 3 Trudności w życiu są po to, by uczynić nas lepszymi, a nie bardziej zgorzkniałymi. Niech moc będzie z Tobą Odpowiedz Link
midnight_lightning Re: Gdzie te chłoooopy???? 31.01.15, 00:41 1,2 - To są wykluczające stwierdzenia, ale dotyczą kobiet, tak chętnie wykluczających, więc nie widzę powodu do protestowania :) Rozumiem przesłanie, szanuję się coraz bardziej. 3 - Obecna moja praca potwierdza te stwierdzenie, udane zmaganie się z coraz to nowymi problemami pozwoliło mi uświadomić sobie, jak wiele wiem i potrafię. Dzięki temu zgorzknienie się zmniejsza. Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 28.01.15, 23:14 zawle napisała: > Przestańmy własną pieścić się boleścią, > Przestańmy ciągłym lamentem się poić: Prawdę mówiąc wolałbym popieścić jakieś fajne cycki i napoić mojego rumaka w jakimś ocienionym i wilgotnym strumyku między babskimi udami. Czy jestem prymitywny i prostacki? Skądże znowu. Odpowiedz Link
slepafuria15 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 13:52 Sabat - zdefiniuj fajne cycki. Odpowiedz Link
sabat.77 Re: Gdzie te chłoooopy???? 29.01.15, 23:20 slepafuria15 napisał(a): > Sabat - zdefiniuj fajne cycki. Zazwyczaj takie, które są przy fajnej babce. Szczerze mówiąc, to cycki mnie specjalnie nie kręcą, tak mi się powiedziało :) Raczej jestem z frakcji zachwycania się fajnym tyłkiem. Co do cycków, to trochę niefajnie jak są mocno obwisłe i pomarszczone. Rozmiar nie ma większego znaczenia. Nie jestem fetyszystą kategorii "big tits", ale nie przeszkadzają mi, jeśli są proporcjonalne do reszty ciała. Odpowiedz Link
marek.zak1 Spłynęły 29.01.15, 13:31 Gdy zaczęły się roztopy, W mig spłynęły wszystkie chłopy. I to nie jest żadna ściema, Już tych chłopów tutaj nie ma. A dlaczego? Zapytamy. Bo te chłopy to bałwany. Odpowiedz Link