nerika 31.12.07, 23:40 Tak, mam niedosyt seksu pozamałżeńskiego.Jestem kobietą wierną....ale mam pokusy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaa4 Re: Mam niedosyt 01.01.08, 01:17 niestety ja też. Nigdy nie miałam innego faceta niż mój mąż (a mam 40 lat). Od ponad pół roku nic nie było (z jego powodu; choroba albo sekretarka)- nie wiem jak długo można wytrzymać bez seksu? Odpowiedz Link
nerika Re: Mam niedosyt 01.01.08, 01:22 Ewaa,chyba nadszedł czas na nas:)spróbujmy czegoś innego:) Odpowiedz Link
zonaty45 Re: Mam niedosyt 02.01.08, 11:13 kobiety więc na co czekacie??? Próbować bo nigdy nie będziecie wiedziały jak to wspaniale smakuje;) Odpowiedz Link
malz_slask Re: Mam niedosyt 01.01.08, 04:01 Proponujemy Swing. Nie uwikłasz się w jakiś chory układ gdzie facet nagle się zakocha i zawsze męża można też wciągnąć. :) Żeby nie było że zdrada :) Odpowiedz Link
texas331 Re: Mam niedosyt 01.01.08, 13:36 Łał , swing chodzi mi od lat po głowie. Ale bardzo trudno znaleźć konkretnych ,chętnych ludzi. Odpowiedz Link
texas331 Re: Mam niedosyt 01.01.08, 13:45 nerika napisała: > Tak, mam niedosyt seksu pozamałżeńskiego.Jestem kobietą wierną....ale mam pokus > y. Oj pokusy każdy ma jakieś, mi chodzi po głowie jakiś większy układ np. dwóch facetów i kobieta. Ach , znowu się rozmarzyłem. Odpowiedz Link
bugbuddy Re: Mam niedosyt 01.01.08, 14:22 Rób to jak faceci: tylko seks, bez zdrady ;-) Odpowiedz Link
nerika Re: Mam niedosyt 01.01.08, 19:49 bugbuddy napisał: > Rób to jak faceci: tylko seks, bez zdrady ;-) Chyba tak nie potrafiłabym. Odpowiedz Link
bugbuddy Re: Mam niedosyt 01.01.08, 20:49 Dałem emotkę w moim poście... Sam się nawet zdziwiłem jak spróbowałem pierwszy raz - seks tylko dla seksu nie jest taki super jak by się mogło wydawać. Odpowiedz Link
cichy699 Re: Mam niedosyt 01.01.08, 21:36 TO ZALEZY Z KIM IDZIE SIE DO ŁÓŻKA. SEKS DLA SEKSU MOŻE BYC WSPANIAŁY ALE TEŻ MOŻE BYC TRAGEDIĄ :( CZEGO WAM NIE ŻYCZE Odpowiedz Link
your_and Re: Mam niedosyt 02.01.08, 23:48 cichy699 napisała: (Napisała?) > TO ZALEZY Z KIM IDZIE SIE DO ŁÓŻKA. SEKS DLA SEKSU MOŻE BYC > WSPANIAŁY ALE TEŻ MOŻE BYC TRAGEDIĄ :( CZEGO WAM NIE ŻYCZE Brak seksu TEŻ może być też tragedią albo być wspaniały - jak tylko dasz sie odpowiednio głęboko indoktrynować religijnie :) Odpowiedz Link
mmsadlo Re: Mam niedosyt 01.01.08, 17:10 Większość tak ma, trzeba tylko myśleć głową a nie penisem, można mieć potem kaca jak cholera albo co gorzsa wpaść w nałóg i zrójnować sobie i innym życie... Odpowiedz Link