15.02.16, 01:10
Na mnie juz czas.

Zawle dziekuje Ci za wkurw, sile, nieustepliwosc. Jestes wojownikiem i moim bohaterem. Dzieki Tobie wywalczylam rozstanie czy tez doprowadzilam do kapitulacji drugiej strony. Jestem juz wolna choc stoje z pustymi rekoma. Wolnosc kosztuje. Za jakis czas okaze sie ile. Albo sie odbuduje od zera albo upadne. Boje sie.
Urqu dziekuje za wiedze i wiare. Niestety nie umialam ich wykorzystac.

Forum spelnilo swoja funkcje czego i Wam zycze.
Czesc i do zobaczenia na tamtym swiecie ;)
Obserwuj wątek
    • proteinowy Re: Zegnajcie 15.02.16, 03:56
      Mam nadzieje, ze zmienisz zdanie. Bardzo sie przywiązałem do Twojego awatara.
    • ninek04 Re: Zegnajcie 15.02.16, 06:55
      Powodzenia i ofensywnie do przodu z tym pozytywnym wkurwem, werwą i powerem. Niech Ci się uda.
    • sabat777 Re: Zegnajcie 15.02.16, 07:11
      Zycze Ci zebys wrocila, ale nie dlatego ze wystepuje tytulowy powod forum, a dlatego ze bedziesz chciala pogadac z internetowa banda wariatow, za ktora zatesknisz.
      Zycze Ci, zebys znalazla faceta w ramionach ktorego sie roztopisz i nigdy juz nie bedziesz musiala zastanawiac sie nad innymi. Prawdziwej wielkiej milosci, przed ktora kilka lat temu bronilas sie dokladnie tymi samymi slowami, ktorymi teraz broni sie Ninek. W gruncie rzeczy wszyscy tego pragniemy - kochac i byc kochanymi. Mam nadzieje, ze Ci sie uda. "This could be heaven for everyone" :)
      Forum bez Ciebie straci, ale sa takie chwile gdy kazdy powinien myslec przede wszystkim o sobie.
      • zawle Re: Zegnajcie 15.02.16, 07:34
        A czemu zaraz odchodzić? Jak w bajce..i żyli długo i szczęśliwie. Ale czy żyli?
        • sabat777 Re: Zegnajcie 15.02.16, 07:50
          zawle napisała:

> A czemu zaraz odchodzić? Jak w bajce..i żyli długo i szczęśliwie. Ale czy żyli?

Od tego sa dobre bajki, zeby czasem w nie uwierzyc. Inaczej bysmy wszyscy juz dawno powariowali :) Mowia ze doroslosc to wtedy kiedy juz nie wierzymy w bajki. Pewnie dlatego kiedy bylem dzieckiem wszyscy dorosli wydawali mi sie tacy smutni ;)
          • zawle Re: Zegnajcie 15.02.16, 08:08
            oby razem z bajkami nie umarła nadzieja na lepsze jutro...
    • zyg_zyg_zyg Re: Zegnajcie 15.02.16, 09:46
      Wszystko płynie. Życzę Ci, Kicia, żebyś Ty w końcu na chwilę mogła przestać. Żebyś znalazła swoją bezpieczną przystań i wytchnienie. Puściłaś w końcu ten kawałek deski, którego byłaś uczepiona, który nie do końca wiadomo czy podtrzymywał Cię na powierzchni i nie dał utonąć, czy bardziej krępował ruchy i nie dał dotrzeć do stałego lądu. Nie wiem, czy Twoja przystanią będą męskie ramiona, czy raczej bezludna wyspa z zajebistą palmą. Życzę Ci wewnętrznego spokoju i miłości, którą dasz przede wszystkim sobie.

(ale mi, kurwa, poezja wyszła)

Ja tez mam nadzieję, że nie znikniesz na zawsze. I że znajdziesz inne funkcje tego forum, dzięki którym będę mogła dalej cieszyć się Twoja szczerością, uważnością, przenikliwością i dogłębnym patrzeniem w ludzi.

Buziak na drogę :-)
    • rekreativa Re: Zegnajcie 15.02.16, 20:28
      Ale będzie nudno.

Buziaki, kicia.
      • sabat777 Re: Zegnajcie 15.02.16, 21:44
        rekreativa napisała:

> Ale będzie nudno.

Ja to sobie nawet tego nie umiem wyobrazic. Kicia byla na posterunku przede mna i nigdy nie robila sobie dluzszych przerw. To forum bez niej bedzie zupelnie inne.
        Szczerze mowiac jak dzis rano przeczytalem posta o tym ze odchodzi, to zdziwilem sie bardziej niz gdyby do mojego domu wlamala sie grupka domin i zaczela mnie bez ostrzezenia gwalcic straponami.
        • rekreativa Re: Zegnajcie 15.02.16, 22:00

Żeby czasem Tobie nie strzeliło do głowy z forum uciekać.

PS. Chyba zacznę spisywać Twe fantazje, wyjdzie niezła antologia :D
          • sabat777 Re: Zegnajcie 15.02.16, 22:12
            rekreativa napisała:

> Żeby czasem Tobie nie strzeliło do głowy z forum uciekać.

Ja to sie moge co najwyzej przenickowac, ale na tym etapie to byloby rownie wiarygodne jak proba udowodnienia swojego krolewskiego pochodzenia za pomoca papierowej korony z McDonald's.

> PS. Chyba zacznę spisywać Twe fantazje, wyjdzie niezła antologia :D

Fantazje sa fajne. Ja niestety tak z nimi mam, ze gdy przychodzi do wcelania w zycie nawet jakichs drobnych, to praktyka jest tylko marnym cieniem Ziemi Obiecanej, ktora uroilem sobie w glowie.
            Rzeczywistosc srodze mnie jak dotad rozczarowywala w kwestiach lozkowych :)
            • zawle Re: Zegnajcie 15.02.16, 23:53
              A ja wierzę że kitka nie wytrzyma i wróci ( może pod innym nickiem, może jako facet?;). Kto tam by bez nas i tych awantur tutaj wytrzymał?:))
    • zombi135 Re: Zegnajcie 15.02.16, 21:54
      Chyba moją przygodę z tym forum zacząłem od twojego wątku...
      Dużo szczęścia życzę i oby Ci się udało poukładać wszystko tak jak sobie to zaplanowałaś.
      Trzymaj się ciepło i nie wymydl się za bardzo ;)
    • bcde Re: Zegnajcie 16.02.16, 14:59
      Do zobaczenia! :)
      • satrustequi Re: Zegnajcie 16.02.16, 15:13
        bcde napisał:

> Do zobaczenia! :)

Bardzo wartościowa osoba... Będzie w niebie jak mi się wydaje.
        • zyg_zyg_zyg Re: Zegnajcie 16.02.16, 15:58
          > Będzie w niebie jak mi się wydaje.

To Ty, Piotrek...?
          • satrustequi Re: Zegnajcie 16.02.16, 19:27
            Kitty napisała właściwie bardziej kiedy - za wiele lat kolektyw - niż konkretnie gdzie spotkanie, więc pozwoliłem sobie wyrazić takie przypuszczenie. Znam dowcip ze Św. Piotrem u bram, ale nie opowiem teraz.
        • gogol77 Re: Zegnajcie 16.02.16, 19:04
          satrustequi napisał:

> Bardzo wartościowa osoba... Będzie w niebie jak mi się wydaje.

A skąd!!! Dawała dupy z pożądliwości. Sama się przyznała!. A takie idą do piekła !!!
          Usłyszałem niedawno z ust takiego Ojca Dyrektora, że niewiele jest grzechów cięższych niż te czynione z pożądliwości. Ewangelizował w temacie VI przykazania Dekalogu.
          A w Piśmie stoi jak byk: "....jeśliś spojrzał na niewiastę, iżbyś jej pożądał - już ją scudzołożyłeś w sercu swojem". Jeśli to działa także w przeciwnym kierunku to biada Kitce.
          Miałem taką sąsiadkę, która po każdym orgazmie (nie seksie a orgazmie, tak właśnie wyznała mojej żonie) - regularnie szła do spowiedzi. I ksiądz (w kościele Norbertanek na Zwierzyńcu w Krakowie! Nie na jakimś zadupiu!) - nie wytłumaczył jej, że jest idiotką. A może go to podniecało?
          PS. A Kitki będzie mi bardzo brakowało. Mimo, że bywała wredna.

• ninek04 Re: Zegnajcie 16.02.16, 21:11
            gogol 77 napisał
            >PS. A Kitki będzie mi bardzo brakowało. Mimo, że bywała wredna.<

Myślę, że wróci, prędzej czy później. I była bardzo, ale to bardzo prawdziwa, a właściwie, nie była, tylko cały czas jest:))
            • potwor_z_piccadilly Re: Zegnajcie 16.02.16, 22:08
              ninek04 napisała:

> Myślę, że wróci, prędzej czy później.

Jeśli myśli przebudować swoje życie, to nie powinna. To forum to jej przeszłość i to upierdliwa przeszłość. W okresie kilku lat, to forum pół życia jej zabierało.
              Musi z tym zerwać i musi pokombinować nad tym, jak z przebojowej luzaczki stać się romantyczną panią.
              Uda się jej, to bardzo prawdopodobne, że dla niej jakiś mały ogrodnik, posadzi pod jej oknem pachnących groszków tysiąc i w kapocie stracha na wróble zapragnie jej miłość przysiąc.
              www.youtube.com/watch?v=yxmnTqYXLKU
              Czego Ci Kitty życzę.

• that.bitch.is.sick Re: Zegnajcie 17.02.16, 07:51
      I dobrze Kitty i do przodu. Zmarnowałaś kupę życia na tym forum, czas zacząć coś robić.
    • burzowa.kejt Re: Zegnajcie 19.02.16, 21:55
      hello-kitty2 napisała:
      > Na mnie juz czas.
      > Forum spelnilo swoja funkcje czego i Wam zycze.
      > Czesc i do zobaczenia na tamtym swiecie ;)

Cześć Kitty...
      Wielka szkoda że odchodzisz, będzie tu Ciebie brakowało.
    • abrigado-abrigado Re: Zegnajcie 02.05.16, 18:09
      No i?
      Rzućcie jakimś spoilerem bo nie wiem jak się skończyło: Wróciła czy dowiemy się o tym w następnym sezonie?
      • zawle Re: Zegnajcie 02.05.16, 18:33
        No pewnie...dwa miesiące wytrzymała.
        • kruche_ciacho Re: Zegnajcie 03.05.16, 12:12
          bylo do przewidzenia ;-)
      • sabat3 Re: Zegnajcie 03.05.16, 12:21
        abrigado-abrigado napisał:

> No i?
        > Rzućcie jakimś spoilerem bo nie wiem jak się skończyło: Wróciła czy dowiemy się
        > o tym w następnym sezonie?

Ze ona wrocila to bylo do przewidzenia, ale Ty? :))
        Myslale ze juz zamarzles na tych lososiach, Islandia mrozny kraj :)
        • abrigado-abrigado Re: Zegnajcie 03.07.16, 00:34
          hej!
          ja nie wróciłem

raz na jakiś czas zaglądam na to forum by stwierdzić jak bardzo należy ono do sentymentalnek przeszłości...nietsche...
          • sabat3 Re: Zegnajcie 03.07.16, 07:57
            abrigado-abrigado napisał:
            > raz na jakiś czas zaglądam na to forum by stwierdzić jak bardzo należy ono do s
            > entymentalnek przeszłości...nietsche...

Acha. Rozwiodłeś się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka