Dodaj do ulubionych

dr Święcicki

23.02.12, 20:25
Czy ktoś wie może, gdzie przyjmuje prywatnie dr Święcicki?
Obserwuj wątek
    • awanturka Re: dr Święcicki 23.02.12, 20:34
      Łukasz Święcicki ul. Mickiewicza 4/14 - tam przyjmował parę lat temu, nie wiem czy to aktualne
      uzyj wyszukiwarki na tym forum - dużo było o tym lekarzu - może gdzieś znajdziesz adres albo nawet telefon do gabinetu
      • magda_lena777 Re: dr Święcicki 23.02.12, 20:46
        dzięki, właśnie szukam, ale też świeższych danych nie znalazłam
        • drugikoniecswiata Re: dr Święcicki 23.02.12, 22:17
          czy mogę mieć do Ciebie prośbę - jeśli się do niego wybierzesz - o podzielenie się wrażeniami? (tu lub na @, tylko jeśli na @, to nie używam gazetowego)
          • magda_lena777 Re: dr Święcicki 25.02.12, 19:16
            To nie ja się będę do niego wybierać, tylko ktoś znajomy (jeżeli da radę, bo nigdzie w sieci nie można go namierzyć).
            Moja koleżanka leżała kilka miesiecy temu na oddziale w IPiN, gdzie jest ordynatorem i bardzo ładnie "postawił ja na nogi", jest w całkowietej remisji.
    • waters123456 Re: dr Święcicki 25.02.12, 20:59
      Ja nie jestem z Warszwy, więc nigdy nie będę pacjetka p. dr Ł. Święcickiego.
      Ale dostałam od mojego P taka gazetkę/broszurę napisanąprzez pana Ś. wydana przez wydawnictwo TacyJakJa.
      Może znacie?
      Dla mnie trochę dziwna i naiwna, ale daje wskazówki dla pacjentów i ich rodzin.
      Na wstępie dr stwierdza, ze jego obowiązkiem jest słuzyć, bo jest lekarzem z powołania, często jest mu trudno, nie radzi sobie, ale nigdy nie jest po przeciwnej stronie barykady.
      W punktach przedstawia swoje prosby do pacjentów i ich rodzin, które ułatwia mu leczenie.
      do pacjetów:
      1. Postaraj się przekazać swoją historię w sposób jak najbardziej uporządkowany.
      2. Bądź ze mna szczery na ile to możliwe.
      3. Spróbuj mi zaufać.
      4. Nie przeceniaj moich możliwosci.
      5. Daruj mi brak cierpliwości.
      6. Nie prowokuj mnie do recenzowania innych lekarzy.
      7. Nie bądź taki dzielny.
      I prośby do rodzin pacjentów.
      oraz listy do lekarza z perspektywy pacjentów
      min:
      - Jestem człowiekiem, nie przypadkiem,
      - wysłuchaj mnie,
      - usznuj moja osobę
      itd.
      Książeczka jest fajna, przytacza wypowiedzi z jakiegoś forum,
      pan dr jawi sie jako fajny dr, taki rozumiejący, zaangażowany, naprawdę chcący uleczyć, a nie tylko pracować jako lekarz.
      Wszystkim, którzy do niego dotrą życzę wyzdrowienia smile
      • 39.a Re: dr Święcicki 26.02.12, 20:42
        Punkt 1 to nakaz, punkt 5 sugeruje, ze może lepiej, aby zajął się czym innym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka