zawle 07.09.16, 22:38 Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie. ;) Proponuje przytulić się do tej/tego, co z nami dzieli te dni. Przecież i tak wszyscy pragniemy tego samego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czasrefleksji Re: moi drodzy... 07.09.16, 22:44 A jest taki bardzo prawdziwy wiersz "Czas się ima nas" Czas się ima nas Starym jest człowiekiem Urodzony długo przed XXI wiekiem Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: moi drodzy... 07.09.16, 22:53 Przytulanie dobra rzecz, ale wąchanie karczycha, to sama rozkosz. I żyj tu bez kobity. Odpowiedz Link
urquhart Re: moi drodzy... 07.09.16, 23:14 > Proponuje przytulić się do tej/tego, co z nami dzieli te dni. Przecież i tak ws > zyscy pragniemy tego samego. Co do tego nie byłbym taki pewny... Czasem się trzeba najpierw pokłócić żeby się potem skutecznie przytulić :) ujarani.com/353528 Odpowiedz Link
zawle Re: moi drodzy... 08.09.16, 08:16 To była urgu kobieca kobieta, czy nie? Bo ja się już pogubiłam;) Odpowiedz Link
kag73 Re: moi drodzy... 07.09.16, 23:18 "Proponuje przytulić się do tej/tego, co z nami dzieli te dni. Przecież i tak wszyscy pragniemy tego samego". Jasne, jak co wieczor :) Ale poczekaj, bo u mnie dopiero 22:17 ;) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: moi drodzy... 08.09.16, 21:54 "gdy do ludzia tuli sie ludz to ludz do ludzia musi cos czuc" No. I przytule twe cycule..... Odpowiedz Link