quaxo 15.02.11, 22:27 Ułożyłem pierwsze w życiu haiku - zainspirowane lekami. Ehem, ehem: "ketrel, witamina, lamitrin, depakina, mirzaten" Rozważam wersję: "ketrel, witamina, lamitrin, depakina, mirzaten łykam" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czubata Re: Pochwalę się 15.02.11, 22:36 Taka twórczość jest zupełnie po za zasięgiem mojego rozumowania,ale gratuluję,gratuluję Odpowiedz Link
36.a Re: Pochwalę się 15.02.11, 22:37 w kwestii technicznej: 1. wer. ma 1 sylabę za dużo, 2. - 1. za mało Odpowiedz Link
tlustaklucha Re: Pochwalę się 16.02.11, 01:05 to odwrócić: "lamitrin, depakina, ketrel, witamina, mirzaten" Musiałam się uśmiać nawet w tym stanie, co jestem. Dawno mi się tak nic nie spodobało!! "łykam" mi się wydaje niepotrzebne, to jest i tak doskonałe w swojej doskonałości Odpowiedz Link
sapiencja Pochwalę się 24.02.11, 21:37 Rano, zamiast się gimnastykować Włączam komputer, wchodzę na CHAD Po kilku minutach łapię w skrzydła wiatr I mogę już dzień cały egzystować. Dziękuję Wam, że Was mam Odpowiedz Link