19.03.13, 20:06
po próbie samobójczej, odratowali mnie, czekam na wolny termin w szopienicach, zakwalifikowali mnie do grupy b- chad, to tyle z nowości, od dzisiaj mam nowe leki: lamitrin i citabax(znowu, jak za dawnych czasów) i mam nowego, dobrego! lekarza
Obserwuj wątek
    • lolinka2 Re: jestem 19.03.13, 21:42
      post Twój dedykuję 39.a, jeśli jeszcze raz rzuci swoje nieśmiertelne, że tu chcą tylko na policję dzwonić.... i tak, żałuję, że nie zadzwoniłam, gdy informowałaś nas 09lutego, o myślach/ planach "S".
      • 39.a Re: jestem 20.03.13, 15:31
        Lolinko2, nie zmienię zdania. Co da policja komuś, kto we wtorek ma myśli samobójcze i tu o nich pisze, a realizuje zamiary za 3 tygodnie? Ludzie są bardzo różni. Masz podejście radykalne, wolno Ci. Niektórzy potrzebują rozmowy, wołają o pomoc, ale niekoniecznie ludzi w mundurach. Sara Kane powiesiła się w szpitalu, na OZ, na pasku od spodni. W toalecie.

Luty09, życzę dużo zdrowia.
        • lourelou Re: jestem 21.03.13, 00:55
          ..dla ścisłości - sarah kane powiesiła się na własnym sznurowadle, w kiblu, o trzeciej w nocy, pielęgniarka spałasmile
    • strabed Re: jestem 20.03.13, 12:00
      Dobry lekarz to połowa sukcesu. Mąż odkąd zmienił lekarza zaczął NOWE ŻYCIE. Też było beznadziejnie...
      Życzę wszystkiego dobrego! Teraz z pewnością słońce zaświeci w Twoim życiusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka