Dodaj do ulubionych

IOS indywidualna organizacja studiów

24.03.11, 18:11
składam wniosek jutro o to. Nie ma wyjścia może to jakoś zmieni trochę moją obecną niemoc a co najmniej niechęć do studiów i pomoże się ogarnąć. W związku z tym pytanko: braliście coś takiego? Jak to działa z czym się je i w ogóle pomagało lepiej było?
Dzisiaj byłem u mojej psychiatry tak jak myślałem powiedziała że moje problemy na studiach to nie problem pigułek i choroby tylko problem we mnie czytaj wynik mojej psychoterapii. Dosłownie dotarłem do etapu dyskutowania co ja właściwie chcę? no i wyszło.
A no i moja głowa jest za daleko od mojego (już nie) ugoru emocjonalnego jak ja to nazywam.
Zobaczymy co ma być to będzie....
Obserwuj wątek
    • lolinka2 Re: IOS indywidualna organizacja studiów 24.03.11, 18:21
      u nas się to nazywało ITS
      brałam ze wzgl na dziecko
      a przydał się jak złoto smile ze wzgl na chorobę, potem szpital etc.
      I tylko dzięki ITSowi skończyłam studia bez poślizgu i w terminie.
    • yasminek7 Re: IOS indywidualna organizacja studiów 24.03.11, 23:01
      Witaj smile
      Jeśli chodzi o ITS, to przerabiałam ten temat i szczerze mówiąc u mnie to nie zdało egzaminu. Żeby wszystko pozaliczać bez przymusu chodzenia na zajęcia, trzeba mieć naprawdę dużą motywację do samodzielnej nauki i być bardzo zorganizowanym. W Twojej sytuacji, kiedy nie masz siły na naukę, moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanie. Kiedy musisz chodzić na zajęcia, to nawet gdy czujesz niemoc, idziesz na uczelnię bo nie masz wyjścia i coś tam kojarzysz z wykładów. Zmuszenie się do nauki w domu, to dla mnie podwójne wyzwanie. Jednak to tylko moja opinia i może dla Ciebie to będzie akurat pomocne rozwiązanie.
      Pozdrawiam!
    • kebli Re: IOS indywidualna organizacja studiów 28.03.11, 14:18
      No i jak, udało ci się to załatwić? smile
    • eydur8791 Re: IOS indywidualna organizacja studiów 28.03.11, 14:23
      wniosek już złożyłem teraz czekam na decyzję prodziekana w tej sprawie
      • maly.lew Re: IOS indywidualna organizacja studiów 28.03.11, 22:43
        dobrze, że sie na to zdecydowałeś eydur. jak się powiedzie, z pewnością będziesz miał większy komfort psychiczny. trzymamy kciuki za słuszną decyzję pana prodziekana!
    • eydur8791 Re: IOS indywidualna organizacja studiów 02.04.11, 00:10
      IOS przyznany więc czas wziąć dupę w troki i do robotysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka