Dodaj do ulubionych

CHAD okiem Onet-u

07.09.10, 08:42
zdrowie.onet.pl/1623607,2041,,,,chad_owe_zycie,psychologia.html
Obserwuj wątek
    • beatrix-kiddo Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 09:01
      Było już na forum.
      • 38takatam Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 10:20
        Jaka dziewczyna z którą mąż nie mógł już wytrzymać z tego forum odeszła?
        • kamyczek_0 Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 10:39
          To chyba mowa o dziewczynie z forum wsparcia dla rodzin chorych.
          • beatrix-kiddo Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 11:10
            Tu macie:
            forum.gazeta.pl/forum/w,15184,115771533,115771533,Wsparcie_rodziny_artykul_o_CHAD.html
            • 38takatam Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 13:12
              Nie.Tam było napisane,że to chaderka odebrała sobie życie...coś mi umknęło?Bo nie pamiętam,a znając siebie nie przeszłabym nad tym ot tak do porządku dziennego....
              • beatrix-kiddo Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 13:41
                A to nie kojarzę tej sprawy.
                Natomiast ten art. co w pierwszym poście podane to już na forum był, co podlinkowałam.
                • 38takatam Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 18:22
                  Wiem,mogę się wydać natrętna,ale chciałabym to ustalić.A ustalić dlatego,że chodzi tu o jedną z nas(najprawdopodobniej)...i aż coś mi się robi...
                  cytuję artykuł:
                  Wie, że 15 proc. cierpiących na to zaburzenie ludzi podejmuje próby samobójcze. Z samobójstwem spotkała się też na forum. Kilka tygodni wcześniej zgromadzonej na nim społeczności nie udało się odratować pewnej dziewczyny. – Miała dziecko i męża który nie dawał sobie już z nią rady, bo ona też nie chciała iść do szpitala – wspomina ją Monika. – W końcu napisała na forum, że żegna się z nami, dziękuje za wsparcie i bierze tabletki. Wtedy cię ściska, że znowu się nie udało.
                  • beatrix-kiddo Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 18:24
                    Nasze forum nie jest jedyne, więc to nie musiała być osoba z naszego forum gazetowego.
                    • czubata Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 18:46
                      A nie było na tym forum przypadku udanego samobójstwa? Bo wydawało mi się że coś takiego było.
                      • 38takatam Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 19:54
                        serio?
                      • za_mszowe Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 20:24
                        madau pisała, że ze schizofrenii (forum na gazecie.pl) dwie osoby rozstały się z życiem. tu - nie pamiętam, a czytam regularnie od 2005 roku.
    • 36.a Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 21:01
      Obraz przerysowany, a jeśli nie - przepraszam obecnych tu mężczyzn - dotyczy w dużej mierze panów.
      Nic nie napisano też o łagodniejszych ChADII.
      A koniec mnie zwyczajnie rozbawił. Przepraszam, jeśli kogokolwiek obraziłam.

By the way i było fajnie, gdyby ktos odpowiedział: forum dla rodzin potrzebne jest raczej kobietom czy mężczyznom? I przyznaję, że dziś cieszę się, że nie jestem facetem.
      • kajka68 Re: CHAD okiem Onet-u 07.09.10, 21:28
        Ann na forum dla rodzin piszą zarówno kobiety jak i mężczyźni.Żony,meżowie,dzieci,matki itd...Myśle ,że to zależy od tego jak komu życie z Chad-em (chorobą ,nie człowiekiem) dopiekło.choć czasem z człowiekiem również,ale tu bym bardziej stawiała dodatkowo na charakter osoby chorej,wychowanie i cały bagaż ciekawostek wyniesionych z domu rodzinnego.Teraz po latach tak to widzę.Kiedy czytam co piszecie wychodzi mi na to ,że to niemożliwe ,że to tylko choroba ( u mojego męża),że za tym stoi coś więcej,np. teściowa ;-D
        pozdrawiam ciepło. a artykuł jak dla mnie tendencyjny i szkoda słó,bo nie oddaje w pełni tego wszystkiego a z drugiej strony pisany o jednej parze...tylko ,że czytelnicy raczej będą generalizować...ale to moje zdanie
        • quaxo Re: CHAD okiem Onet-u 08.09.10, 21:19
          To prawda, artykuł jest tendencyjny i mnie wku*wił, szkoda, że nikt nie napisał jak to jest żyć z Chadem, a nie z chadowcem, bo czasami naprawdę mam wrażenie, że to pierwsze jest trudniejsze! Nie zaciągam długów, nie przejawiam nieposkromionych zachowań seksualnych i zwykle myję zęby, a nie zostawiam je odłogiem na trzy miesiące - a jednak momentami jest mi cholernie ciężko!
          • 38takatam Re: CHAD okiem Onet-u 08.09.10, 21:25
            A może gość olał laske...i to jej zemsta...
            Hmm...mam chad i to ten najgorszy-i nie widzę siebie w artykule...
            Widzę za to jakąś nienawiść,olewkę...nie totalny zlew z jego strony.
            Może przestali się kochać i tak to się nasiliło,a może przestał zarabiać tyle na ile ona oczekiwała.
            Jestem wściekła-ten artykuł mnie obrażasad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka