24.10.15, 09:58
Kilka tygodni temu, na innym forum internetowym, dowiedziałem się o istnieniu niejakiego enneagramu - testu, który dzieli ludzi na różne typy osobowości i opisuje relacje między nimi. Przypomniałem sobie o nim w kontekście dyskusji na temat znaków zodiaku.

Zrobiłem ten test i wydał mi się naprawdę bardzo ciekawy i fajny, więc polecam - być może was zainteresuje.
www.enneagram.pl/
Mi wyszło 7w6. A jakie wyniki u was? :)
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Enneagram 24.10.15, 11:03
      Kiedyś kiedyś, dawno temu byłam 4w5, teraz mi wychodzi 7. Co mnie cieszy, bo nie wydaje mi się, żeby funkcjonowanie jako 4w5 w moim wieku było sensowne.
    • kynane Re: Enneagram 24.10.15, 11:50
      7 w 8...
    • rekreativa Re: Enneagram 24.10.15, 12:11
      5 w 4
      • that.bitch.is.sick Re: Enneagram 24.10.15, 12:17
        rekreativa napisała:

> 5 w 4

Ja też!:) 5 w 4, wyszło mi za pierwszym razem, za drugim 5w6:) ( to chyba moja życzeniowość)
        • loppe Re: Enneagram 24.10.15, 12:22
          that.bitch.is.sick napisała:

> rekreativa napisała:
          >
          > > 5 w 4
          >
          > Ja też!:) 5 w 4, wyszło mi za pierwszym razem, za drugim 5w6:) ( to chyba moja
          > życzeniowość)

I ja również 5w4, a drugi raz jeszcze nie robiłem:)
          • zawle Re: Enneagram 24.10.15, 12:23
            4/5
            • loppe Re: Enneagram 24.10.15, 12:31
              zawle napisała:

> 4/5

Dużo indywidualności
              A największy fun dał mi taki zwyczajny test na inteligencję po angielsku, IQ, gdzieś w internecie, po którym oprócz liczby-ilorazu inteligencji wyskoczyła niespodziewanie krótka synteza typu umysłowości: You are a poet!
              • that.bitch.is.sick Re: Enneagram 24.10.15, 13:02
                loppe napisał:

> zawle napisała:
                >
                > > 4/5
                >
                > Dużo indywidualności

Uwielbiam włóczykija.

• rekreativa Re: Enneagram 24.10.15, 12:52
              Fajnie, to już mamy całą gromadkę antysocjalnych indywidualistów ze skłonnością do schozofrenii :D
              • that.bitch.is.sick Re: Enneagram 24.10.15, 13:09
                rekreativa napisała:

> Fajnie, to już mamy całą gromadkę antysocjalnych indywidualistów ze skłonnością
                > do schozofrenii :D

Myślałam że się bardziej załamiesz tym, że jesteś z loppe i ze mną:)... i z Einsteinem:P
                • rekreativa Re: Enneagram 24.10.15, 13:39
                  No coś Ty, bitch, loppe, Nietzsche i autorzy horrorów to przecież doborowe towarzycho :D
    • triss_merigold6 Re: Enneagram 24.10.15, 12:28
      8 w 7. Słabo pasuje, małe skłonności do uzależnień, no i bez ekstrawertyzmu.
      • marek.zak1 Re: Enneagram 24.10.15, 15:32
        triss_merigold6 napisała:

> 8 w 7. Słabo pasuje, małe skłonności do uzależnień, no i bez ekstrawertyzmu.

to samo :)
    • bgz0702 Re: Enneagram 24.10.15, 12:34
      8w 7, było 6 w 7 kiedys a wiec rozwojowo;)
    • lilyrush Re: Enneagram 24.10.15, 18:36
      robiony profesjonalnie, nie netowo- 3 w 2
    • kombinerki_pinocheta00 Re: Enneagram 24.10.15, 19:23
      Przerabiałem to laaataa temu. Miałem 4w5, ale sądzę, że teraz jestem 99% 5w4.
      • kombinerki_pinocheta00 Re: Enneagram 27.10.15, 19:47
        Znowu rozwiązałem test i po raz kolejny wyszło mi 4w5. Opis jakby się zgadzał, chociaż postrzegam siebie zupełnie inaczej niż wtedy, gdy po raz pierwszy rozwiązywałem enneagram, czyli jakieś 10 lat temu.
    • ninek04 Re: Enneagram 24.10.15, 19:32
      5w4, prawie wszystko pasuje.
    • my.river Re: Enneagram 24.10.15, 19:40
      Czterdzieści i cztery.
      ----------------------
      mysecretdiary.crazylife.pl
    • sea.sea Re: Enneagram 24.10.15, 19:45
      7z9... No dobra, to był mocno hermetyczny żarcik.

Przez pół życia 4w5, jak sprawdzałam 2 lata temu to 5w4. Ciekawe, co teraz by wyszło, zrobię w wolnej chwili.
    • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 24.10.15, 21:06
      Za pierwszym razem 4w5, za drugim 5w4. Czyli generalnie 4 i 5. Plus pewnie chybotliwość jakaś... :-)
    • sabat777 Re: Enneagram 24.10.15, 22:24
      wont2 napisał:

> A jakie wyniki u was? :)

4w5. Cóż za zaskoczenie, oniemiałem :>
    • sabat777 Re: Enneagram 25.10.15, 01:00
      I tak oto indywidualizm stal sie na naszym forum wspolnym mianownikiem grupy. Ironia losu.
      Wloczykije i obrazoburcy. Kurcze, jak to spiac jedna klamra? "Hells Angels"?
      Kochani, wsiadamy na Harleye i jedziemy :)
    • kutuzow Re: Enneagram 25.10.15, 01:12
      5 w 4 - chyba już piętnaste z kolei- faktycznie zaczyna zalatywać zodiakiem (pół forum chyba ma to 5 w 4).
      • sea.sea Re: Enneagram 25.10.15, 02:06
        I pół forum to skorpiony, zauważ. PrzypadeG? :DDD
        • potwor_z_piccadilly Re: Enneagram 25.10.15, 12:23
          sea.sea napisała:

> I pół forum to skorpiony,

Za inne skorpiony się nie wypowiadam.
          Skorpion podpisany PzP, 8w7
          Druga połówka PzP, będzie się testowała.
          Wynik podam.
          • potwor_z_piccadilly Re: Enneagram 25.10.15, 13:28
            potwor_z_piccadilly napisał:

> Druga połówka PzP, będzie się testowała.
            > Wynik podam.

Jest.
            Pani skorpion nr 1, to 5w6
            • kynane Re: Enneagram 25.10.15, 23:32
              Jak już wyżej pisałam, ja Skorpion jestem 7 w 8
              • that.bitch.is.sick Re: Enneagram 25.10.15, 23:51
                kynane napisała:

> Jak już wyżej pisałam, ja Skorpion jestem 7 w 8
                >

: Tylko ten skorpion zajęty jest. #solidarnizWontem; #podwójnestandardy ;)))))
                • kynane Re: Enneagram 26.10.15, 00:25
                  A to nie chodziło o spis powszechny skorpionów? A to ja przepraszam, i dowcipu o gąsce Balbince nie opowiadam :)
                  • that.bitch.is.sick Re: Enneagram 26.10.15, 01:31
                    Jesteś uroczą osobą, dlatego miło podroczyć się z Tobą.:)
                    • kynane Re: Enneagram 26.10.15, 14:33
                      Ze wszystkich odpowiedzi wybiorę najprostszą i najprawdziwszą: dziękuję. I wice wersalka :)
                      • zawle Re: Enneagram 26.10.15, 14:42
                        chyab muszę sobie nick zmienić..panna wśród skorpionów;)
                        • rekreativa Re: Enneagram 26.10.15, 17:46
                          Ja też nie skorpion, tylko wodnik :)
                        • hello-kitty2 Re: Enneagram 26.10.15, 19:29
                          zawle napisała:

> chyab muszę sobie nick zmienić..panna wśród skorpionów;)

Tez jestem rodzynek, oj nie, jest chyba tu jeden bardzo przystojny pan Blizniak. Matke mam Skorpiona, takze az mi sie ulal: pamietliwy i msciwy, nigdy nie wybacza i nie zapomina. Najlepiej widac po Urqu. Z pozytywow lubi sie bawic, towarzyski.

A o panienkach nie wiem nic.
                          • zawle Re: Enneagram 26.10.15, 19:44
                            Panny są brdzo dobrymi gospodyniami domowymi, żonami i matkami. O ile rodzinę zmieniają przynajmniej co 5 lat. Mnie się ta charakterystyka bardzo podoba. Gdy poznam kogoś, zaczyna mnie nudzić.
                            • hello-kitty2 Re: Enneagram 26.10.15, 19:51
                              zawle napisała:

> Panny są brdzo dobrymi gospodyniami domowymi, żonami i matkami. O ile rodzinę z
                              > mieniają przynajmniej co 5 lat. Mnie się ta charakterystyka bardzo podoba. Gdy
                              > poznam kogoś, zaczyna mnie nudzić.

Ooo kurna, to trudno Cie utrzymac. Jak to zrobic? Nie dac sie poznac do konca?
                              • zawle Re: Enneagram 26.10.15, 22:48
                                Weż kitka...a po kiego kogoś zatrzymywać? Jak chce odejść, niech odchodzi.
                          • burzowa.kejt Re: Enneagram 26.10.15, 22:30
                            hello-kitty2 napisała:
                            > Tez jestem rodzynek, oj nie, jest chyba tu jeden bardzo przystojny pan Blizniak

i jeszcze ja :)
                            • hello-kitty2 Re: Enneagram 26.10.15, 23:25
                              burzowa.kejt napisała:

> hello-kitty2 napisała:
                              > > Tez jestem rodzynek, oj nie, jest chyba tu jeden bardzo przystojny pan Bl
                              > izniak
                              >
                              > i jeszcze ja :)

Oj Ty, siostro. A z jakim jestes panem, podpytam?
                              • burzowa.kejt Re: Enneagram 27.10.15, 10:35
                                hello-kitty2 napisała:
                                > Oj Ty, siostro. A z jakim jestes panem, podpytam?

Z Wagą.
                                Także z Wagą miałam jedną z moich lepszych relacji, namiętną bardzo, za to krótką.
                                • hello-kitty2 Re: Enneagram 27.10.15, 13:35
                                  burzowa.kejt napisała:

> Z Wagą.
                                  > Także z Wagą miałam jedną z moich lepszych relacji, namiętną bardzo, za to krót
                                  > ką.

Tak wlasnie pisal wroz Sabat, z Waga albo Wodnikiem ;)
                                  • loppe Re: Enneagram 27.10.15, 14:19
                                    hello-kitty2 napisała:

> burzowa.kejt napisała:
                                    >
                                    > > Z Wagą.
                                    > > Także z Wagą miałam jedną z moich lepszych relacji, namiętną bardzo, za t
                                    > o krót
                                    > > ką.
                                    >
                                    > Tak wlasnie pisal wroz Sabat, z Waga albo Wodnikiem ;)

Czuję się w obowiązku wyjaśnić, że tradycyjna astrologia rzeczywiście premiuje te dwa układy: pani Bliźniak - panowie Waga lub Wodnik, jednak badania poszły od tego czasu tak daleko:), a poza tym pisałem wtedy pod potrzeby Kitty... Otóż, na pierwszym miejscu pan Bliźniak. Na drugim pan Waga, tak owszem jak najbardziej!, ale ale tylko pod warunkiem że strony potrafią polubić lub pięknie tolerować swoje wady. Z panem Wodnikiem - upieram się - nie będzie pożądania na tej linii zodiakalnej. Pozdrawiam i dziękuję Kitty że tak taktownie napomknęła o niedoskonałości mojego wcześniejszego horoskopu. Kitty pisała że oczekuje bezkompromisowej odpowiedniości/zgodności obiektu uczuć i stąd ... w mojej odpowiedzi.
                          • wont2 Re: Enneagram 27.10.15, 05:41
                            Ty kitty nam tutaj nie zodiakuj, tylko rozwiązuj testy i chwal się wynikami! :)
                  • bgz0702 Re: Enneagram 26.10.15, 13:07
                    kynane napisała:

> A to nie chodziło o spis powszechny skorpionów? A to ja przepraszam, i dowcipu
                    > o gąsce Balbince nie opowiadam :)
                    >

czesc skorpion;) jak zyjesz? pozdrawiam;)
                    • kynane Re: Enneagram 26.10.15, 14:32
                      Cześć, cześć. Po japońsku, jako-tako, z przerwami na uśmiech przy podczytywaniu forum :) A co u Szanownej?
                      • bgz0702 Re: Enneagram 26.10.15, 19:04
                        kynane napisała:

> Cześć, cześć. Po japońsku, jako-tako, z przerwami na uśmiech przy podczytywaniu
                        > forum :) A co u Szanownej?
                        >

jako-tako-też;) strzeliłam se tescik przed chwila, teraz nie wiem czy sie cieszyc czy płakac;))) posmieje się jednak;))
                      • bgz0702 Re: Enneagram 26.10.15, 19:06
                        kynane napisała:

> Cześć, cześć. Po japońsku, jako-tako, z przerwami na uśmiech przy podczytywaniu
                        > forum :) A co u Szanownej?
                        >

jako-tako-tez;) strzeliłam se tescik przed chwila, nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac;))) chyba sie posmieje;))
                        • bgz0702 Re: Enneagram 26.10.15, 19:07
                          bgz0702 napisała:

> kynane napisała:
                          >
                          > > Cześć, cześć. Po japońsku, jako-tako, z przerwami na uśmiech przy podczyt
                          > ywaniu
                          > > forum :) A co u Szanownej?
                          > >
                          >
                          > jako-tako-tez;) strzeliłam se tescik przed chwila, nie wiem czy mam sie cieszyc
                          > czy płakac;))) chyba sie posmieje;))

;)) mam ciagle jekies problemy z ta strona, przepraszam brak mi połaczenia momentami;)
    • nina.bhang Re: Enneagram 26.10.15, 16:05
      Nie będę oryginalna - 4w5, dokładnie tak samo jak 10 lat temu... Wtedy ten opis mocno do mnie przemawiał, teraz nie czuję się zbyt przekonana. Dużo bardziej podoba mi się klasyfikacja 16 typów: www.16personalities.com/pl/darmowy-test-osobowosci

Swoją drogą, ciekawe, czy enneagramowe czwórki, których tak tu pełno, będą mieć chociaż zbliżone wyniki w tym drugim teście. Ja mam ENFP, a jak tam u was?
      • zawle Re: Enneagram 26.10.15, 16:56
        ?WIRTUOZ?
        (ISTP-A)
      • rekreativa Re: Enneagram 26.10.15, 17:55
        To tez dobre, mi wyszedł Rzecznik, INFJ - T, podobno rzadki typ.
        • zawle Re: Enneagram 26.10.15, 18:49
          To wychodzi że wszystkie rzadkie. Mój szczególnie mało spotykany wśród kobiet- chłopczyce:))
          • rekreativa Re: Enneagram 26.10.15, 19:01
            Bo my, zawle, jestesmy takie wyjątkowe :D
        • sabat777 Re: Enneagram 26.10.15, 19:14
          Wodnikowi wyszedl Rzecznik. To jakies tanie podsmiechujki, ta strona ;)
        • sea.sea Re: Enneagram 26.10.15, 20:24
          INTP - A- Logik :]

Ale wiele mi się nie zgadza z opisem :/
      • wont2 Re: Enneagram 27.10.15, 05:40
        DZIAŁACZ (ENFP-a)

Zrobiłem dla pewności dwa razy, bo się z tym nie zgadzam, ale za drugim razem też tak wyszło. Hm...

Do dupy ten test, ja to jestem miś koala a nie żaden działacz.
        • sabat777 Re: Enneagram 27.10.15, 11:35
          ?Logik? (INTP-t)
          • sea.sea Re: Enneagram 27.10.15, 18:19
            Bracie :]
            • sabat777 Re: Enneagram 27.10.15, 22:33
              sea.sea napisała:

> Bracie :]

Ciekawe co oznacza ta literka na końcu - wszyscy mają "-a" a ja mam "-t"
              Dziwne.
              • sabat777 Re: Enneagram 27.10.15, 22:42
                Ok, już wiem - A => Asertywny, T => Nieśmiały i Ostrożny
                • sea.sea Re: Enneagram 27.10.15, 23:23
                  Update, ja też miałam T, tylko źle popatrzyłam (pisząc gapiłam się w komentarze pod tekstem, a tam faktycznie wszyscy mieli A)
                  • sabat777 Re: Enneagram 28.10.15, 07:27
                    Hyh, w pod koniec podstawowki mialem taka niesmiala szkolna kolezanke wielbicielke, ktorej zamieral w gardle glos podczas rozmowy ze mna. Pamietam, ze robilo to na mnie duze wrazenie (od dziecka mialem skrzywione ego, a to je karmilo).
                    Potem z tym sie juz nie spotkalem, dziewczyny im starsze, tym bardziej pewne siebie. Bardzo buduje je wszechobecne zainteresowanie facetow.
                • sea.sea Re: Enneagram 27.10.15, 23:27
                  Aczkolwiek mocno się nie zgadzam, bo moja kreatywność jest dość wybiórcza, więc nie uważam się za osobę kreatywną. Tzn kreatywnie rozwiązuję gotowe, konkretne problemy, które po prostu potrzebują znalezienia algorytmu: co zrobić, żeby osiągnąć efekt X - ale jak na przykład mam coś wymyślić z niczego, to nie, nie umiem.

No i nieprawdą jest, że "nie rozumiem w ogóle emocjonalnych utyskiwań, tak więc moi przyjaciele nie znajdą u mnie wsparcia emocjonalnego". Dla swoich przyjaciół jestem pierwszym wyborem, jeśli chodzi o ramię do popłakania.
                  • sabat777 Re: Enneagram 27.10.15, 23:41
                    sea.sea napisała:

> ale jak na przykład mam coś wymyślić z niczego, to nie, nie umiem.

Tego prawie nikt nie potrafi. Umysł nieźle kompiluje to co już zna, ale tworzenie nowych jakości od zera jest dla niego nieomal nieosiągalne. Nawet tam, gdzie kreatywność teoretycznie jest podstawą - czyli w sztuce.
                    • sea.sea Re: Enneagram 27.10.15, 23:49
                      Ta, ale w kompilowanie też nie umiem. Na przykład jakbym miała opowiedzieć dziecku bajkę, która by nie mogła być żadną ze znanych historyjek w stylu Królewna Śnieżka, ale o królewnie, to znajomość literatury i motywów by mi niewiele pomogła, nie wiedziałabym jak to pokleić, żeby ta fabuła miała sens i suspens.

A jednocześnie doskonale ogarniam logistykę w stylu "jak zrobić, żeby było zrobione, ale żeby się bez sensu nie narobić".
      • kynane Re: Enneagram 27.10.15, 17:04
        ENFP-a. "Działacz"; o ile określenie z **** wzięte, o tyle opis: fascynacja ludźmi i "iskierka szaleństwa" mi pasują :)
        • wont2 Re: Enneagram 27.10.15, 20:29
          kynane napisała:

> ENFP-a. "Działacz"; o ile określenie z **** wzięte, o tyle opis: fascynacja lud
          > źmi i "iskierka szaleństwa" mi pasują :)
          ----------
          Tak, mnie też odrzuciło określenie (działacz - kurde socjalistyczny) ale opis rzeczywiście pasuje jak ulał, siostro.

PS. To kiedy jakiś inceścik? ;)
          • hello-kitty2 Re: Enneagram 27.10.15, 20:46
            wont2 napisał:

> kynane napisała:
            >
            > > ENFP-a. "Działacz"; o ile określenie z **** wzięte, o tyle opis: fascynac
            > ja lud
            > > źmi i "iskierka szaleństwa" mi pasują :)
            > ----------
            > Tak, mnie też odrzuciło określenie (działacz - kurde socjalistyczny) ale opis r
            > zeczywiście pasuje jak ulał, siostro.

Moze do dziewczyny pasuje, bardzo mozliwe, jej nie znam ale do Ciebie nie pasuje wcale. No prosze Cie 'iskierka szalenstwa' Niby w czym? ;-) NIe masz za grosz szalenstwa. Jestes przyziemny. Przyjemnosci, ktore preferujesz sa namacalne. Malo tego, jakiekolwiek wariactwo Cie odstrasza. Sam pisales, ze sie tego boisz wsrod bliskich. Chyba ze element szalenstwa polega na tym, ze zamiast jednego wina robisz dwa. Fascynacja ludzmi? Przeciez Ty masz ludzi w dupie. Dla Ciebie to namnazajace sie wirusy do wybicia. Chyba ze fascynacja psami. Poza tym Ty sie nie umiesz niczym fascynowac. Z dupy te testy.
            • wont2 Re: Enneagram 27.10.15, 20:57
              Kituś, być może masz rację - przecież nikt nie zna mnie lepiej od ciebie, absolwentki wontologii.

Ale pragnę zwrócić uwagę na drobną niekonsekwencję w twoich słowach - otóż skoro twierdzisz, że dla mnie "ludzie to namnażające się wirusy do wybicia" to widać w tym jednak jakąś fascynację ludźmi oraz iskierkę szaleństwa więc wszystko się zgadza ;)

PS. Ale my tu baju baju, a ty nie podałaś swoich wyników...
              • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 27.10.15, 21:07
                >
                > PS. Ale my tu baju baju, a ty nie podałaś swoich wyników...

Ciekawe, czy ktoś potrafiłby tak prześwietlić Kicię, jak ona to potrafi. Kto strzela, co Kici wyszłoby w enneagramie...? ;-)
                • wont2 Re: Enneagram 27.10.15, 21:14
                  zyg_zyg_zyg napisała:

> Ciekawe, czy ktoś potrafiłby tak prześwietlić Kicię, jak ona to potrafi. Kto st
                  > rzela, co Kici wyszłoby w enneagramie...? ;-)
                  ------------
                  5w6
                  • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 27.10.15, 21:42
                    Łatwizna z tą piątką. Obserwator to przecież Kiciaka drugie imię (a Uważny-Przenikliwy podwójne nazwisko... :-))
                    • wont2 Re: Enneagram 28.10.15, 06:33
                      zyg_zyg_zyg napisała:

> Łatwizna z tą piątką. Obserwator to przecież Kiciaka drugie imię (a Uważny-Prze
                      > nikliwy podwójne nazwisko... :-))
                      -------------
                      Baju baju. A rozwiązałaś drugi test, żeby się tak wymądrzać? ;)
                      • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 28.10.15, 14:11
                        > Baju baju. A rozwiązałaś drugi test, żeby się tak wymądrzać? ;)

Rozwiązałam. Fronczewskiego chcą ze mnie zrobić - artystą jestem, to znaczy typem ISFP. Piątej literki nie zanotowałam.
                        • wont2 Re: Enneagram 28.10.15, 16:26
                          zyg_zyg_zyg napisała:

> Rozwiązałam. Fronczewskiego chcą ze mnie zrobić - artystą jestem, to znaczy typ
                          > em ISFP. Piątej literki nie zanotowałam.
                          ----------
                          Ta, artyste... Wedlug terminologii stosowanej w zalinkowanym tescie, ISPF to nie jest zaden "artysta", tylko khem khem "poszukiwacz przygod" ;) Nie badz zyg taka wstydliwa, z testow wyszlo co z Ciebie za ziolko... :)
                          • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 28.10.15, 17:09
                            Kurde, nie ten test zrobiłam :-) W tym jestem Fronczewskim: www.arealme.com/16types/pl/?ag
                            • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 28.10.15, 17:15
                              Ale w tym z linka też mi wyszło ISFP-t... Czyli masz rację, Wont - jestem Fronczewski, poszukiwacz przygód :-)
                              • wont2 Re: Enneagram 29.10.15, 07:22
                                zyg_zyg_zyg napisała:

> Ale w tym z linka też mi wyszło ISFP-t... Czyli masz rację, Wont - jestem Fronc
                                > zewski, poszukiwacz przygód :-)
                                ------------
                                Ja zawsze mam rację :) A wiesz, że mam inicjały jak ta znana polska aktorka co to niby wielką karierę za wodą zrobiła w latach 80-tych?
                            • bgz0702 Re: Enneagram 28.10.15, 18:07
                              zyg_zyg_zyg napisała:

> Kurde, nie ten test zrobiłam :-) W tym jestem Fronczewskim: www.arealme.com/16types/pl/?ag

w tescie niny byłam animatorem w twoim filozofem, wiecej testów i sie zgubie;) albo odwiedze psychiatre...;)))
                              • zyg_zyg_zyg Re: Enneagram 28.10.15, 20:27
                                > w tescie niny byłam animatorem w twoim filozofem, wiecej testów i sie zgubie;)
                                > albo odwiedze psychiatre...;)))

Też już żadnego nie zrobię :-)
                                • bgz0702 Re: Enneagram 28.10.15, 21:33
                                  zyg_zyg_zyg napisała:

> > w tescie niny byłam animatorem w twoim filozofem, wiecej testów i sie zgu
                                  > bie;)
                                  > > albo odwiedze psychiatre...;)))
                                  >
                                  > Też już żadnego nie zrobię :-)

ale ja zrobie nastepny jak sie pojawi;)) fajnie tak sobie poskakac ze skrajnosci w skrajnosc;) animator? jak to przeczytałam wczoraj to padłam;)) ale jest ok, dzisiaj mnie filozof dogniótł, jednak jeszcze wciaz zyje;)) animator- filozof;)) to mi sie podoba
                                  • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 00:07
                                    W tym Zyg też jestem ENFP. Tu to się Doradca nazywa ??
                • loppe Re: Enneagram 27.10.15, 21:39
                  zyg_zyg_zyg napisała:

> >
                  > > PS. Ale my tu baju baju, a ty nie podałaś swoich wyników...
                  >
                  > Ciekawe, czy ktoś potrafiłby tak prześwietlić Kicię, jak ona to potrafi. Kto st
                  > rzela, co Kici wyszłoby w enneagramie...? ;-)

Trudno powiedzieć, ponieważ nie znam dobrze wszystkich typów w enneagramie. Natomiast chcę powiedzieć, że to bardzo udane narzędzie imho i warto sobie zrobić ten test. Można 1-2 rzeczy lepiej poznać o sobie, nawet jeśli ktoś siebie już nieźle poznał.
              • hello-kitty2 Re: Enneagram 27.10.15, 21:29
                wont2 napisał:

> PS. Ale my tu baju baju, a ty nie podałaś swoich wyników...

Ale co? Chesz nas posortowac?
                Nie robie zadnych testow, bo od zawsze boje sie jednego: wariactwa czyli tego, skad pochodze. Cale zycie od tego uciekam i tesknie.
                • wont2 Re: Enneagram 28.10.15, 06:31
                  hello-kitty2 napisała:

> Ale co? Chesz nas posortowac?
                  > Nie robie zadnych testow, bo od zawsze boje sie jednego: wariactwa czyli tego,
                  > skad pochodze. Cale zycie od tego uciekam i tesknie.
                  -----------
                  Daj spokój, to tylko zabawa, która pozwala nam uzmysłowić sobie, choć to truizm, że ludzie są różni, mają różne schematy zachowań oraz że próbując zrozumieć ich postępowanie musimy wyjść poza nasze własne schematy/ograniczenia :)
          • kynane Re: Enneagram 27.10.15, 21:41
            wont2 napisał:
            > PS. To kiedy jakiś inceścik

Hmm... Coster-Waldau Ci się włączył... ;) ale ja z Cersei to ino charakterek mam ;)
            • wont2 Re: Enneagram 28.10.15, 06:27
              kynane napisała:

> wont2 napisał:
              > > PS. To kiedy jakiś inceścik
              >
              > Hmm... Coster-Waldau Ci się włączył... ;) ale ja z Cersei to ino charakterek ma
              > m ;)
              ----------
              Jaki Coster-Waldau... Tyrion! :)
              • kynane Re: Enneagram 28.10.15, 09:45
                wont2 napisał:
                > Jaki Coster-Waldau... Tyrion! :)

Cholera. Akurat na niego lecę bezwstydnie... Ta... inteligencja... ;)
                • wont2 Re: Enneagram 28.10.15, 13:46
                  kynane napisała:

> wont2 napisał:
                  > > Jaki Coster-Waldau... Tyrion! :)
                  >
                  > Cholera. Akurat na niego lecę bezwstydnie... Ta... inteligencja... ;)
                  ----------
                  Inteligencja... Elokwencja... Urok osobisty... I kutasa mial wielkiego, jesli dobrze pamietam z ksiazki.
                • zawle Re: Enneagram 28.10.15, 22:59
                  kynane napisała:

> wont2 napisał:
                  > > Jaki Coster-Waldau... Tyrion! :)
                  >
                  > Cholera. Akurat na niego lecę bezwstydnie... Ta... inteligencja... ;)

Śliczny jest Jon Snow, ale zakochać się mogłabym jedynie w Tyrion Lannisterze. Kag...zakryj oczy;)
                  • sea.sea Re: Enneagram 28.10.15, 23:58
                    Gdybym się musiała zakochać koniecznie w kimś z GOT, to w pierwszej kolejności byłby to stanowczo Jaqen H'ghar, mhrhrhrhr.
                    • hello-kitty2 Re: Enneagram 29.10.15, 00:24
                      MNie ten podniecal: images.enstarz.com/data/images/full/9624/game-of-thrones.jpg
                      • kag73 Re: Enneagram 29.10.15, 00:31
                        hello-kitty2 napisała:
                        > MNie ten podniecal: images.enstarz.com/data/images/full/9624/game-of-thrones.jpg

Mnie na razie zaden, moze za krotko ogladalam ;) Wszystko przede mna.
                        A znacie "Breaking Bad"? Jestem w trakcie ogladania. Tam ten chemik, jak juz ma glace, nieziemsko maaadry, taka wiedza i do tego jego cala osobowosc/sposob bycia mi sie niesamowicie podoba ;)

• kynane Re: Enneagram 29.10.15, 00:00
                    zawle napisała:
                    >
                    > Śliczny jest Jon Snow, ale zakochać się mogłabym jedynie w Tyrion Lannisterze.
                    > Kag...zakryj oczy;)

A nie, Jon Snow to zupełnie nie je moja bajka. Już Loras Tyrell zdaje mi się bardziej męski...
                    • wont2 Re: Enneagram 29.10.15, 07:13
                      kynane napisała:

> A nie, Jon Snow to zupełnie nie je moja bajka. Już Loras Tyrell zdaje mi się ba
                      > rdziej męski...
                      ------------
                      Zgadzam się. Jon Snow jest jedną z nielicznych postaci, której życzę długiej i bolesnej śmierci. On jest tak prawy, nieskalany i świętojebliwy, jakby urwał się z jakiego eposu rycerskiego dla gejów. Aktor zresztą doskonale dobrany do postaci.

Ja stunknąłbym Cersei i Melisandre. Czy mnie podnieca zło?
                      • sea.sea Re: Enneagram 29.10.15, 07:20
                        A tej z kurwikami, Margaery, byś nie stuknął?
                        • wont2 Re: Enneagram 29.10.15, 07:23
                          sea.sea napisała:

> A tej z kurwikami, Margaery, byś nie stuknął?
                          ---------
                          Ją już tyle razy stuknąłem w myślach, że mi się opatrzyła :P
                          • zawle Re: Enneagram 29.10.15, 07:30
                            wont2 napisał:
                            > Ją już tyle razy stuknąłem w myślach, że mi się opatrzyła :P

Dobre, dobre:)))
                          • sea.sea Re: Enneagram 29.10.15, 07:39
                            Jak Ci się opatrzyła, to jednak nie polecam The Tudors... choć hm, tam była młodsza :]
                            • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 09:51
                              sea.sea napisała:

> Jak Ci się opatrzyła, to jednak nie polecam The Tudors... choć hm, tam była młodsza :]

I brunetka :) W Tudorach podobała mi się bardziej :)
                      • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 09:50
                        wont2 napisał:
                        > Zgadzam się. Jon Snow jest jedną z nielicznych postaci, której życzę długiej i bolesnej śmierci. On jest tak prawy, nieskalany i świętojebliwy, jakby urwał się z jakiego eposu rycerskiego dla gejów. Aktor zresztą doskonale dobrany do postaci.
                        >
                        Po książce nie miałam o nim aż tak złego zdania, w zasadzie nawet lubiłam - nie był tam Skrzetuskim "Gry o Tron"... w filmie - nie do zniesienia...

Kitty ma rację, Ogar jest kuszący. W książce też był... Ja w ogóle lubię postaci, z którymi coś wewnętrznie się dzieje, jak Jamie, Ogar - wygląda na to, że lubię odcienie szarości...
                        • nina.bhang Re: Enneagram 29.10.15, 10:51
                          A Drogo gdzie? ;-) Na dłuższą metę by pewnie mnie znudził, ale jest dla mnie ucieleśnieniem seksu i rozwala mnie na łopatki wręcz od pierwszego wrażenia. Do związku za to zdecydowanie preferowałabym Tyriona. Tej rudej od Jona Snowa też z łóżka bym nie wyrzuciła.
                          • nina.bhang Re: Enneagram 29.10.15, 10:54
                            Wejrzenia, nie wrażenia. Widać, jakie wrażenie na mnie zrobił ;-)
                          • kag73 Re: Enneagram 29.10.15, 11:21
                            nina.bhang napisał(a):
                            > A Drogo gdzie? ;-) Na dłuższą metę by pewnie mnie znudził, ale jest dla mnie uc
                            > ieleśnieniem seksu i rozwala mnie na łopatki wręcz od pierwszego wrażenia. Do z
                            > wiązku za to zdecydowanie preferowałabym Tyriona.

To znaczy, ze w zwiazku seks i wyglad sie nie liczy? A moze on ma ptaka 4 cm?
                            Ok, ja dopiero widzialam 3 odcinki, wiec niewiele wiem o tych wszystkich charakterach:)
                            Drogo, super body, twarz nie bardzo, w tym filmie. Tutaj lepiej:
                            www.google.co.uk/search?q=Drogo&rlz=1C1JPGB_enGB615GB617&espv=2&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBwQsARqFQoTCJmc0IO658gCFYPVFAodvMMBPw&dpr=1#imgrc=_S0SYnYx40J7PM%3A
                            A ten Snow jakos tak nie powala mnie z nog twarza ale czy to nie jest ten z Pompeji z tym pieknym kaloryferem na brzuchu?
                            • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 11:28
                              kag73 napisała:
                              > A ten Snow jakos tak nie powala mnie z nog twarza ale czy to nie jest ten z Pompeji z tym pieknym kaloryferem na brzuchu?

Ten, ten. Ale i tak no me gusta...
                            • kutuzow John Snow 29.10.15, 14:45
                              kag73 napisała:
                              > A ten Snow jakos tak nie powala mnie z nog twarza ale czy to nie jest ten z Pom
                              > peji z tym pieknym kaloryferem na brzuchu?

Wiesz Kag, myslę, że na żywo wiele z tych pań co są zachwycone nim, by się rozczarowało -ze względu na jego wzrost:

i.imgur.com/4M8kT9B.jpg
                              • kag73 Re: John Snow 29.10.15, 15:09
                                kutuzow napisał:
                                > Wiesz Kag, myslę, że na żywo wiele z tych pań co są zachwycone nim, by się rozc
                                > zarowało -ze względu na jego wzrost:

No rzeczywiscie, ale pewnie tutaj do filmu pasowala twarz i czesto ci mniejsi maja ladne proporcje ciala, no on ma piekny kaloryfer i miesnie. U wysokich sie zdarza, ze albo tulow za dlugi albo nogi za dlugie za chude czy cos.
                                Podonie jak nie wierze, ze ktoras by sie zwiazala z tym karlem, chociaz twarz ma meska.
                                • kag73 Re: John Snow 29.10.15, 15:16
                                  Ale moment, te babki obok byly wielkie i na obcasach. On ma 1,73, nie jest tak zle, jak babka mala(do 165) a on fajnie zudowany, najwazniejsze, zeby facet nie byl nizszy.

• hello-kitty2 Re: John Snow 29.10.15, 18:06
                                    kag73 napisała:

> Ale moment, te babki obok byly wielkie i na obcasach. On ma 1,73, nie jest tak
                                    > zle, jak babka mala(do 165) a on fajnie zudowany, najwazniejsze, zeby facet nie
                                    > byl nizszy.

Oczywiscie, ze tak. Ja byla w zwiazku z facetem 1,72. Byl bardzo meski i tez mial kaloryfer ;)
                                • sea.sea Re: John Snow 29.10.15, 19:44
                                  i.huffpost.com/gen/1367226/thumbs/o-PETER-DINKLAGE-570.jpg?6
                                  Z żoną, którą pozyskał 10 lat temu, jak był w szołbiznesie jeszcze literalnie nikim, więc trudno powiedzieć, że poleciała na hajs i sławę.
                                • rekreativa Re: John Snow 30.10.15, 11:27
                                  E tam, mnie Tyrion kręci, co tylko potwierdza teorię, że u faceta inteligencja to naprawdę jest magnes.
                                  • kag73 Re: John Snow 30.10.15, 12:03
                                    rekreativa napisała:
                                    > E tam, mnie Tyrion kręci, co tylko potwierdza teorię, że u faceta inteligencja
                                    > to naprawdę jest magnes.

No kreci, ale bylas z nim w lozku? Skad pewnosc, ze bedzie nadal krecil jak w lozku nie bedzie spelnial oczekiwan?
                                    Bo ja milam taki przypadek. Facet byl szalenie inteligenty, moglam z nim godzinami...rozmawiac. W lozku okazala sie kicha. Nadal chcialam z nim rozmawiac ale juz najchetniej przez telefon. Problem: on po 2 godzinach rozmowy mowil "Ach, przegadalismy juz 2 godziny a w tym czasie moglismy sie spotkac live. Jak chcesz zaraz u ciebie bede!" Nie chcialam :( Nie bylam zakochana, moze gdybm byla...
                                    • kag73 Re: John Snow 30.10.15, 12:13
                                      kag73 napisała:
                                      > No kreci, ale bylas z nim w lozku? Skad pewnosc, ze bedzie nadal krecil jak w lozku nie bedzie spelnial oczekiwan?
                                      > Bo ja milam taki przypadek. Facet byl szalenie inteligenty, moglam z nim godzin
                                      > ami...rozmawiac. W lozku okazala sie kicha. Nadal chcialam z nim rozmawiac ale
                                      > juz najchetniej przez telefon. Problem: on po 2 godzinach rozmowy mowil "Ach, p
                                      > rzegadalismy juz 2 godziny a w tym czasie moglismy sie spotkac live. Jak chcesz
                                      > zaraz u ciebie bede!" Nie chcialam :( Nie bylam zakochana, moze gdybm byla...

Dla mnie: inteligencja tak jak najbardziej, ale w polaczeniu z fizycznoscia(odpowiadajaca mi)/dopasowaniem w lozku, bo, moim zdaniem, sama inteligencja kapusty nie okrasisz :)).
                                      Ja o sobie pisze oczywiscie.

• rekreativa Re: John Snow 30.10.15, 11:24
                                Ja tam go biore ze wzrostem czy bez :)
                            • nina.bhang Re: Enneagram 29.10.15, 16:35
                              Wiadomo, że ideałem byłby Drogo z umysłem Tyriona, no ale takie rzeczy to tylko w Erze. Na bazie moich ostatnich doświadczeń jestem hipotetycznie w stanie wyobrazić sobie sytuację, gdzie seks z Tyrionem byłby dla mnie równie satysfakcjonujący, choć na zupełnie inny sposób niż z Drogo. No chyba, że faktycznie miałby te 4cm, to jest dla mnie jedna z tych rzeczy zupełnie nie do przeskoczenia.
                              • kag73 Re: Enneagram 29.10.15, 17:22
                                nina.bhang napisał(a):
                                > Wiadomo, że ideałem byłby Drogo z umysłem Tyriona, no ale takie rzeczy to tylko
                                > w Erze. Na bazie moich ostatnich doświadczeń jestem hipotetycznie w stanie wyo
                                > brazić sobie sytuację, gdzie seks z Tyrionem byłby dla mnie równie satysfakcjon
                                > ujący, choć na zupełnie inny sposób niż z Drogo.

Aha, a mozesz wytlumacyzc na czym ten "inny sposob" mialby polegac?
                                Bo w dodatku seks z Drogo wcale z automatu nie musialby byc satysfakcjonujacy ;)
                          • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 11:28
                            nina.bhang napisał(a):

> A Drogo gdzie? ;-) Na dłuższą metę by pewnie mnie znudził, ale jest dla mnie uc
                            > ieleśnieniem seksu i rozwala mnie na łopatki wręcz od pierwszego wrażenia. Do z
                            > wiązku za to zdecydowanie preferowałabym Tyriona. Tej rudej od Jona Snowa też z
                            > łóżka bym nie wyrzuciła.

Drogo? Drogo nie... No nie patrzy mu z oczu inteligencją... Co to za zabawa, zezwierzęcić zwierzę? Za to doprowadzić do obłędu i obłędnego seksu takiego, co nad sobą panuje... :)

A ruda od JS męczyła mnie przez pół "Łowcy czarownic" - nie mogłam skojarzyć, skąd ją znam, choć wygląda tam w zasadzie identycznie, jak w GOT. Może z bardzo mnie Diesel rozpraszał? ;)
                            • kag73 Re: Enneagram 29.10.15, 11:30
                              kynane napisała:
                              > Drogo? Drogo nie... No nie patrzy mu z oczu inteligencją... Co to za zabawa, ze
                              > zwierzęcić zwierzę? Za to doprowadzić do obłędu i obłędnego seksu takiego, co n
                              > ad sobą panuje... :)

Eee tam, nad soba panuje, to pozory, pozory tylko ;)
                              • kag73 Re: Enneagram 29.10.15, 11:38
                                > kynane napisała:
                                > > Drogo? Drogo nie... No nie patrzy mu z oczu inteligencją... Co to za zaba
                                > wa, ze

Zabawa moze byc "oswoic zwierze", bo takie zwierze oswojone to, no, mozna tez
                                wykorzystac :) Bawic to sie mozna roznie, prawda?
                                • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 11:44
                                  kag73 napisała:
                                  >Zabawa moze byc "oswoic zwierze", bo takie zwierze oswojone to, no, mozna tez
                                  wykorzystac :) Bawic to sie mozna roznie, prawda?

No mooooże... oj, jak by mi do łóżka wlazł, to bym nie wygoniła... Tylko przyniosła jakieś chusteczki do demakijażu ;)
                              • kynane Re: Enneagram 29.10.15, 11:45
                                kag73 napisała:
                                >
                                > Eee tam, nad soba panuje, to pozory, pozory tylko ;)

I cała frajda w odarciu z pozorów :)
                          • hello-kitty2 Re: Enneagram 29.10.15, 11:30
                            nina.bhang napisał(a):

> ieleśnieniem seksu i rozwala mnie na łopatki wręcz od pierwszego wrażenia.

U la la ten to jest poza liga. Jest ucielesnieniem seksu i ma cialo, do ktorego powinien dazyc kazdy facet. To proste: mezczyzna powinien byc duzy.
                            www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2014/06/wenn21468881.jpg
                            • loppe Re: Enneagram 29.10.15, 11:38
                              hello-kitty2 napisała:

> nina.bhang napisał(a):
                              >
                              > > A Drogo gdzie? ;-) Na dłuższą metę by pewnie mnie znudził, ale jest dla m
                              > nie uc
                              > > ieleśnieniem seksu i rozwala mnie na łopatki wręcz od pierwszego wrażenia
                              > .
                              >
                              > U la la ten to jest poza liga. Jest ucielesnieniem seksu i ma cialo, do ktorego
                              > powinien dazyc kazdy facet. To proste: mezczyzna powinien byc duzy.
                              > www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2014/06/wenn21468881.jpg

Jest troszku większy ode mnie i ma więcej włosów wszędzie - nie chwaląc się!Przystojny facet.
                              • bgz0702 Re: Enneagram 29.10.15, 20:45
                                loppe napisał:

> hello-kitty2 napisała:
                                >
                                > > nina.bhang napisał(a):
                                > >
                                > > > A Drogo gdzie? ;-) Na dłuższą metę by pewnie mnie znudził, ale jest
                                > dla mnie ucieleśnieniem seksu i rozwala mnie na łopatki wręcz od pierwszego wr
                                > ażenia
                                > > .
                                > >
                                > > U la la ten to jest poza liga. Jest ucielesnieniem seksu i ma cialo, do k
                                > torego powinien dazyc kazdy facet. To proste: mezczyzna powinien byc duzy.
                                > > www.celebitchy.com/wp-content/uploads/2014/06/wenn21468881.jpg
                                >
                                > Jest troszku większy ode mnie i ma więcej włosów wszędzie - nie chwaląc się!Prz
                                > ystojny facet.

"troszku"?;)) fajnie zabrzmiało;)
                            • wont2 Re: Enneagram 29.10.15, 13:22
                              hello-kitty2 napisała:
                              To proste: mezczyzna powinien byc duzy.
                              ------------
                              To pewnie spodobal ci sie tez Hodor :)
                              • hello-kitty2 Re: Enneagram 29.10.15, 13:50
                                wont2 napisał:

> hello-kitty2 napisała:
                                > To proste: mezczyzna powinien byc duzy.
                                > ------------
                                > To pewnie spodobal ci sie tez Hodor :)

Do czego pijesz? ;) i.imgur.com/PcZNyeV.jpg
                            • zawle Re: dla kitki 29.10.15, 23:06
                              www.youtube.com/watch?v=I2J0i5qBeSs
                              • bgz0702 Re: dla kitki 29.10.15, 23:34
                                zawle napisała:

> www.youtube.com/watch?v=I2J0i5qBeSs

ponoc ma byc jeszcze 4 sezon
                                • zawle Re: dla kitki 30.10.15, 08:26
                                  Mam nadzieję że czwarty będzie z pomysłem, bo jak dla mnie serial się kończył.
                                  • bgz0702 Re: dla kitki 30.10.15, 08:58
                                    zawle napisała:

> Mam nadzieję że czwarty będzie z pomysłem, bo jak dla mnie serial się kończył.
                                    >

w 3 serii lekko przesadzony ale jest ok. Ray Donovan- niestety dobrze było na poczatku, koniec 2 i 3 seria to kicha. Ponoc Utopia wbija w fotel, zobaczymy;)
                                    • zawle Re: dla kitki 30.10.15, 12:24
                                      Ale która seria? Bo mnie zmulili na maksa
                                      • bgz0702 Re: dla kitki 31.10.15, 18:07
                                        zawle napisała:

> Ale która seria? Bo mnie zmulili na maksa
                                        >

nie wiem, jeszcze nie widziałam, mam nadzieje ze obie;))
                              • hello-kitty2 Re: dla kitki 29.10.15, 23:47
                                zawle napisała:

> www.youtube.com/watch?v=I2J0i5qBeSs

Wiecej! ;-) I zdanie zamykajace przed napadem tez dobre. Wy ludzie seriali podrzucajcie jakis kasek do masturbacji jak i tak sie juz tarzamy w naszych nieudanych zyciach.
                      • hello-kitty2 Re: Enneagram 29.10.15, 10:04
                        wont2 napisał:

> Ja stunknąłbym Cersei i Melisandre. Czy mnie podnieca zło?

Eee tam, to niemozliwe. Ciebie podnieca zyczliwosc ;-)

Ta druga to bardzo znana holenderska aktorka, ktora pobrzydzili w tym serialu, bo na codzien to bardzo ladna, chlodna brunetka o pieknych niebieskich oczach:
                        www.aceshowbiz.com/images/wennpic/carice-van-houten-premiere-love-life-liebe-trifft-leben-01.jpg
                        Ta pierwsza to dla mnie lelum polelum. Tym samym lelum polelum byla w serialu o terminatorze. Grala Sarah Connor. Co za debil mogl wybrac ja do tej roli?
                        • sea.sea Re: Enneagram 29.10.15, 19:39
                          Pomyliłaś Cersei z Daenerys :P Lena Headey jest drop dead sexy, choć muszę przyznać, że akurat jako Cersei, czyli w blondzie, traci połowę uroku. Ale jako brunetka jest och i ach:

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f4/8a/04/f48a04490e3910a6e6674c49dfd964b3.jpg
                          Ja ją w ogóle szalenie lubię na zdjęciach prywatnych, mam wrażenie, że jest bardzo charakterna i z jajami, przyjaźniłabym się.
                          • wont2 Re: Enneagram 30.10.15, 06:34
                            Trochę inaczej - i Cersei i Daenerys grały Sarę Connor. Cersei w serialu a Daenerys w ostatnim filmie :)

Lenę Headey osobiście wolę w blond. Bardzo fajną rolę (zupełnie aseksualną) zagrała w Dredd3D (swoją drogą fantastyczny film, baaardzo niedoceniony). Grała szefową gangu - niejaką Ma-Mę.
                            www.youtube.com/watch?v=821ft1hVTtw
                            • sea.sea Re: Enneagram 30.10.15, 23:11
                              Ooo, nie wiedziałam że też grała Sarę Connor. Ale że Headey to lelum polelum? Obejrzałabym serial żeby się przekonać, ale nie mam teraz czasu zaczynać nic nowego :/
                  • kag73 Re: Enneagram 29.10.15, 00:12
                    zawle napisała:
                    > Śliczny jest Jon Snow, ale zakochać się mogłabym jedynie w Tyrion Lannisterze.
                    > Kag...zakryj oczy;)

Ale zbieg okolicznosci, bo wlasnie wracam z ogladnia pierwszy raz tej serii, trzy odcinki :)
                    Inaczej w ogole bym nie wiedziala o czym tu zagajacie.
            • bgz0702 Re: Enneagram 28.10.15, 18:10
              kynane napisała:

> wont2 napisał:
              > > PS. To kiedy jakiś inceścik
              >
              > Hmm... Coster-Waldau

fajny facet
    • ninek04 Re: Enneagram 27.10.15, 17:33
      ISFJ-Obrońca; ciekawe tylko kogo i przed kim,chyba, że siebie lub przed sobą ;)
    • sid.le.niwiec Re: Enneagram 31.10.15, 20:09
      Tak jak kiedyś, wyszło mi 4w5. Po opisie jak dla mnie zgadza się połowicznie. To się zgadza chyba najbardziej:
      'Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów."
      Co do odnogi czwórka w miłości, to moim zdaniem nie zgadza się prawie nic, a w odnodze czwórka w pracy, to jest trafne: skuteczność pracy jest powiązana z nastrojem, ma problem ze skupieniem się na pracy gdy emocjonalne życie bierze górę.
      Aha - ni hu hu nie jestem artystycznie uzdolniona, nie widzę siebie również w roli nauczycielki czy terapeutki.
      • loppe Re: Enneagram 31.10.15, 20:31
        sid.le.niwiec napisał(a):

> Tak jak kiedyś, wyszło mi 4w5. Po opisie jak dla mnie zgadza się połowicznie.

Jeśli tylko połowicznie, to może być poszlaka, że niezbyt prawidłowo odpowiedziałaś na pytania. Wszyscy się zapewne mylimy w tych odpowiedziach, ale niektórzy więcej niż inni i to wtedy aż połowicznie nie zgadza im się opis, rozumiesz.
        • sid.le.niwiec Re: Enneagram 03.11.15, 18:01
          > Jeśli tylko połowicznie, to może być poszlaka, że niezbyt prawidłowo odpowiedzi
          > ałaś na pytania.

No ale mnie już któryś raz to wyszło.:)
          Lecz ok, spróbuję kiedy będę w lepszym humorze i na fali wznoszącej.:)
    • midnight_lightning Re: Enneagram 26.11.15, 22:02
      Kiedyś miałem 4 w 5. Obecnie 1 w 9.

W drugim teście wyszedł mi architekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka