summer4 31.03.08, 02:22 Miałam dzisiaj nadzieję na piękny wieczór i super sex a wiecie co usłyszałam przytulając się całą sobą do pleców mojego mężczyzny-nie,nie,nie.Umarłam po raz kolejny.Nie mam już siły walczyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miedzianakonefka Re: ! 31.03.08, 16:44 Słusznie. Trzeba było znienacka zrobić mu laskę. Na przytulanie teraz nikt się już nie nabiera. To takie...eee...staroświeckie. Tera w modzie jest hardkor. I najlepiej jak wszystko na komórę się nagra i puści w internet oraz kumplom w pubie. Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
zlosnica100 Re: ! 31.03.08, 20:20 " > Słusznie. Trzeba było znienacka zrobić mu laskę. Na przytulanie teraz nikt się > już nie nabiera. To takie...eee...staroświeckie. Tera w modzie jest hardkor." Możesz ironizować,choć frustracja nie jest tu dobrym doradcą.Laska znienacka jest bardzo dobrym pomysłem. Łamanie schematów dodaje życiu erotycznemu pikanterii. Przytulenie jest bardzo miłe ale nie zawsze i nie w każdej sytuacji dobrze wpływa na wzrost pożądania.Staroświeckość nie ma nic do rzeczy. Kwestia intuicji i wyczucia właściwej chwili...wszystko ma swoja porę. "I > najlepiej jak wszystko na komórę się nagra i puści w internet oraz kumplom w pu > bie." Proponuje zmienić towarzystwo i zastanowić sie dlaczego mówi sie że po innych spodziewamy sie tego do czego sami jesteśmy zdolni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: ! 01.04.08, 07:23 Wcale się nie ironizuje. Może Ty... A kumpli też mam wporzo. Sami rozwodnicy i po przejściach. Jak widzą babę to spluwają. Trzy razy przez lewe ramię. Tylko pomóc chciałem a Ty zaraz z ironizowaniem się wyjeżdzasz. Nieładnie. Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
nowa-zona Re: ! 31.03.08, 21:23 Jeśli kochasz Go, to walcz, może powinnaś pomyśleć o propozycji popołudniowego sexu. Dobrze też robi poranna pobudka, zamiast przytulania, poprostu zrób mu laskę nie oczekując nic w zamian, ale dając jednocześnie do zrozumienia, że Tobie sprawiło to ogromną frajdę i przyjemność. Pomyśl o sexownej bieliźnie, świecach, zrób nastrój. Jeśli Go kochasz i zależy Ci na nim to nie rezygnuj, jeśli jednak Twoje wysiłki pójdą na marne i będziesz przekonana, że spróbowałaś już wszystkiego, to znak, że jemu chyba nie zależy. Ale nawet wtedy uważam, że powinnaś z nim szczerze porozmawiać, powiedzieć o swoich uczuciach i pragnieniach, obawach(jeśli takie są) Jeśli zrobisz już wszystko, wyczerpiesz wszystkie możliwości, a on nadal będzie na NIE, to wtedy chyba nie ma sensu ciągnąć tego dalej, ale póki co próbuj. Odpowiedz Link
ilragazzo Re: ! 01.04.08, 10:59 Hm, nie wiem dlaczego facet nie miał ochoty... ale na pierwszy rzut mojego (męskiego) oka, to rady dotyczące świec i nastroju są ekhm, ekhm... nieadekwatne ;-) Można się zżymać na to co piszę, można zarzucić, że to niesymetryczne społecznie, ale moim zdaniem jak facet nie ma ochoty na seks, to ma ochotę na święty spokój. Może dzień świętego spokoju, może tydzień... zależy od egzemplarza. I jeśli np. ja wpadam w taki dołek, to świece, wina i tworzenie nastroju przez żonę tylko mnie irytują, i BARDZO rzadko napawają mnie ochotą. Jeśli nawet dochodzi do seksu - to raczej z mojej świadomości jej potrzeb. Ale chyba nie o to kobietom chodzi... A najczęściej wystarczą dwa dni samotności na naładowanie akumulatorów... Rozmowy z pewnością są dobre, ale jak sytuacja się przedłuża na tygodnie, miesiące... Odpowiedz Link
blue_lena Re: ! 31.03.08, 22:47 ja bym dała spokój. wiedzac ze mężczyzna uprawia ze mna seks z litosci/czy swoistego wymuszenia a nie dlatego ze pożąda -mnie by to pozbawiło całej ochoty i radości z tego płynącej... poczekaj, nie proś, nie błagaj. to nie tak powinno być. szkoda ze rozmowa nic nie daje. btw to smutne ze ludzie są ze sobą tak blisko a mimo tego nie umieją rozmawiac. i to się niestety coraz częściej spotyka... Odpowiedz Link
miskolorowy Re: ! 01.04.08, 00:07 zobaczymy w jaiej formie będzie mój staruszek,wg moich rachunków ostatnim razem kochaliśy się w niedzielę tydz temu,wcześniej było mozę i dwa ponad,początek,ale nie zapowiada sie na poprawę,którys miesiąc i nie mogę wybadać o co chodzi,nie wiem Odpowiedz Link
woman-in-love zajrzyj na "smęcenie" 01.04.08, 10:32 olej goscia i wyjedz gdzieś zrobiwszy sie na bóstwo. Odpowiedz Link