kebli 03.03.11, 00:52 Mam pytanko jak śpicie po abilify? Ja się zaparłam, że nie wezmę nasennych i teraz czeka mnie strasznie długa noc. Jakoś odkąd biorę 15 mg abilify nie mogę w nocy spać Ktoś jeszcze ma takie kłopoty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sapiencja Re: abilify i sen 03.03.11, 01:53 kebli napisała: "Ja się zaparłam, że nie wezmę nasennych i teraz czeka mnie strasznie długa noc." Ja się zaparłam kilka lat temu, że nie wezmę nic na sen. Z początku były białe noce, a jakże ale uparta jestem, więc zasypiam około 23.00. Dzisiejsza noc - wyjątek. Piszę bloga Ps Czasem, na noc, wypijam wapno rozpuszczalne. Usypia. - Falowanie i spadanie. Falowanie i spadanie... Odpowiedz Link
38takatam Re: abilify i sen 03.03.11, 13:46 Nie ma mowy o spaniu.Bierzesz rano? Na noc biore do 200mg permazyny... "Najokrutniejszym przekleństwem choroby jest także święta obietnica: nigdy nie będziesz się czuła tak samo na stałe." Terri Cheney Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: abilify i sen 03.03.11, 13:55 Ja z kolei nie zasnę bez 100 mg chlorprothixenu. Dzisiaj będę próbowała obniżyć do 50 mg, zobaczymy. Odpowiedz Link
kebli Re: abilify i sen 03.03.11, 14:00 Tak, biorę rano. Widzę, że nie ja jedna mam ten problem. Muszę wypróbować z tym wapnem, może pomoże Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: abilify i sen 03.03.11, 14:43 Sapiencja, a jaką dawkę wapna wypijasz? Odpowiedz Link